- Konu Sahibi turuncukelebek
-
siz bu cevapları verdiniz diye ben fikrimden vazgeçmedim, hala aynı şeyi düşünüyorum. emanetin 3 kuruşu olmaz, bir toplu iğnede emanet ve özen gerektiren birşeydir benim için. eğer ben ona özensiz davrandıysam, zamanında geri vermediysem emaneti verenin kötü sözünü de haketmişimdir. siz eğer aksini düşünüyorsanız, zaten genellememi ispatlamış oluyorsunuz.
siz bu cevapları verdiniz diye ben fikrimden vazgeçmedim, hala aynı şeyi düşünüyorum. emanetin 3 kuruşu olmaz, bir toplu iğnede emanet ve özen gerektiren birşeydir benim için. eğer ben ona özensiz davrandıysam, zamanında geri vermediysem emaneti verenin kötü sözünü de haketmişimdir. siz eğer aksini düşünüyorsanız, zaten genellememi ispatlamış oluyorsunuz.
emanetime hıyanet eden varsa kendisi bana ayıp etmiş olur, ama ben ne bunu dert edip kendim üzülürüm, nede ona bişey söyleyip ona ayıp ederim, mal için ne kandimi üzerim nede karşıdakini.hayat çok kısa boşverin bunları ya
internetteki biriyle veya herhangi biriyle cinsellik konuşmak benim tercihimdir. Ama nişanlım varken konuşmam yaptığım yanlış. Ayrıca eğer bu aldatmaysa, erkek arkadaşlarınız aldatıyor sizi. Emin olabilirsiniz.
Arkadaşım genelleme yapmak senin genel tarzın nedir istatistik kurumunda falan mı çalışıyorsun acaba ..?
bak vakti zamanında hepimizin eşinin kocasının nette kadınlarla cinsel konular konuştuğunu iddia etmişsin mesela.. sen nişanlıyken konuşabildin diye bizim sevgililerimiz de konuşuyormuş emin olabilir mişiz..? ihanete uğruyoruz ve sendne öğreniyorsun ne gairp değil mi..? genelliyorsun hep.. genelleme benim dediğim bu yoksa.. fikrinden vazgeç ya da geçme bana ne yahu..?
siz de müfettişsiniz heralde genelleme yapılınca istatistik kurumunda olunuyormuş ya, eski mesajlar araştırılınca da müfettiş olunuyor demek.
sadece komiksiniz. aralarında neredeyse 1 yıl olan 2 mesajımdan genelleme yapmanın benim tarzım olduğunu çıkardığınıza göre birazcık sizde de var heralde genellleme, gelin sizi de bizim kuruma alalım.
:ecrin_bebek:
Havalı flash nasıl oluyor çözemedim,havalı açılıp kapanması nasıl yani..?
Ben de 3 tane var boş boş duruyor çekmece de üçünü de gönderebilirim..
İkisi deli gibi havalı,kapağını çıkarttığında "selam sahip " falan diyor
Hı hı müfettişim doğru tahmin -tatlicadiarzu-
Aralarında 1 yıl olması zaten sizin tarzınızın bu olduğu kanıtlıyor.
Genelleme yapmayı seviyorsunuz bende zaten ilk mesajımda bu sitenin genelleme kraliçelerine hayranım demiştim..O mesajdan buralara kadar geldik böyle bir platformda genelleme yapmak büyük bir hata.. nasıl ki ben nişanlıyken nette başka erkeklerle seks konuşuyorsam ve bu ihanetse hepinizin kocası nette başka kadınlarla seks konuşuyor diyebilme cesaretiniz gibi?
Yani siz konuşabiliyorsunuz diye biizm kocalarımız bizi aldatıyordu,artık nasıl bir mantıksa..?? İşte böyle bir yaman çelişki..
Ortalık karışabilir bu genellemelerle..
Düşünün elimde hiçbir veri yok.. Bence bu sitenin yarıdan fazlasının kocası gay diyorum .??
ne kadar komik bir duruma düşerim değil mi..?
İşte sizde böyle iddialı cümleler kuruyorsunuz üstelik ver yok elinizde..
sizin gibi bi kadının kocası da aldatmıyorsa, erkeklere güvenim artacak :CüvCüv:
Sizin agzınızdan cıkanı kulagınız duyuyor mu?
sizin gibi bi kadının kocası da aldatmıyorsa, erkeklere güvenim artacak :CüvCüv:
hanımefendi siz niye savunmaya geçiyorsunuz ki, derinss kendini savunmak için bir insanın pişman olduğu unutmaya çalıştığı olayları gün yüzüne çıkarabilecek, belaltı vurabilecek kadar savunur kendini.
işte, yazılanlara verecek düzgün cevabı olmayan birinin komik ve bir o kadar da iğrenç iftirası..
imza : derinss'in avukatı...
hayır iğrenç ve komik bir cevaba verilecek cevaptır bu herneyse,
böyle sığ düşünen, insanları aşağılamayı ve kendini övmeyi meziyet sanana bir takım insanların arasında yerim yok. bazıları gerçekten değerli fikirleri olan kişiler olsa da, çoğunluğun nasıl olduğunu bu konudan gördük. hoşçakalın esen kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?