ben salağım herhalde!!

:roflol::roflol::roflol:

la varya bi alemsiniz ha belki kız için çok önemliymiş ..ama sende abartma be gülüm nedir yani ardı önü bi flash al bi tane daha ..dert ettign şeye bahh...

canım evet bazı insanlar böyledir malını isterler sonra ya orasını kırarlar ya burasını yani illaki bişey olur sen haklısın o almışdır mesajı verme kimseye bişeyini yada malın kıymetini bilene ver bedava alınmı sonuçta bunlar 1 milyonda olsa parayla alınıyor sonuçta markete gitsen 1 milyon eksik olsa kasada bırakırlar seni

Anlayamıyorum,karşınızdaki belli ki genç bir kız. Onların öncelikleri de farklı, yok saçmaydı yok kiralık katildi, bence bu tür yorumlar da saçmalık. Ayıp ediliyor.

bu forumda şu dikkatimi çekti bazen yazılan ilk yorumdan etkilenip herkes aynı şeyleri yazıyor nedense..eminim ilk bi kaç yorum daha dikkate alınıp cevaplansaydı devamı da böyle olmayacaktı.ne olursa olsun onun derdi bu.sorun sadece bi bellek değil belliki arkadaş salak yerine konmasını hazmedememiş.senin yerinde olsam konu açılırsa artık onu kullanmayacağını çok kötü bozulduğunu söylerim arkadaşın da başkasının malını düzgün kullanmayı öğrenir belki.sen sadece kendini kullandırdığına üzül olan bi flash belleğe olsun canım yerimseniben

:lepi:

böyle insanlar olabiliyo canım,bişeyini verirsin geri alamassın,beklersin o versin diye bi türlü vermez,isteyincede ammada kıymetliymiş derler...lafa bak..kıymetli tabi niye kıymetli olmasın...ya da verir böyle bozar,kırar,eskitir verir....sen güvenmişsin vermişsin o da buna saygılı olmalıydı.....neyse bu da ders olmuştur sana bundan sonra içinin rahat etmeyeceği ,senin kadar dikkatli olmayacak kişilere bişeyini verme....

en sevmedigim insan tipidir,verdigin bir esyani adam gibi kullanip geri vermesini bilmeyen tipler..kolay kolay birinden bisey almam aldigimda da cok dikkat ederim..aynisini da karsimdakinden beklerim..eger oldu ki zarar verdiysem de yenisini alirim..yada yaptiririm..
benden alan kiside bunu yapsin ha yapmadi mi o zaman adam gibi soylesinn boyle boyle oldu diyee..ne yalan soyleyeyim bende olsam bozulurdumm gordugum an..ama kafaya da takmazdim..bir daha vermem olur biter..yapacakk birsey yok cunku..

şu ölümlü dünyada böyle herşeyi kafana takarsan kendi sağlığından olursun.
Çok salak yerine konduğunu düşünüyorsan görüşme birdaha .

canım getir yaptırayım demiş,kendini naza çekeceğine verseydin de yaptırsaydı.

kim aptal yerine konulmaktan hoşlanır ki?
söz konusu flaşın kaç kuruşluk olduğu değil
arkadaşının hor kullanması..
para muhabbetine giren arkdşları anlayamıyorum:umursamaz:

Sende haklısın sana yenisini almasını gerek hem niye kızıyorsunuz bayanlar düşünün her daim kullandığınız eşya komşu kadın kırdı sizinde almaya gücünüz yok insanın moreli bozulur birde bazı eşyaların manevi değerleri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…