Her evin düzeni farklı bence dışardan bakan çoğu akraba özellikle eşimin taraf çok düzenli temiz hamarat olarak bilir ama imkanlar her zaman aynı olmuyor bence kızım 3-4 yaşındayken üşenmeden hergun ev silip süpürür çamaşır ütü ne varsa hallederdim aksatmadan ev hep toplu olurdu mesela ama şu an o enerjim yok sanırım yeni hamilelikten ziyade artık boşa yıpratıyor gibi hissediyorum kendimi kızım 5 yaşında odasını genelde kendi toparlar çok dagilirsa anca öyle ben girerim bulaşık konusu hep bı aksıyor mesela nedense makineye güveniyorum sanırım kalksam 5 dklik iş diye dün misafirim vardı misal her yeri temizledim gittiklerinden sonra hala derli toplu yemek konusunda hamilelikten kaynaklı artık yapmıyorum açıkçası ikinci olunca durum ne olur bilemem bende tek çorbayla gevistiremem ama yani doyurucu gelmiyor yanına bı yemek salata tamamdır insan yapmaya yapmaya da canı istemiyor bı kaç gün rutin oluştursnz bence yemek konusunda mesela öğlen ya da sabahtan yapmayı severim ben özellikle yazın cunki evde durmayiz hep ya Park ya gündüz oturması ya da apartmanın bahçesine ineriz erken yapmak mantıklı geliyor rahat vakit geçiriyorum içecek ne yapıyormuş bizde pek almayız içecek genelde evde ayran, limonata, hoşaf yapar blendrdan geçiririm limon portakal kıştan buzluğa atarım yazın güzel oluyor soğuk soğuk ...
Eşiniz sıkıntı etse şaka yoluyla da olsa söylerdi bence kendinizi yipratmsyin inanin yaşayacak kadar yapıyorsunuz işlerinizi demek ki ha ev her an derli toplu da olmaz bana göre tablo gibi özellikle çocuklu evler yaşanmışligi olan ev dağılan evdir ilerde çocuklar büyüdüğünde zaten herşey yerli yerinde olur bu günlerin tadını çıkarmak gerekir uzun oldu biraz kusura bakmayın