Ben sana demiştim dedi

Maltese... psikolojisi pek iyi degil
benim de kopegim maltese. kisirlastirmadiysaniz davranislari cok normal, yasi da buyukmus onu artik taniyor olmaniz lazim.
onu birine verirseniz depresyonda olacak her zaman, sokaga atarsaniz net bir sekilde olecek, bu cins cok kolay depresyona giren sokakta hic sansi olmayan bir cins, bunu iciniz aliyorsa yapin.

burada o kadar cok cocugu olduktan sonra petini verenlerin konusunu okudum ki. midem bulaniyor cidden. bu yuzden bu forumu birakicam artik.

Ben kopegimi vermeyi veya sokaga atmayi dusundugumu yazdigimi hatirlamiyorum. Cok ta onaylamadigim birsey zaten neden kendiim yapayim

Hayvana göstermelik şiddet işe yarıyor diye biliyorum. Dayım köpeğinin tuvalet eğitimini öyle vermişti. Gazete kağıdıyla vuracakmış gibi yapabilirsiniz
Evet bizim husky vardı ve bahçede ki ağaçları kökünden çıkarıyordu. Bir kere tam yaparken ama tam istemediginiz işi yaparken burnuna rulo şeklinde gazeteyle vurduk ve o gazeteyi oraya bıraktık bir daha yapmadı. İhh kuzum şimdi 13 yaşında aşkım benim tam bahçe erkeki oldu

Ne güzel birlikte uzun yillariniz olsun

Köpekler hakkında bir bilgim yok ama Bi köpek eğitmeniyle bağlantı kurup bilgi alabilirsiniz. Acaba kv gil şimdiki oturduğunuz eve eski sıklıkta geliyorlar mı? Eski konunuza yazacaktım ama baktım konu açmışsınız. Merak ettim açıkçası.

Yeni dogmus bir bebek surekli anneye ihtiyaci var bir yandan size alismis kiskanan bir can inanin ben burda okurken halinize üzüldüm onerim yok malesef hic bakmadım kedi köpek vs Allah yardimciniz olsun

Ben kopegimi vermeyi veya sokaga atmayi dusundugumu yazdigimi hatirlamiyorum. Cok ta onaylamadigim birsey zaten neden kendiim yapayim

bence hayvani kisirlastirmak ve esinize ne kadar yoruldugunuzu yardim istediginizi gostermek gibi mantikli secenekler varken
artik yetisemiyorum onu sevemiyorum demenizden birine vermeye ya da sokaga atmaya yol yapiyor burda da vicdaninizi rahatlatiyorsunuz gibi geldi.

umarim cocugunuz sizi hic hayal kirikligina ugratmaz hayatta belki onu da sevemezsiniz o zaman.

Hayir 1 ay oldu sadece 1 kere geldiler. Kv yaptigi hatayi anlamiş olacak ki gonlumu yapmak icin hiç yapmayacagi seyler yapiyor. Cok degisti.

Siz bilirsiniz o zaman. Yani bana ha çocuğunu sokağa at demişler ha köpeğini, farkı olmazdı.

Sevemiyorum derken surekli biyerlere cisini yaptigi icin otorite kurmak icin. Yani biyere cisini yaptiysa ben onu seversem aferin demek bu. Kopek yanlis anlayabilir. Esim aksamlari yardim ediyor bana ben oglenlerden bahsediyorum. Bugun yatakodamdaki yataga 8 kere işedi. 8 kere temizledim nasil temizledim bilmiyorum. Vicdanimi rahatlatmak icin vicdan azabi cekecegim birsey yapmam lazim ve ben sadece dogum yaptim. Esime de asla kopegimin çisini temizletmedim cunku bide uzerine o kusar bide onu temizlerim gerek yok

Dedigimi belki sevmeyeceksinzz .. kopegi daha cok ilgilenebilecek birine sahiplendirseniz? Vazgecemem siyorsaniz bari bir sureligine. Cocugunuzun mikrop kapmasindan cekinirdim ben ilk basta.

11 yasinda kopegi kime sahiplendirebilirsiniz ki kimse yasli hayvan almaz. Zaten hayvanin yasayacagi max 2-3 yil daha var, alistigi sahibinden ayrilirsa muhtemelen yemeyi icmeyi birakip kendini oldurur. Su yazdiginiz sey yasli bir kopek icin buyuk bir zulum.

Siz bilirsiniz o zaman. Yani bana ha çocuğunu sokağa at demişler ha köpeğini, farkı olmazdı.

Kısırlaştirma konusuna bakacagim 11 yasinda sorun olmassa kisirlastiracagim. Iki gun de anneme verecegim. Evi bir guzel temizleyecegim sirkeyle. Geldigi zaman koku kalmasin evde ki yapmasin. Burda daha biyeri temizlerken birdaha yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…