- Konu Sahibi menekse_16
-
özür dileyecek hiç bir suçun yok.. bu derece tabak çanak kıracak bi durumda yok ortada.. bazıları böyle güzel yuvasının kıymetini bilmez.. psikolojisi hiç hiç iyi değil gerçekten keşke ikna olsada doktora gitse.. Allah Yardımcın olsun
eşin resmen psikolojik şiddet uyguluyor özür dilencek birşey yapmamışsın
o özür dilemeli...
aramız düzelsin diye haklı yere özür dilersen alışır ve tutumunu arttırarak devam eder..
psikopat falan mı çorbanın içine meyve suyu boşaltıyor normal bir insan davranışı mı bu?
gerçekten bir dediğini iki etmiyorum sorunlarımızı çözdük.ama ne yapabilirim başka inanın üzüntüden hasta olup gidicem artık dayanacak gücüm yok.
tüm erkekler mi böyle o bana bunları yapıcak ben bişey olmamış gibi kocacım diye sarılcam.o böyle düşünüyo hala özürdileyeceğin yerde surat yapıyorsun diyo
ben yiyorum ya o yemeği o tabaktakini de ben yedim ondan kırdı.eşimi gerçekten anlamıyorum.namaz kılar içinde Allah korkusu var ama bu yaptıkları ne.beni bile inaç konusunda yargılar.bu mu müslümanlık.iftar sofrasındayız insan bekler yemekler yeni çekersin kenara konuşursun 2 gündür evde bu şekilde orucumu açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?