BEN SADECE YARA BANDIYIM

sesrengiseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
21
6
1
31
Nerden başlasam bilemiyorum. 24 yaşında üni öğrencisiyim. 5 ay önce okulda beğendiğim kişininde benimle tanışmak istemesiyle görüşmeye başladık, ilk zamanlar her şey güzeldi. Daha sonra alkolik olduğunu öğrendim 10 gün içinde birden beni terketti ertesi gün kız arkadaşıyla el ele gördüm bir de bana haber yolladı ondan uzak durmamı mutlu olduğunu söyledi yıkıldım, hiç bir şey yapmadım sadece dua ettim içim yandı. 1 ay sonra çıktı geldi özür diledi. Her şeyi sordum sevgilin mi vardı dedim konuları açma unutmak istiyorum dedi, hiç bir şey anlatmak istemediğini söyledi, o kadar seviyordum ki tamam dedim. sürekli alkol alıyordu üstelik antidepresana başladı alkolu bırakmak için ama hiç bir şey değişmedi. Çok seviyordum bir gün kötü davranıyordu, bir gün iyi, bir gün terkediyordu, bir gün sarhoş olup kapıya dayanıyordu yalvarıyordu, hep onun içinde iyi birini aradım. Yine sarhoş olduğu bir gün hayatımı mahvettiler, hayallerimi çaldılar diye itiraf etti onu terkeden kişiyi unutamıyordu o kadar içim yandı ki, kimi seviyorsan ona git dedim, ''keşke birini sevebilseydim'' dedi. O beni anlasaydı dedi ben her gün neden bu halde olayım, ya da sen anlasaydın dedi.Bu konuşmaların ertesi gününe yine beni öylece ortada mal gibi bırakıp tatile gitti, ben bıraktım bu kez, tatilden döndü geldi bir gün evde ağlıyordum beni aradı kim senin canını sıktı dedi kapıya dayandı gecenin 3ünde yine konuşmak istemiyorum artık dedim eve döndü son 1 kez aradı, açmadim bir daha da aramadı. Üstünden 3 hafta geçti sevgilisinin arabası, kendi arabası sürekli bunun evinin önünde her gece birlikteler, aynı evde kalıyorlar. Bugün okuldan çıkarken kız arabada bunu bekledi bu bindi beni görünce sanırım kafasını eğdi, öylece gittiler...Kız valizini de alıp bunun evine geçmiş. Ben her gün görüyorum reva mı bu bana, kızın benden haberi yok bilmiyor beni. Kızla ne zaman ayrılsalar unutmak için beni yara bandı yaptı sadece, kullandı resmen. Şimdi siz suç sende bu kadar şeyi yaşadın neden kabul ettin neden her seferinde döndün diyeceksiniz çok sevdim, beni sevmesini bekledim bir gün de olsa, evet salaklık yaptım, aptalım ama dayanamıyorum hakettin bunları diyorum. Bazende onu bu kadar sevdiyse neden benimle oldu diyorum. 3 haftadır ne bir arama mesaj yok, belki bir gün yine ayrılacaklar, ben artık dayanamıyorum her gün ağlıyorum o kızın acısını da benden çıkardı, içimi döküyorum buraya, kimseye anlatamıyorum utanıyorum. Benim suçum neydi ki sevmek mi, her gün bu manzarayı izleyeceğim, dayanamayacağim, ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen, bir kelime bile söyleseniz çok mutlu olurum teşekkürler

Bi arkadaşımı hatirlattin bana. Gençlik döneminde öyleydi o da bi adamı sevdi adam da bunu yara bandı misali kullandı ve sonra o eski sevdiği kız ile evlendi. Kız mi ? Kız başkası ile evli ve cok mutlu. Yani demem o ki geçecek bu günlerin , acıların bitecek. Keşke kendini kullandirtmayip bitirseydin ama bazı şeyleri yaşayarak öğrenip daha güçlü olacaksin hayatta o yüzden şimdi önüne bak ve yaşanan herseyi geri de bırak. Güzel günler seni bekliyor .

Evet suç senin sen izin vermişsin ve bundan sonrası da senin elinde. Kesinlikle çıkar hayatından ve bi daha kullanmasına ve zihnini meşgul etmesine izin verme

Hiç tekin biri değil.
Bu kişiyle eni sonu devam edersen ileride yine üzülen sadece sen olursun gibime geliyor. Unutursun zamanla karşına başka insanlar çıkar. Tek erkek o değil unutma niceleri var adamakıllı.
Bu kişiyi sen kendine yakıştırabiliyor musun?
Sadakatle bağlanmak önemli bu sana sadakatle bağlanacak biri değil.

Zaten kız arkadaşına döndü, resmen beni bıraktı öylece, tekrar arayıp soracağını sanmıyorum.. o yüzden yanıma yakışıyor mu diye düşünemiyorum yanımda değil.. yorumunuz için teşekkür ederim

Alkolik,ruh hastası,üstüne üstlük başka sevgilisi olan kişi içinmi ağlıyorsun.Yapma..ne gerek yaşamışsın olmuş bitmiş.Kendin de bile bile lades demişsin.Daha kimler çıkacak karşına kim bilir.Topla kendini melankoliğe sarılma.

Hiç tekin biri değil.
Bu kişiyle eni sonu devam edersen ileride yine üzülen sadece sen olursun gibime geliyor. Unutursun zamanla karşına başka insanlar çıkar. Tek erkek o değil unutma niceleri var adamakıllı.
Bu kişiyi sen kendine yakıştırabiliyor musun?
Sadakatle bağlanmak önemli bu sana sadakatle bağlanacak biri değil.

Zaten kız arkadaşına döndü, resmen beni bıraktı öylece, tekrar arayıp soracağını sanmıyorum.. o yüzden yanıma yakışıyor mu diye düşünemiyorum yanımda değil.. yorumunuz için teşekkür ederim

Yahu sen kac yasinda universite ogrencisisin. Hayatinin merkezi bu luzumsuz insan mi olmali?
Ye ic gez toz.
En guzel zamanlarini abuk subuk insanlara harcama.
Bu insani düsündügün zamana bile yazik

Buraya yazıp yazıp gidiyorsunuz
Sonra hal hatır soran yok
Onca akıllıca tavsiye geliyor.
Sen vefalı çık bari. :)

Uzak durmayı başarırsan gerisi gelir. Acı çek üzül ağla ama ondan uzak dur olurda yine gelirse sakın affetme. Bak ilk gidişinde affetmeseydin şu an çoktan unutmuş hayatına bakıyo olurdun toparlanmıştıçn böyle düşün. Ama şu an da geç değil kendini bastırma acını yaşa sonra biticek unutcan mantıklı düşünmeye başlayınca şükredicen hayatından çıktığı için. Ha bide sevmek kesinlikle suç değil sevince insan hatalarının altında bile affetmk için sebep arıyor. Tek yanlışımız haketmeyni sevmek ama tecrübe kazandık hakedeni sevicez hakettiğimiz şekilde sevilcez inşallah.

Uzak durmayı başarırsan gerisi gelir. Acı çek üzül ağla ama ondan uzak dur olurda yine gelirse sakın affetme. Bak ilk gidişinde affetmeseydin şu an çoktan unutmuş hayatına bakıyo olurdun toparlanmıştıçn böyle düşün. Ama şu an da geç değil kendini bastırma acını yaşa sonra biticek unutcan mantıklı düşünmeye başlayınca şükredicen hayatından çıktığı için. Ha bide sevmek kesinlikle suç değil sevince insan hatalarının altında bile affetmk için sebep arıyor. Tek yanlışımız haketmeyni sevmek ama tecrübe kazandık hakedeni sevicez hakettiğimiz şekilde sevilcez inşallah.
keşke geri gelse de 2 çift kelime söyleyebilsem içim bir türlü soğumuyor, her gün gördükçe yeniden yaşıyorum resmen. yorumunuz için teşekkür ederim

Ben yazdıklarından bile yakıştıramadım onu sana.
Önüne bak hiç vaktini harcama, ne güzel üniversite okuyorsun.
Umursamamayı öğrendiğinde için rahatlayacak.
Mutsuz olma onun için.

Evini değiştirecek halin yok? Sen neden rahatını bozasın sonuçta.

"Sen çok fedakar birisin. Çünkü her defasında seni kullanmama izin veriyorsun. Seni sevmiyorum, ama bu fedakar özelligini çok seviyorum. Çok iyisin, çok güzelsin. Ama aramadıkça gelme tamam mı?"

Bunlar o adamın düşünceleri. O böyle biri. Hareketleriyle gösterdiği tam olarak bu. Başka bir şey yok o yüzden artık sende kafanı dinle. Eminim bunları dert edinmekten kafan balon gibi olmuştur şimdi.
Artık "Sen kimsin be? S.... git ne yaparsan yap" moduna girmen gerekiyor. Yani ben olsam düşünce olarak "Bu ne ya, ben orta malı mıyım? Kokuşmuş çorabın mıyım ben senin? Git pisliğini başkasına sıçrat" kafasında olurdum. Gider arkadaşlarımla plan yapardım.

Mutlu olurdum. Sonra zaman içinde değeri hak eden birine, benim gibi değerli (çorap yerine baş tacı) bir kızla tanışma şansı verirdim.

Evini değiştirecek halin yok? Sen neden rahatını bozasın sonuçta.

"Sen çok fedakar birisin. Çünkü her defasında seni kullanmama izin veriyorsun. Seni sevmiyorum, ama bu fedakar özelligini çok seviyorum. Çok iyisin, çok güzelsin. Ama aramadıkça gelme tamam mı?"

Bunlar o adamın düşünceleri. O böyle biri. Hareketleriyle gösterdiği tam olarak bu. Başka bir şey yok o yüzden artık sende kafanı dinle. Eminim bunları dert edinmekten kafan balon gibi olmuştur şimdi.
Artık "Sen kimsin be? S.... git ne yaparsan yap" moduna girmen gerekiyor. Yani ben olsam düşünce olarak "Bu ne ya, ben orta malı mıyım? Kokuşmuş çorabın mıyım ben senin? Git pisliğini başkasına sıçrat" kafasında olurdum. Gider arkadaşlarımla plan yapardım.

Mutlu olurdum. Sonra zaman içinde değeri hak eden birine, benim gibi değerli (çorap yerine baş tacı) bir kızla tanışma şansı verirdim.
hem de nasıl düşünceler keşke kafam balon olsa sadece, ne sınav kaldı, ne ders ne de bir şey. ben burda bunları düşünürken onlar evde gülüp oynaşıyorlar şu an bile görüyorum pencereden bakınca birlikteler, benim hakettiğim bu olmasaydı keşke, bir anda insan silip atamıyor hele ki sevdiysen ve o da sevmediyse daha da zor. yorumunuz için teşekkür ederim

hem de nasıl düşünceler keşke kafam balon olsa sadece, ne sınav kaldı, ne ders ne de bir şey. ben burda bunları düşünürken onlar evde gülüp oynaşıyorlar şu an bile görüyorum pencereden bakınca birlikteler, benim hakettiğim bu olmasaydı keşke, bir anda insan silip atamıyor hele ki sevdiysen ve o da sevmediyse daha da zor. yorumunuz için teşekkür ederim
Yo hemen silip atmasan da olur. Ama kendine değer vermen gerekiyor. Bunu hemen yapabilirsin. Dikkatini nereye verirsen onu görürsün.

Aah dilerim böyle olur, çok isterdim, zaman diyorum öyleyse
Eskiden deli oldugum bir ş.....siz vardı, eşimle birbirimizi bulduğumuz zaman bana geri döndü. Pişmanmış vs vs.. Bir eşim olmasını dilediğim adamı düşündüm, bir de bu değer kıymet bilmeyen hiçbir şeyi haketmeyen adamı düşündüm. O kadar küçüldü ki gözümde.. Sende bunu asla hatırlamak istemeyeceğin kötü bir tecrübe olarak düşün. Doğru kişiyi buldugunda bunu çok daha iyi anlayacaksın

Back
X