- 26 Mart 2010
- 341
- 47
- 118
- Konu Sahibi menekse_16
-
benim eşim aynı değişmez o güzel yemekler yesin diye uğraştım kaç çeşit hazırladım zorlandım da daha doğrusu açıktım ezana az kala.işten geldi oyun başına.ben orda uğraşırım yardım eden mi var.nefes alamıycak duruma geldim bünyem zayıf benim.niye yardım etmiyorsun bana dedim yanımda oynuyo.sen misin bunu diyen öle böyle değil üstüm yırtıldı dayak yemekten.amcamları aradım gelicek yeter boşanıcam.ne beceriksizliğim kaldı ne mallığım okumuş da cahilliğim oruçluydum bi de.Allah biliyo kimseye beddua etmiycem ama rabbim ıslah etsin.
evet amcamları bekliyorum artık yeter.yüzüm ne halde.buraya yazmaya utanıyorum ben birde öğretmenim ya
keşke bi beş dakika girebilsen de haberdar etsen bizi. merak ediyorum gerçekten..
dediğim gibi amcamlar geldi.çok şaşırdılar bu duruma özellikle dayak kısmına eşime yakıştıramadılar özellikle amcam.ama benim eşim kendini çok güzel ifade eder.uzun cümleler insanlara kendini dinletir ikna eder.amcamlar benim yanlışımı onun yanlışını söylediler.her evlilikte olur gibi şeyler dediler ve gittiler.ben tatile çıktım ondan yazamadım.ama kafaya koymuştum boşanacaktım.şimdi erteledik diyelim.erteledik kelimesini kullanıyorum benim ifadem çünkü dayak atan adam düzelmez bir daha.çok yorgunum bitkinim Allah kimseyi evliliiğinden pişman etmesin.eğer sabrediyorsam susuyorsam ailem için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?