Ben sana demiştim dedi

Bireysel olarak ekstra zaman gecirmeyi denediniz mi?Mesela koltukta otururken kucaginiza alma,tuylerini tarama,oyun oynama vs. Ortada suan bir kiskanclik problemi var ve biraz yogun ilgiyle asilir gibi geliyir bana.Yapmaniz gereken tek sey sevginizi ve ilginizi artirmak gibi.Biraz sabirli olun ve dedigim gibi ekstra zaman ayirmayi deneyin kendisine olan ilginin azalmadigini gorunce bence son vericektir.Benim de evde iki kedim var ,gecen gun bir tane daha kucuk bir kedi sahiplendim,simdi ikisi bana tavirli,birisi dediginiz gibi farkli yerlere cis yapiyor,eve gelmiyor butun gun disardalar.Zamanla alisicaklardir yapacak birsey yok.

Ilk soylediginiz hariç hepsini yptim ama tahmin edersiniz ki surekli kopegimin pesinde dolaşamiyorum.

Oyun oynamiyor benimle cok denedim oyunlara oglumuda katmak istedim yok oynamiyor. Seveyim diyorum yuzunu cevirip baska yere gidiyo inanilmaz cnm skıliyor iletisim kuramiyoruz

eyvah eyvah belli ki çok kıskanıyor bebeği. koku bırakmasından belli zaten burası benim alanım diyor... eylül öztürk diye bir fenomen vardı çocuk doğurunca köpeği de böyle yapmış. sonra eğitime gitti bir süre köpek. hatta güldür güldür ekibinde yeter karakteri vardı adını hatırlamıyorum. onun köpeği de aynı şekilde yapmış hatta bebekleri bi tık hırpalamış sanırsam. eğitime vermek en mantıklı seçenek gibi

e ama adam size demiş.

madem bu kadar öngörülü bir kocanız var. değerlendirin.

sen haklıydın. şimdi ne yapayım diye sorun. eminim bir fikri vardır.

11 yasinda egitime gondermek ne kadar mantikli bilemiyorum

Oyun oynamiyor benimle cok denedim oyunlara oglumuda katmak istedim yok oynamiyor. Seveyim diyorum yuzunu cevirip baska yere gidiyo inanilmaz cnm skıliyor iletisim kuramiyoruz
Essek sipasina bak sen,ilgi goremeyen sevgili kaprisi gibi bu.Tam aslinda yere yatirip sevmelik aslinda. Saka bir yana egitime gonderme imkaniniz varsa hic dusunmeyin ama baskasina vermeyin,yaslanmista baska bir yere uyum saglamasi cok cok zor olur.Yemeden icmeden kesilip hasta olabilir.

Hep verenleri kınadim onsuz yapamam onu cok seviyorum ama oyle sinirlerim yipraniyor ki anlatamam resmen gozumun icine baka baka ayagini kaldirip cisini yapiyor sonra da hicbir sey olmamis gbi yanimdan geciyor gidiyor yani ben sadece donup kaliyorum. Ve bu yuzden sevemiyorum kendisini. 1 aydir balkona alistirmaya calisiyorum. Ped koydum bir kosesine kokusuda var uzerinde. Ama cikinca kesinlikle oraya yapmiyor kokluyor geri donup butun balkonda 15 farkli yere koku birakip iceri girmek istiyor ben pede yapmasi konusunda israrci olunca gidiyor o çişli pedin uzerine yatiyor yine yapmiyor

Hayallerim boyle degildi oglumla oynayacaklardi kuduracaklardi cozum arayip duruyorum

Benim de köpeğim var, bebeğim de olsa ve kıskansa başkasına sahiplendirmeye içim el verir miydi bilmiyorum. Es kaza yapsam bile vicdan azabından gözüme uyku girmez; bebeğimi cami avlusuna bırakmış gibi hissederim, zira o da bana geldiğinde bebekti. :) Başkasına sahiplendirmek bana hiç kolay bir şey gibi gelmiyor. O da ilginizi çekmek için yapıyor garibim. İlgiyi mi azalttınız biraz acaba fark etmediniz. Yok öyle bir durum değilse itaat eğitimlerine gönderebilirsiniz. Aslında bebek doğmadan evvel göndermek daha iyi olurdu ama geç kalmamış olabilirsiniz. Bir köpek eğitmeni ile konuşun derim.

Emin olun bana cok ver diyen oldu. Oyle bir tarzda soylediler ki sanki oyuncak bebek veriyorum. Ver şunuda...
Hayatta sevmedigim şeyler vermek istemiyorum ama dayanamiyorum gercekten cok zorlaniyorum. Çiş temizlemekten bir hal oldumm eve kimseyi cagiramiyorum. Ilgilenemiyorum cunku gelmiyor yanima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…