Nerden başlasam bilemiyorum. 24 yaşında üni öğrencisiyim. 5 ay önce okulda beğendiğim kişininde benimle tanışmak istemesiyle görüşmeye başladık, ilk zamanlar her şey güzeldi. Daha sonra alkolik olduğunu öğrendim 10 gün içinde birden beni terketti ertesi gün kız arkadaşıyla el ele gördüm bir de bana haber yolladı ondan uzak durmamı mutlu olduğunu söyledi yıkıldım, hiç bir şey yapmadım sadece dua ettim içim yandı. 1 ay sonra çıktı geldi özür diledi. Her şeyi sordum sevgilin mi vardı dedim konuları açma unutmak istiyorum dedi, hiç bir şey anlatmak istemediğini söyledi, o kadar seviyordum ki tamam dedim. sürekli alkol alıyordu üstelik antidepresana başladı alkolu bırakmak için ama hiç bir şey değişmedi. Çok seviyordum bir gün kötü davranıyordu, bir gün iyi, bir gün terkediyordu, bir gün sarhoş olup kapıya dayanıyordu yalvarıyordu, hep onun içinde iyi birini aradım. Yine sarhoş olduğu bir gün hayatımı mahvettiler, hayallerimi çaldılar diye itiraf etti onu terkeden kişiyi unutamıyordu o kadar içim yandı ki, kimi seviyorsan ona git dedim, ''keşke birini sevebilseydim'' dedi. O beni anlasaydı dedi ben her gün neden bu halde olayım, ya da sen anlasaydın dedi.Bu konuşmaların ertesi gününe yine beni öylece ortada mal gibi bırakıp tatile gitti, ben bıraktım bu kez, tatilden döndü geldi bir gün evde ağlıyordum beni aradı kim senin canını sıktı dedi kapıya dayandı gecenin 3ünde yine konuşmak istemiyorum artık dedim eve döndü son 1 kez aradı, açmadim bir daha da aramadı. Üstünden 3 hafta geçti sevgilisinin arabası, kendi arabası sürekli bunun evinin önünde her gece birlikteler, aynı evde kalıyorlar. Bugün okuldan çıkarken kız arabada bunu bekledi bu bindi beni görünce sanırım kafasını eğdi, öylece gittiler...Kız valizini de alıp bunun evine geçmiş. Ben her gün görüyorum reva mı bu bana, kızın benden haberi yok bilmiyor beni. Kızla ne zaman ayrılsalar unutmak için beni yara bandı yaptı sadece, kullandı resmen. Şimdi siz suç sende bu kadar şeyi yaşadın neden kabul ettin neden her seferinde döndün diyeceksiniz çok sevdim, beni sevmesini bekledim bir gün de olsa, evet salaklık yaptım, aptalım ama dayanamıyorum hakettin bunları diyorum. Bazende onu bu kadar sevdiyse neden benimle oldu diyorum. 3 haftadır ne bir arama mesaj yok, belki bir gün yine ayrılacaklar, ben artık dayanamıyorum her gün ağlıyorum o kızın acısını da benden çıkardı, içimi döküyorum buraya, kimseye anlatamıyorum utanıyorum. Benim suçum neydi ki sevmek mi, her gün bu manzarayı izleyeceğim, dayanamayacağim, ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen, bir kelime bile söyleseniz çok mutlu olurum teşekkürler