Ben salak mıyım

Lina23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
240
58
13
27
Bunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu

Psikolojik destek almalısın
Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim

Öyle demeyin lütfen. Etrafınızdakiler insanlıktan nasibini alamamış.

Anasınıfı öğretmeninizin de öyle dediğine hiç inanasim gelmedi nedense.

İlkokul öğretmeninizle de fırsatınız varsa yuzlesin mutlaka. Çıkın karşısına " bana koca bir çocukluk borçlusun , Allah cezanı versin " deyin.

Annenizi , kardeşimizi bosverin. Kendinize güzel bir hayat kuracak kadar bilgi , hayat birikimi yapın ne olur. Duymayın onları, kendinize geldiğinizde çıkıp gidersiniz , hayatınızı kurarsınız yeniden.

Evlatlarını aşağılayan ebeveynler , asıl aptal olan onlar işte.

Okuyor musunuz ? Kaç yaşındasınız ?

Onlar sana öyle şeyler dedi diye sakın onların negatif enerjilerine ve söylemlerine alınma..

Kendi değerini onlar belirleyemez ,sen kıymetlisin ,sen özelsin ,herkes kendine özel ..

Onlar içindeki nefreti kötülükle dışarıya atıyor ,sen Öyle olduğun için değil ..

lütfen kendini sev ,farkındalığını büyüt ,kulaklarını kapa ,kendi gücüne İnan ve savun .. 🙏 aynı zamanda bir psikolojik destek almanı tavsiye ederim .. kitap oku ,resim yap ,dans et kendini sev 🌸

Devlete piskoloğa gittim benden önce çıkan kız doktora stajı yapıyormuş konuşmalarına kulak misafiri oldum ve doktora dedim ki bende doktor olmak istiyorum doktor dediki hangi okulda okuyorsun kız meslek dedim senin gibi aptal biri bunu yapamaz dedi bi kez daha bu acı gerçekle karşılaştım yani bi daha gitmeyi istemiyorum ama beni düşündüğünüz için teşekkür ederim

Fake oldugunuzu düşünmeye başladım. Ya fakesiniz ya da sürekli kotuleyenler olduğu için hayal kurmaya başlamışsıniz.

Bir doktor bunu aleni bir şekilde nasıl söyler hastasına , aklım almadı inanın.

Canım bi mesleğin varmı çalışıyomusun çevreni değiştirip kendine yeni bi hayat kurabilirsin inşallah bazı yaşadıklarınla benzer şeyler yaşadım işe başlamıştım sonra evlendim çok şükür aileminde onların etrafındaki insanların baskısından da kurtuldum şimdi düşünüyorum bazende ne kadar yormuşlar beni diyorum nasıl insanlara katlanmışım maruz kalmışım böyle durumlara maruz kalınca insanda özgüven eksikliği oluyor onu aşmaya çalışıyorum Allah razı olsun eşimden oda destek oluyor bana inşallah Rabbim hayırlı kapılar açsın yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra senide inşallah ve nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum 🌹

Bunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu
Şuan bunu yazabiliyorsan sen gayet akli başınd abir insansin birak insanları memnun etmeyi kendi alanını olustur illaki basarili oldugun seyler olacaktır cesaretin topla ve silkelen suskunlugun onlari ofekelrini cikarmakmicin bir alan olurstumus tepki gosetermessn gakkini savunmassan bubdunyada herkes seni otle gorecek yeter de artik ve cekip cika kendini oradan uzaklas

Ayy canım benim ben yaşına bakmadan yorum yaptım daha lisedeymişin kusuruma bakma lütfen bu arada bende kız meslekten mezun olup çok iyi bi mesleğe sahip oldum sakın pes etme sakın inşallah çok güzel yerlere gelirsin inşallah 💐

Şok oldum yazdıklarınızı okuyunca . Aileniz size kötü davranmış evet ama bir anasınıfı öğretmeni öyle demez , benim tanıdığım ilkokul öğretmenleri çocukların burnunu bile siler . Çok merhametlidir ... Bilemedim yani . Hadi ortaokulda çocuklar biraz ergenlik döneminde asi ve yanlış anlamaya müsait oluyor , lisede öğretmenin etkisi ise epey azalıyor . Hadi diyelim tüm kötü öğretmenler sana denk geldi. Doktor öyle bir şey demez .
Aile kurumunu , eğitimcileri ve dahi sağlıkçıları hedef alan ve cidden kötü sözler sarfediyorsunuz . Ben açıkça konunuzda samimi olduğunuzu düşünmüyorum.
Başka da yorum yapmayacağım .

Öyle demeyin lütfen. Etrafınızdakiler insanlıktan nasibini alamamış.

Anasınıfı öğretmeninizin de öyle dediğine hiç inanasim gelmedi nedense.

İlkokul öğretmeninizle de fırsatınız varsa yuzlesin mutlaka. Çıkın karşısına " bana koca bir çocukluk borçlusun , Allah cezanı versin " deyin.

Annenizi , kardeşimizi bosverin. Kendinize güzel bir hayat kuracak kadar bilgi , hayat birikimi yapın ne olur. Duymayın onları, kendinize geldiğinizde çıkıp gidersiniz , hayatınızı kurarsınız yeniden.

Evlatlarını aşağılayan ebeveynler , asıl aptal olan onlar işte.

Okuyor musunuz ? Kaç yaşındasınız ?
Öğretmen yaşlıydı yani bulamam bulsam da ben böyle biri değilim diyemem ki birşey 24 yaşındayım lise 3 de banyoya hazırlanırken sakatlandım yani bu hayatta tek yapabildiğim şeyler kaybettim elimde hiçbir başarı yok üniverste sınavına hazırlanıyorum ama kafamda hala aynı düşünceler ve aile tepemde hala yani ona da hazırlanamıyorum onu bile başaramadım başarı sayılır mı bilmiyorum ama bi ehliyet aldım bide koşmayı sporu çok severdim ondada sakatlandım

Tedavi olması gereken sen değilsin. Seni aptal hissettirenler, işkence yapan hasta ruhlular. ❌👎🏻
“Psikiyatriye gerçek hastalar gitmez. Gerçek hastaların, hasta ettikleri gider.” gerçek hastalar kendilerinde hastalığın olduğun bilincinde değildir.
Annene sor madem “babanı beğenmiyordu, ne demeye evlendi? Hala evli?”
acil o ortamdan kurtul

Eklentiler

• 07CEBFB6-A3D2-4AC9-8EC9-E99A111B2B8B.webp
    07CEBFB6-A3D2-4AC9-8EC9-E99A111B2B8B.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 31
Bence sendeki potansiyelin farkindalar ve kiskancliktan onun ortaya cikmamasi icin seni bastieiyorlar izin verme kendine güven

yapma güzel kardeşim... kendine böyle davranma... sana çocukluğundan bu yaşına kadar psikolojik şiddet dediğimiz şeyi yapmışlar... yazıklar olsun öyle ana-baba ya (baban yapmamış olsa dahi göz yummuş) kardeşinde aynı... ailendir oradan kaç uzaklaş diyemem, çünkü ne olurlarsa olsunlar ailen !!! ayrıldığın an !!! dışarsı şeref haysiyet yoksunu insan kaynıyor seni daha kötü hale getirirler... ancak yaşadıklarınla ilgili en iyi desteği motivasyonu bir psikiyatrist verebilir... bu sinmişlikle bu kafayla çok hata ve yanlış tercihler yaparsın... imkanın varsa yavaş yavaş yaşam şeklini değiştir... her boş vaktinde bol bol kitap oku ama mümkünse kişisel gelişim kitapları, öyle melankolik aşk romanları, şiddet içerikli kitaplar olmasın... eğer inançlıysan, ibadet ve duanı eksik etme, yüce Allah her zaman mazlumun yanındadır sakın ama sakın!!! bunu çok samimi olarak söylüyorum Allah'tan ümidini kesme... sadece bi_fikir

Back
X