- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ilk soylediginiz hariç hepsini yptim ama tahmin edersiniz ki surekli kopegimin pesinde dolaşamiyorum.yaa kıyamam yaşlanmısta zateno zaman birde şöyle bir fikir sunabilirim ben oyle yapıyorum kopeğime belli bir alan ayırıyorum ve çevresini kapatıyorum bizi izliyor görüyor ama evin içinde gezemiyor. evin içinde gezerkende gözetim altında tutmaya çalışıyorum nasıl oyun oynayıp dıkkatını dağıtarak ve uzun süre bir yeri koklamasına izin vermeyin çünkü kokladıgı an çişş geliyor demektir. cinsi ne bilmiyorum ama böylede yapabilirsiniz. yada sunu yapcaksınız. hasta pedi alcaksınız köpeğinizin çişini deydirceksiniz ve belli yerlere koycaksınız köpeğiniz kendi kokusunu alcak yada pedi işaretlicek.
Bireysel olarak ekstra zaman gecirmeyi denediniz mi?Mesela koltukta otururken kucaginiza alma,tuylerini tarama,oyun oynama vs. Ortada suan bir kiskanclik problemi var ve biraz yogun ilgiyle asilir gibi geliyir bana.Yapmaniz gereken tek sey sevginizi ve ilginizi artirmak gibi.Biraz sabirli olun ve dedigim gibi ekstra zaman ayirmayi deneyin kendisine olan ilginin azalmadigini gorunce bence son vericektir.Benim de evde iki kedim var ,gecen gun bir tane daha kucuk bir kedi sahiplendim,simdi ikisi bana tavirli,birisi dediginiz gibi farkli yerlere cis yapiyor,eve gelmiyor butun gun disardalar.Zamanla alisicaklardir yapacak birsey yok.
e ama adam size demiş.Merhaba kizlar. Daha önce dogum yapacagimi eşimin kopegimle ilgili kaygilari olduğunu yazmiştim burda. Ben kesinlikle vermek istemediigimi belirtmiştim. Şimdi köpegimin dogum sonrasi ilk zamanlar oglumla arasi iyiyken , sonradan esyalarini parçalamaya , yaninda bile durmamaya başladi.
2 aydir ev degiştirdim taşindim hergun istisnasiz hergun evin en az 5 yerine koku birakiyor ( idrarini) çildiriyorum disari cikarsamda cikarmasamda yapiyor cildirmak uzereyim. Yatagimin bazasinin her yerine sabaha kadar 10 farkli yere kokusunu birakmiş , gercekten çok sinirleniyorum bagiriyorum daha bagirmam bitmeden diger tarafa yapiyor. Oglum örumcege oturmaya başladi örümcege de cişini yapiyor.
Ya kizlar bir fikir verin ne yapmam lazim eşim ben sana demiştim dedioglum hiç durmuyor ben butun gun kopegimin isedigi yerleri temizlemekle meşgulüm
eyvah eyvah belli ki çok kıskanıyor bebeği. koku bırakmasından belli zaten burası benim alanım diyor... eylül öztürk diye bir fenomen vardı çocuk doğurunca köpeği de böyle yapmış. sonra eğitime gitti bir süre köpek. hatta güldür güldür ekibinde yeter karakteri vardı adını hatırlamıyorum. onun köpeği de aynı şekilde yapmış hatta bebekleri bi tık hırpalamış sanırsam. eğitime vermek en mantıklı seçenek gibi
Essek sipasina bak sen,ilgi goremeyen sevgili kaprisi gibi bu.Tam aslinda yere yatirip sevmelik aslinda.Oyun oynamiyor benimle cok denedim oyunlara oglumuda katmak istedim yok oynamiyor. Seveyim diyorum yuzunu cevirip baska yere gidiyo inanilmaz cnm skıliyor iletisim kuramiyoruz
Essek sipasina bak sen,ilgi goremeyen sevgili kaprisi gibi bu.Tam aslinda yere yatirip sevmelik aslinda.Saka bir yana egitime gonderme imkaniniz varsa hic dusunmeyin ama baskasina vermeyin,yaslanmista baska bir yere uyum saglamasi cok cok zor olur.Yemeden icmeden kesilip hasta olabilir.
çok zor ve hassas bir durum.
ancak hem muhtemelen oğlunuz emeklemeye falan başladıkça daha da zor olacak. .
hiç sevimli bir seçenek değil ancak güvendiğiniz bir yere bırakmanızdan başka çare aklıma gelmedi
Hayallerim boyle degildioglumla oynayacaklardi kuduracaklardi cozum arayip duruyorum
Aslinda arkadasimin bebegi oldu gecen sene baya kiskanc bir kopegi vardi ama hic bisey yapmadi.Kopekler kedi kadar kiskanc degiller biliyorum.Egitmenle gorusun egitim almasini saglayin cinsi ne?
Benim de köpeğim var, bebeğim de olsa ve kıskansa başkasına sahiplendirmeye içim el verir miydi bilmiyorum. Es kaza yapsam bile vicdan azabından gözüme uyku girmez; bebeğimi cami avlusuna bırakmış gibi hissederim, zira o da bana geldiğinde bebekti. :) Başkasına sahiplendirmek bana hiç kolay bir şey gibi gelmiyor. O da ilginizi çekmek için yapıyor garibim. İlgiyi mi azalttınız biraz acaba fark etmediniz. Yok öyle bir durum değilse itaat eğitimlerine gönderebilirsiniz. Aslında bebek doğmadan evvel göndermek daha iyi olurdu ama geç kalmamış olabilirsiniz. Bir köpek eğitmeni ile konuşun derim.
Ben cocugu örümcege bindirmeyin demeye geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?