İsim vermeyin zaten . Evet Ramazan ayındayız yalan söylemiyorum demek istiyorsun biliyorum. Yaklaşık 16 yıl okul okudum , 13 yıldır öğretmenlik yapıyorum karşılaşmadım demek istiyorum. Yani bir insanın karşısına hep mi kötüler çıkar?
Ben yurtta kalırken bir arkadaşım sürekli ağlardı , sürekli dert yanardı , sürekli ah vah halindeydi . Hatta biz annesinin öldüğünü biliyorduk . Kıyafetlerimizi , parfümlerimizi kullanmasına izin verirdik . Hatta çoğu zaman yemek yapınca onu da çağırırdık. Mezuniyet günü ne görelim anne sağ . Kız bizimle yıllarca dalga geçmiş , resmen sömürmüş iyi niyetimizi .Allah seni bildiği gibi yapsın Ayşegül

Biz o kızı yanlış anlamıştık . Acaba sen de insanları yanlış anlıyor olabilir misin ? El kadar bebeye şeytan kim der allasen ? Tıp okumak öyle kolay mı ? Yani şöyle ciddi ciddi düşünelim , Fen lisesi, iyi bir Anadolu lisesi okuyanlar genelde yazar . Bunu 6. Sınıf öğrencisi bile bilir . Çoookkkk zordur maalesef meslek lisesinden tıp kazanmak . Mesela Ticaret Meslekte okuyan bir çocuk , bölüm derslerinden, atölyelerden fırsat bulup ders çalışamaz ki .
Neyse zaten okulu bırakmışsınız herhalde öyle anladım . Acaba insanlar sizin akademik başarısızlığını konuşurken yanlış mı anladınız ? Bir de 15 yaşındayken gittiğiniz bir dr’un etkisinden çıkın artık 10 yıl olmuş . İnat etmeyin . Etrafımızdaki insanları suçlamak en kolayı . Başarısızlığı da başarıyı da kabullenmeniz lazım ki yol alabilesiniz .
Çok üzgünüm ama kendinizi önce siz sevin . Her halinizle . Sonrasında işe girip çalışın . Faydalı oldukça , para kazandıkça kendinize güveniniz gelecek .