Bunu gerçekten soruyorum annem hep babası kılıklı babası ne ki bu da ne olsun derdi diğerlerinin çocukları ne kadar akıllı ne kadar zeki derdi hep baba denilen ... işe sürekli döverdi seni satıcam diyerek lokmalarımı sayarak aşsağılanarak döverek geçti hep bende hiç konuşmazdım yani etimi kesseler sesim çıkmazdı ana sınıfında hocam demişki anneme şeytan gibi bakıyor demiş oysa ana sınıfında özenle taşırmadan boya yapar katlamaları herkesten önce yapardım herşeyin farkındaydım annemin depresyonları baba denilen ... işkenceleri ama suskundum işte ilk okulda ise öyle bir öğretmenim oldu ki sınıfta diğerlerinin yaptığını beni döverek kafama vurarak saçımı çekerek benden çıkarırdı bilirdi çünkü ben suskundum suskun olmasam ne olucak ki zeka özürlü olduğumu düşünen annem vardı kimse benimle konuşmadı bile diğer çocuklarda dalga geçer aşağılarlardı şimdi ise kardeşim sen hiçbirşey başaramadın çöpsün oksijen israfısın bi baltaya sap olamadın dedi haklılarda galiba hiçbir başarım yok kendimi hep salak olarak görürüm başarıyı bırak hep daha kötüydüm sanırım haklılar ama aptal olsam bile suç mu yaşamaya hakkım yok mu