- 4 Mart 2012
- 15.899
- 36.959
- 798
- Konu Sahibi bulutumsubiri
Ben size bir nebze hak verdim. Evini çok özlemiş olabilir. Ama paylaşması abes olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bır otelden dönmüş olsaydım boyle bır story atabılırım belkı ama arkadasımın ağırladıgı bır tatılden dönsem atmam boyle bırsey sayet yanlıs anlasılma ıhtımalını gözetırım keza etrafımda dört dönmüş benim kalbi güzel kendi güzel canım arkadasımı kırma ıhtımalını bıle göze alamazdımMerhaba. Yatılı misafirim geldi şehir dışından. Bizim evimiz aslında büyük bir şehirde güzel bir ev. Ama biz şimdi yazlık evimizdeyiz. Köyümüzde. Yatılı misafirimiz de bu köyümüzdeki evimize geldi. Köy evi olduğundan kendine göre. Mesela klozet yok yer tuvaleti. Duş da çok kaynatıyor diye başlıkla yıkanılmıyor kovaya doldurup dökünüyoruz. Bu misafirimize gelmeden ben buranın şartlarını söyledim kendisinin samimiyrtine de güvendim açıkçası rahat davrandım kasmadım. Herkesin yapacağı gibi bizim çift kişilik yatağımızı ona ve eşine hazırladık. Yanına da bebeği için İkea beşik vardı onu koyduk. Her şey tertemiz ettik eski de olsa. Ama yerler filan parke, balkonlar yepyeni mutfak yepyeni işte bazı aksaklıklar var illa yazdan yaza gelindiğinden. Her neyse 2 gece kaldılar. Yedirdik içirdik helal hoş olsun. Ben çok koşturdum çok yoruldum rahat, memnun, mutlu olsunlar diye. Denize götürdük denizde ayrı köftesi böreği, evde ayrı yemekler. Semaverde çayı olsun vs. Denizde mesela tüm soğuk içecekler benden. Meyve suları ev yapımı. Her neyse. Güzel zaman geçirdik diye düşündük. 3.sabah kahvaltılarını bahçede yaptırdık uğurladık onları. Evlerine vardılar. Ertesi sabah Story atmış. Soğuk kahve 2 tane eşiyle kendinin. Üstüne “ah evim evim güzel evim” yazmış. Ben çok alındım çok kırıldım çok üzüldüm. Sizce ben mi abarttım ? Ya sonuçta benim bir iddiam yok vay efendim ben onu evinden daha rahat ettireceğim vs, diye. Öyle şey mi olur zaten. Sarayda da ağırlasam insan evine gitti mi bir ohh der. Ama bunu böyle dile getirmesi, yazması sizce ayıp değil mi ?
Değilim oğlan burcuyum. O zaman otelde de kalmayın sizden önce ve sizden sonra o yatakta neler oluyor kim bilir. Artık sinirlendim çünkü milletin takıldığı şeye bak. Yüz kere de açıkladım evini özlemesi değil sorun nispet yapar gibi koşa koşa bunu paylaşmasıBen yatağımı kimseye vermem. Bana dogruygelmiyor. Yatak odası çok özel çünkü hatta kimsenin adımını bile atmaması laizm bana göre. Bence alınganlık yapmış olabilirsiniz insan evini özler sonuçta bence alınacak bir durum yok. Başak burcu musunuz acaba
Harikasınız işte tam buYa ben bır otelden dönmüş olsaydım boyle bır story atabılırım belkı ama arkadasımın ağırladıgı bır tatılden dönsem atmam boyle bırsey sayet yanlıs anlasılma ıhtımalını gözetırım keza etrafımda dört dönmüş benim kalbi güzel kendi güzel canım arkadasımı kırma ıhtımalını bıle göze alamazdım![]()
Yok ben anladım artık millet okuduğunu da anlamıyorBen de bu kadar hizmete karşılık bi şey yaptı sandım.
Kız ben 5 yildizli otelde bile evimi özlerim.
Bende siz abarttınızMerhaba. Yatılı misafirim geldi şehir dışından. Bizim evimiz aslında büyük bir şehirde güzel bir ev. Ama biz şimdi yazlık evimizdeyiz. Köyümüzde. Yatılı misafirimiz de bu köyümüzdeki evimize geldi. Köy evi olduğundan kendine göre. Mesela klozet yok yer tuvaleti. Duş da çok kaynatıyor diye başlıkla yıkanılmıyor kovaya doldurup dökünüyoruz. Bu misafirimize gelmeden ben buranın şartlarını söyledim kendisinin samimiyrtine de güvendim açıkçası rahat davrandım kasmadım. Herkesin yapacağı gibi bizim çift kişilik yatağımızı ona ve eşine hazırladık. Yanına da bebeği için İkea beşik vardı onu koyduk. Her şey tertemiz ettik eski de olsa. Ama yerler filan parke, balkonlar yepyeni mutfak yepyeni işte bazı aksaklıklar var illa yazdan yaza gelindiğinden. Her neyse 2 gece kaldılar. Yedirdik içirdik helal hoş olsun. Ben çok koşturdum çok yoruldum rahat, memnun, mutlu olsunlar diye. Denize götürdük denizde ayrı köftesi böreği, evde ayrı yemekler. Semaverde çayı olsun vs. Denizde mesela tüm soğuk içecekler benden. Meyve suları ev yapımı. Her neyse. Güzel zaman geçirdik diye düşündük. 3.sabah kahvaltılarını bahçede yaptırdık uğurladık onları. Evlerine vardılar. Ertesi sabah Story atmış. Soğuk kahve 2 tane eşiyle kendinin. Üstüne “ah evim evim güzel evim” yazmış. Ben çok alındım çok kırıldım çok üzüldüm. Sizce ben mi abarttım ? Ya sonuçta benim bir iddiam yok vay efendim ben onu evinden daha rahat ettireceğim vs, diye. Öyle şey mi olur zaten. Sarayda da ağırlasam insan evine gitti mi bir ohh der. Ama bunu böyle dile getirmesi, yazması sizce ayıp değil mi ?
İşte okuduğunu anlayan biri. Alkışlıyorum. Millet hala benim evini özlemesine kırıldığımı sanıyor ya hayır elbette özlenir. Ben de bu yazlık ev benim olmasına rağmen yine de ana evini özlüyorum zaten. Mesele koştura koştura gidip o paylaşımın yapılması hem de ertesi sabah daha. 3-4 gün geçse yine ok bak hiç dert etmem. Bilmiyorum ben soğudımAy tabii ki hepimiz evimizi özlüyoruz, evimiz daha rahat geliyor, oh çekiyoruz ama kimse misafirlikten döndüğü gibi oh evim de evim yazmaz instagramda. Ayıp denen bir şey var. Ben hak verdim.
İşte şu kadar basitŞahsen ben de alinirdim. Biz de yatılı misafir ağırladık köyde ve evimiz de yeni yapıldı. Sizin gibi ağırladık ve gittikleri gün storylerin de misafirperverliğimizi öven bir paylaşım yaptılar. Ertesi gün de kendi evin de olmanın huzurunu anlatan bir içerik paylaştılar. Bizim çok hoşumuza gitmişti bu düşünceli ve kibar davranış.
Evet kendisi aramıştı bir planımız vardı denize gidelim mi demişti. E ben de denize daha yakın olanım sonuçta bir gece önceden buyrun dedim. Bir de deniz dönüşü hemen yola göndermek değildik tabi o gece de kalındı. Ben anlamıyorum ya kimse şunu bana yapmadı bu hayatta. Üstüne de bu paylaşım. Çok kırıcı. Üstelik hadi ben takıntılı olayım hadi kadın kafasıyla alınayım ama eşim mesela o bile üzüldü kızdı erkek olmasına ve erkekler böyle şeyleri takmamasına rağmenYoo haklısınız. Ayıp etmişler. Otele gitselerdi evim evimmiş çıkmasaydı evinden o zaman görgüsüz ya
Aynı fikirde olduğumuz için sevindim cidden bana paranoyak muamelesi yapılıyor ama cidden bu durum normal değil büyük bir düşüncesizlikÇoğu kişi normal karşılamış ama bence otelden,yoldan vs dönmekle arkadaş evinden dönünce bunu yazmak aynı şey olmuyor bence.Ben olsam böyle bi durum paylaşamazdım arkadaşım üstüne alınabilir diye aklıma gelirdi.Arkadaşınızın da gelmiştir mutlaka o yüzden iyi niyet göremedim üzgünüm
Kendilerinin yazlık evi yoksa belki buna bozulmuştur kendince.Ben olsam görüşmeyi keserim umursamam bundan sonra.Aynı fikirde olduğumuz için sevindim cidden bana paranoyak muamelesi yapılıyor ama cidden bu durum normal değil büyük bir düşüncesizlik
Ne alaka ? Ben ince düşüncemi anlat aya çalışıyorum lafları g*tünden anlamaya çalışmayınmisafir bir şey yapmamış ama siz soğuk içecekler, ikea beşiğe kadar yardırmışsınızburdan bakınca misafir iyi gibi görünüyor