Bakarsınız alışır orayı daha çok sever.
Sevilmedigi ,istenmediği , kizildigi mecburi kaldığı yerde depresyona girmiş.
Ferahlar belki.
Hayvan baktınız mı hiç bilmiyorum
Ama 11 yaşında bir ev hayvanının sahibini evini değiştirmesi demek ölmesi demek. Konu sahibesi kızdığını söylemiş ama biz hayvanseverler sizin düşündüğünüz gibi kızmayız, bazen bende kızarım kızıma biraz sesim yükselir ardından gidip sarılırım, biz beceremeyiz kızmayı. Çok fazla tecrubem var hayvanlarla, koku bırakan, tuvalet eğitiminden vazgeçen dahası depresyonda bir hayvanı bakmak cidden zor ve bazen çok bunalabiliyor insan ama bu sevilmedikleri anlamına gelmez. Mongol bir kedi baktım tam üç yıl, tuvaletini yapıp üstüne yatardı, kas erimesi de vardı, azıcık güçlenebilsin diye üç yıl o pisliği çektim, her hafta üç kez kortizon ve fizik için doktora gittik, bazen hırs basardı beni pislikten herkes sal dışarı dedi en hayvanseveri bile ama salamadım. Bu çok sözle anlatılır bir durum değil, üç yılın sonunda öldüğünde yüreğimden bir parça koptu yaşasaydı 13 yıl daha bakardım. Velhasıl bir hayvanı 11 yıl bakmış insan ona aşıktır, zor günler elbet olacak ama bu demek değildir ki eziyet görüyor, konu sahibesinin yazdıklarını anladım ben, verse inanın kendi yaşayamaz
Bu kadar katı bakmayın sevgili kk üyeleri. Bende nefretle bakıyorum sahiplenip terk edenlere ancak ;
Nasıl ki bir anne evladına bakamadiginda çocuk esirgeme diye söyleniyor öyleyse ; bakımı , ilgisi azalan bir yerde durmaktansa onu isteyen biri iyi gelebilir köpeğe.