- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Şu evlilikte en büyük hatam yapamıyorum denemek oldu. Her şeyi yaptım dışarda çalışmak evi temizleyip çocuğu büyüt yemeği yap her şey ama her şey. Neye yaradiysa ,kafayı yemek üzereyim.ogretmenim kesinlikle döneceğim ise.istanbul trafiğinde ders almadan çocukları arabaya atıp çıkamıyorum.arabada çok konuşup dikkatimi fena dağıtıyorlar,denedim biri arabadayken olmadı. Bu ay kesinlikle yüzmeye gideceğim denize gidince kenarda gezmek istemiyorum. Ağustosta direksiyon dersi alacağım. Araba tek kelimeyle özgürlük. Çocuklar kreste devam edecek zaten yüzme ye gidecekler yaz okulunda.su yazı da kafayı siyirmadan atlatirsam hayat biraz daha kolaylaşacak insallah.
Seneye de eve tam zamanlı yardımcı bulmak zorundayım sabahçı olacağım ve çok erken çıkmam gerekecek çocuklar bu adamın elinde sefil olurlar ve eve dönünce tüm işler yine beni bekliyor olur
Seneye de eve tam zamanlı yardımcı bulmak zorundayım sabahçı olacağım ve çok erken çıkmam gerekecek çocuklar bu adamın elinde sefil olurlar ve eve dönünce tüm işler yine beni bekliyor olur