- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Merhaba kizlar. Daha önce dogum yapacagimi eşimin kopegimle ilgili kaygilari olduğunu yazmiştim burda. Ben kesinlikle vermek istemediigimi belirtmiştim. Şimdi köpegimin dogum sonrasi ilk zamanlar oglumla arasi iyiyken , sonradan esyalarini parçalamaya , yaninda bile durmamaya başladi.
2 aydir ev degiştirdim taşindim hergun istisnasiz hergun evin en az 5 yerine koku birakiyor ( idrarini) çildiriyorum disari cikarsamda cikarmasamda yapiyor cildirmak uzereyim. Yatagimin bazasinin her yerine sabaha kadar 10 farkli yere kokusunu birakmiş , gercekten çok sinirleniyorum bagiriyorum daha bagirmam bitmeden diger tarafa yapiyor. Oglum örumcege oturmaya başladi örümcege de cişini yapiyor.
Ya kizlar bir fikir verin ne yapmam lazim eşim ben sana demiştim dedioglum hiç durmuyor ben butun gun kopegimin isedigi yerleri temizlemekle meşgulüm
Moral bozmak istemem ama daha zor olacak. Oğlunuz emekleyecek , yürüyecek ve gidip elleyecek köpek çiş yapınca. Kısırlaştırmadıysanız kısırlaştırın köpüşü ,evden uzaklaştırın bir süre. Bende yıllarca köpek baktım,aşırı severim. Şu an 26 aylık kızım var , yapabilir miyim evde köpekle , kesinlikle hayır.
11 yaşindabenimde köpeğim var. çocuğunuzla birlikte büyümedikleri için bebeğinizde yeni geldiği için kısaca diyor ki burası benim evim benim alanım kendi kokusunuda bırakmak için belli bölgeleri işeyerek işaretliyor. aslına kötü bir niyeti yok köpeğinizin sadece iç güdüsel olarak yapyor. bunu tek başınıza çözmeniz çok zor ancak eğitime gönderek çözersiniz bu durumu....
benimde köpeğim var ve hamileyim köpeğimden vazgeçemem sanırım. Muhtemelen köpeğin bebeğini kıskanıyor köpeğini ihmal etme ilgi sevgi göstermen lazım evi taşıdığın için yeni evde kokusu yok o yüzden işaretli yor psikolojisi bozulduğu içinde etrafa çişini yapıyor çok azarlıyorsan gün içinde yavrucuğun dengesi şaşmış. Ceza ödül sistemini uygula Cinsi nedir köpeğin
yaa kıyamam yaşlanmısta zaten11 yaşinda
Benim de pekinezim var. Tuvaletini balkonda gazeteye yapıyor çok uğraştım ama deydi :) demir büyük kafesler var üstü açık günlerce ona hapsettim gazete koydum kenarda yatağı hiç çıkarmadım ve alıştı çok şükür 3 yıldır hep gazeteye yapıyor belki fikir olur kafeslerden alıp alıştırabilirsinCeza ödul sisteminide uyguladik yok olmuyor. Maltese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?