- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sağlık problemi olmadığından eminseniz kıskançlık yapıyor ve ilgi istiyor olmalı.
Genel olarak köpekleri sevmem ama malteseler çok şeker geliyor gözüme. Yakın bir arkadaşımın maltesesi var. Çok akıllı ve hareketli oluyorlar.Maltese... psikolojisi pek iyi degil
benim de kopegim maltese. kisirlastirmadiysaniz davranislari cok normal, yasi da buyukmus onu artik taniyor olmaniz lazim.Maltese... psikolojisi pek iyi degil
benim de kopegim maltese. kisirlastirmadiysaniz davranislari cok normal, yasi da buyukmus onu artik taniyor olmaniz lazim.
onu birine verirseniz depresyonda olacak her zaman, sokaga atarsaniz net bir sekilde olecek, bu cins cok kolay depresyona giren sokakta hic sansi olmayan bir cins, bunu iciniz aliyorsa yapin.
burada o kadar cok cocugu olduktan sonra petini verenlerin konusunu okudum ki. midem bulaniyor cidden. bu yuzden bu forumu birakicam artik.
Evet bizim husky vardı ve bahçede ki ağaçları kökünden çıkarıyordu. Bir kere tam yaparken ama tam istemediginiz işi yaparken burnuna rulo şeklinde gazeteyle vurduk ve o gazeteyi oraya bıraktık bir daha yapmadı. İhh kuzum şimdi 13 yaşında aşkım benim tam bahçe erkeki olduHayvana göstermelik şiddet işe yarıyor diye biliyorum. Dayım köpeğinin tuvalet eğitimini öyle vermişti. Gazete kağıdıyla vuracakmış gibi yapabilirsiniz
Eğitime gonderseniz?Ben kopegimi vermeyi veya sokaga atmayi dusundugumu yazdigimi hatirlamiyorum. Cok ta onaylamadigim birsey zaten neden kendiim yapayim
Evet bizim husky vardı ve bahçede ki ağaçları kökünden çıkarıyordu. Bir kere tam yaparken ama tam istemediginiz işi yaparken burnuna rulo şeklinde gazeteyle vurduk ve o gazeteyi oraya bıraktık bir daha yapmadı. İhh kuzum şimdi 13 yaşında aşkım benim tam bahçe erkeki oldu
Ben kopegimi vermeyi veya sokaga atmayi dusundugumu yazdigimi hatirlamiyorum. Cok ta onaylamadigim birsey zaten neden kendiim yapayim
Köpekler hakkında bir bilgim yok ama Bi köpek eğitmeniyle bağlantı kurup bilgi alabilirsiniz. Acaba kv gil şimdiki oturduğunuz eve eski sıklıkta geliyorlar mı? Eski konunuza yazacaktım ama baktım konu açmışsınız. Merak ettim açıkçası.
Emin olun bana cok ver diyen oldu. Oyle bir tarzda soylediler ki sanki oyuncak bebek veriyorum. Ver şunuda...
Hayatta sevmedigim şeyler vermek istemiyorumama dayanamiyorum gercekten cok zorlaniyorum. Çiş temizlemekten bir hal oldumm eve kimseyi cagiramiyorum. Ilgilenemiyorum cunku gelmiyor yanima.
bence hayvani kisirlastirmak ve esinize ne kadar yoruldugunuzu yardim istediginizi gostermek gibi mantikli secenekler varken
artik yetisemiyorum onu sevemiyorum demenizden birine vermeye ya da sokaga atmaya yol yapiyor burda da vicdaninizi rahatlatiyorsunuz gibi geldi.
umarim cocugunuz sizi hic hayal kirikligina ugratmaz hayatta belki onu da sevemezsiniz o zaman.
Dedigimi belki sevmeyeceksinzz .. kopegi daha cok ilgilenebilecek birine sahiplendirseniz? Vazgecemem siyorsaniz bari bir sureligine. Cocugunuzun mikrop kapmasindan cekinirdim ben ilk basta.
Siz bilirsiniz o zaman. Yani bana ha çocuğunu sokağa at demişler ha köpeğini, farkı olmazdı.
Köpeği eğitime göndermen lazım yoksa çok çiş temizlersin eşine de fırsat doğar evden gitsin der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?