ben salağım herhalde!!

ahahha delikafadulden delikafadulden

bnm arkadaşım aynı şeyi yapsa gurban olsun sana usb im derdim sempatiksalakcinni

söle o zaman böle böle olmuş de bi güzelde kavga edin sempatiksalakcinni

edit : Yazdıgının devamını okumamışım
ver yaptırsın

Son düzenleme:
kuzenlerim hariç genelde kimseye eşyamı vermem kimseninkini de almam.
önemli olan fiyatı değil bana ait olması ve iyi bakılmasını isterim.
ama senin yerinde olsaydım ben arkadaşıma soramazdım sen mi yaptın diye onun yaptığını bilsem de.
bidaha eşyamı vermem olur biter.

Anlayamıyorum,karşınızdaki belli ki genç bir kız. Onların öncelikleri de farklı, yok saçmaydı yok kiralık katildi, bence bu tür yorumlar da saçmalık. Ayıp ediliyor.

Kesinlikle katılıyorum.
Arkadasımızın yası belliki cok kucuk bazı seyleri daha idrak edemiyor olabilir.
Ogrencidir belki cebinde ki harclıklarından kesip almıstır flash bellegi. Onun icin onemli olabilir. vs.
Tatlım, madem esyaların senin icin kıymetli ise bir daha kimseyle paylasmassın olur biter.

bence flaş belliğinizi gösterin. ben bu şekilde vermemiştim sana. bu durum hiç hoşuma gitmedi. ben artık bunu kullanamam deyip al istediğin kadar sende kalsın diyin.
o da anlasın bu durumu. hiç hoş değil. şimdi usb ye yapan yarın başka bir malınıza yapar. her ne kadar en fazla 50 lirlık da olsa yapılan şey hoş değil.

kim aptal yerine konulmaktan hoşlanır ki?
söz konusu flaşın kaç kuruşluk olduğu değil
arkadaşının hor kullanması..
para muhabbetine giren arkdşları anlayamıyorum:umursamaz:

yaniiiiiiii.....

3 kuruşluk bellekmiş falan kaç kuruşsa kaç kuruş....burda kaç kuruş olduğu değil mesele,sana emaneten verilen şeyi hor kullanmak,saygısızlık yapmak.....verilen şey kaç lira olursa olsun adam gibi kullanılmalı....kaldı ki birine 3 kuruş gelen birine pahalı gelebilir.....

şöyle bi muhabbette olabilir mesela;

x: bu gece bilmem kimin yemek davetine gidicem senin pırlanta setini alabilirmiyim?
y: al canım ne demek

X: canım ya küpenin tekini düşürmüşüm
y: amaan senin canın sağolsun 3 kuruşluk küpe için seni mi kırıcammmm

birileride bu muhabbeti yapabilir meselaa....

anlatabildm mi....

emanete hiyanet edilemz.... bozulduysa yenisini alması gerekir...ahlak ve yetiştirilme meselesi... bazısının malı kıymetli değildir. bazısının malı çok değerlidir.

bu yoruma öldüm gülmekten allahım:))))))))))))))))))))))))))):roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bir flash belleğim bile yok anlıyormusun hadi gülümse.....
Maalesef... Bırak havalısını gayet ştandart normlarda olan bir flaş belleğim bilem yok...
Çünküm geçen bir müşterim geldi, Tunustan... Adamın ingilizcesi kıt....
Dedi ki katalog cdlerini kaybettim.. Dedim benim flash diskte var veriyim indir bilgisayarına(adamın lap topu önünde)... Ama adam anamadı dediğimi sanırım.. Aldı ve aa teşekkür ederim deyip attı laptop çantasına....
Eee ne yaayım, Vay Allahın tunuslusu, kıt ingilizcenle anlamadın sen beni, falshı verdiğimi sandın ama ben onu sana indira gandi yapasın diye değil kendi bilgisayarına kaydedesin diye vermiştim, çabuk geri ver flash belleğimi mi deseydim....

Sadece şunu diyebildim, aa bi dakka geri ver, benim özel dosyalarım da vardı onun içinde sileyim öyle vereyim... Aldım, kendi özel dosyalarımı sildim, sadece katalog dosyalarını bıraktım içinde ve flash belleğimi (ki benimki de baya bi havalıydı yani,selam sahip diyemese bile görüntü olarak havası 1500dü) tunuslu amcaya hedaye etmek zorunda kaldım....
NAsılsa doğum iznine çıkıyorum, lazım olmayacak diye de yenisini almadım....
Yanii bırak havalıyı ştandart bi flash belleğim bilem yok... Zavallı ben....

Valla Flash belleğime rahmet okuttu ama sağlam sipariş yazdı.... Bu ayki primden değil havalı flash bellek harici disk bile alabilirim, ammma onun havalısını bulamadım daha....

Nefret ederim böyle şeyden..Emanete ihanet edilmez .burada pahalılığı söz konusu değildir bence..
Bende bir keresinde okumaya diye verdiğim kitabım üstüne boya sıçramış halde geri geldi..Yani evine badana yapmış kitapta oradaymış..Offf ne kadar sinir olmuştum o zaman ya lmaz: bu kadar saygısızlık olurmu insan siler öyle getirir...Bende benim için değeri olan hiç birşeyimi kimseye vermiyorum..verilebilecekleri veriyorum... sende öyle yap canım... takma kafana yeni bellek al kendine havalısından...:))

Son düzenleme:
benimde malımcok kıymetlidir birisine vermem gerekiyorsada onu gözden cıkarıp öyle veririrm genelde biz sakındıkca malımızın başına birşeyler gelir. Ama arkadaşın duyarsız kalmamışki sormuş yaptırayım demiş. Büyük ihtimal asortik birşey diyorsun acama yada kapayamadı zorlayınca yamulmuştur.
Ne olursa olsun senden biri birşey istemesine fırsat vermeden her muhabbette benim malım kıymetli, diye konu yap böyle kimse birşeyini istemeyecektir

Yahu enikonu flash bellek..
bir flash beleğe zarar verebilme yüzdesi nedir ki..?
Düşünüyorum da ısırabilirsiniz,belki yakabilirsiniz.plastiğini parçalamaya çalışabilirsiniz..
Flash belleğe ne yapabilirsiniz ki..?
Kitap değil ki,kıyafet değil ki,kozmetik ürünü değil ki..?

Canım havasını söndürmüşler işte daha kötü ne olabilirki... Gitmiş flash belleğin havası...

ya arkadaşlıklar arasında böyle şeyler olur.3 günlük dünyada bunları düşünmeyin.flash bellek dediğiniz nedir ki10-15(en uygun olanı) tl bir şey.yeter ki kalp kırgınlığı olmasın.arkadaşlığınızın kıymetini bilin ilerde aklınıza gelince keşke dersiniz.boşverin yaniii

Son düzenleme:

getir yaptırıyım demiş ya daha ne
komik ya. havalı flash bellekmiş sempatiksalakcinni

şu bildigimiz 10-20 liralık belleklerden bahsediyorsunuz değil mi ?
yoksa havalı olanlar daha mı pahalı ondan dert ediyorsunuz galiba

Konu flash bellekten ötesi bence, o flash bellek değil de başka birşeyde olabilirdi. Emanete hıyanetten hazzeden biri olacağını hiç sanmıyorumm..

Bir oncekı mesajda konu sahıbının yasının kucuk olabılecegını dusunmustum.
Ama kendısı Lisans ogrencısıymıs, saka gibi ya. sempatiksalakcinni

kişi ister lisans öğrencisi isterse lise öğrencisi olsun kimse malının hunharca kullanılıp geri verilmesini hazmedemez.ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim yaşımdan daha olgun bir kişiliğim olmasına rağmen(kendimi beğenmişlik yaptığımdan değil çevrem genelde böyle söyler) bende malımı verdiğim kişinin düzgünce kullanıp geri vermesini isterim.
yani bu bence bir huy meselesi,kimi insan rahattır malını istediği gibi verir ama kimiside malını verir fakat malına verdiği önemi karşısındakininde vermesini ister..bu da bence gayet doğal...sanırım yorum yapan kullanıcılar konu sahibinin biraz sert olan üslubunu görünce olayı farklı yorumlamışlar..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…