• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sanırım daha çok konu acacagim

Ben seçtim fakat bilgi verebilirdi. Perdelerimde degisiklik yapcaktik. Kimseye haber vermeden böyle yapmasi cok yanlış
Değişiklik yapacaksanız haklısınız ama iyilik yapmak istemiş anlaşılan

Ee taktirsin tesekkur edin siz de kendinize olay aramayin buluttan nem kapmayin

Haber vermeden, evime girip perdelerimi astirmasi. Çünkü konustuk perdecide takildiktan sonra ufak tefek değişiklik yaptircaktim, görünüşe göre karar vercektim biliyordu
peki anahtar vermenizin sebebi de eve gelen usta vs yazmissiniz bunlar da bir nevi aynı şeyler SİZ anahtar verince kV iyice seni Benli hissetmis olacak ki bunu da öyle biriş olarak görüp taktirivermis perdeyi böyle sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız anahtarları alın yapcak bi şey yok

Merhaba,
Dünden beri uyuyamiyorum. Nisanliyim, 3 hafta sonra düğünüm var. 1 ay önce evin perdelerini beğenmistim. Kv dun ne anneme ne de bana haber vermeden perdeciyi aramış çağırmis ve perdelerimi taktirmis. Halilarimi serdirmis. Okadar sinirlerim bozukki. Ben bunu nisanlimdan öğrendim. Nişanlim öğrendiğinde is isten geçmişti, ben çok sinirlendim. Bana aileme nisanlima haber vermeden kafasina göre hareket etmesine çok bozuldum. Nisanlim benden daha sinirli. Mantıksiz düşüncesiz davranmis diyip duruyor, annesinden açıklama istiyor, annesi sacma sapan açıklamalar yapıyor. Ani oldu diyor devamini getirmiyor. Siz olsaydınız. Kv size bilgi vermeden evinize girip, perdeciyi cagirip perdeleri taktirip halilari serseydi tepkiniz ne olurdu?

Not: kv de ve annemde anahtar var. Biz cok yogun çalıştığımızdan ustalar eşyalar vb seyler geliyor diye anahtar verdik. Herkesin isi bitince kilit degistirecegiz.

E kendiniz beğenmişsiniz istediginiz alınmış sonuçta ben ortada iyilikten başka bir şey görmedim,olayin farklı boyutları varsa bilemeyiz tabi...

O zaman al karşına bir daha karışma işime de resti çek sinirlerini boşuna yıpratma sende çağır perdeciyi istediğin değişikliği yaptır çok mu zor ? Aynı şeyi annen yapsaydı nisanlinin annene kizmasina müsaade edermiydin çok merak ettim

Evet ederdim. Çünkü benim annem benim huyumu bildiği icin benden habersiz benim hiçbirseyime karar vermez. Ayrıca herseyi kendi halletmeye çalışıyor benim asil kizdigim kendimi geçtim anneme haber vermeli. Kimseye hiçbir şey sormadan kafasina göre hareket ediyor. Anahtari da usta işimiz vardi öyle vermiştik, lazim oluyor diye geri vermiyor. Anahtari degistircez.

bence cok anormal degil. zaten ilk izni siz vermişsiniz.
he evli olsanız size sormadan eve girip yatak örtünüzü degiştirse sorun teşkil eder ama bu cok önemli degil.
sizde aşırı benimseme var gibi hissettim :) kötü birşey yazmıyorum lütfen bunu iyi degerlendirin.

İzni ustalar icin vermiştim. Simdi de elimi verdim kolumu anahtarimi alamiyorum. Ben çok rahatsız oluyorum bilgi vermeden herseyi kafasina göre yaptırmasindan. Temizlik icin bile kendi gün seciyor. Yaptigim temizligin arkasindan bakiyor. Sanirim çok doldum.

Çok negatifsiniz böyle ömür geçmez.bunun için uykunuz kacıyorsa oooo daha ne günleriniz olucak.sizin seçtiğiniz perdeyi halıyı serdiği için ben bu kadar kızcak birşey göremedim.tepkileriniz çok abartılı

peki anahtar vermenizin sebebi de eve gelen usta vs yazmissiniz bunlar da bir nevi aynı şeyler SİZ anahtar verince kV iyice seni Benli hissetmis olacak ki bunu da öyle biriş olarak görüp taktirivermis perdeyi böyle sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız anahtarları alın yapcak bi şey yok

Vermiyor

Ben hepinize teşekkür ederim. Ya ben kendimi anlatamadim. Yada bende bir yanlışlık var diyecegim ama nisanlim bana bunu anlatirken bile kendi sinirlenmisti. Sanirim ben tam olarak aktaramadim. Herkese teşekkürler iyi geceler

İzni ustalar icin vermiştim. Simdi de elimi verdim kolumu anahtarimi alamiyorum. Ben çok rahatsız oluyorum bilgi vermeden herseyi kafasina göre yaptırmasindan. Temizlik icin bile kendi gün seciyor. Yaptigim temizligin arkasindan bakiyor. Sanirim çok doldum.
yeni evlilikte bunlar olur kasma kendini. eşim olacak adamda seni destekliyormuş madem boşver.
şöyle düşün o kadında hevesli. sizin kadar o da en iyisi olsun istiyordur.
amaa evlendikten sonra işler değişir. senin evine senden habersiz kimse girmemeli.
evlilik öncesi stress- sakin ol.

yeni evlilikte bunlar olur kasma kendini. eşim olacak adamda seni destekliyormuş madem boşver.
şöyle düşün o kadında hevesli. sizin kadar o da en iyisi olsun istiyordur.
amaa evlendikten sonra işler değişir. senin evine senden habersiz kimse girmemeli.
evlilik öncesi stress- sakin ol.

Teşekkür ederim.

Merhaba,
Son derece haklısınız ev sizin perde sizin halı sizin keyif sizin anahtar sizin hayat sizin,
Kv niz karar vermiş ve uygulamış fakat size sonuçlandığında bile bilgi vermemiş oysa bu kararı birlikte vermeliydiniz
Bu herşeyin iyisini bilirim baskın karakterim mesajıdır direk bana göre fakat siz anahtarı verirken annecim bişey yapmadan önce karşılıklı konuşalım benim de haberim olsun diye uyarıda bulunmadıysanız ve o da buna gerek bırakmayacak düşüncesizlikte bi yapıya sahipse ne söyleseniz haksız ve suçlu pozisyona düşersiniz
Perde ile ne değişiklik yaptıracaksanız bunu iletin o değişikliği yaptırsın mesuliyet kendisine ait istemediğiniz şekilde hiçbişey kullanmayın baktıkça sinirlenirsiniz
Anahtarı alabiliyorsanız nişanlınız alsın,alamıyorsanız da telefond değil karşınıza alıp samimi tatlı bi şekilde gözünün içine bakıp sonra da sarılarak kırgınlık yaratmadan konuşun
Herkes şimdiden sınırlarını öğrenirse evlenince daha rahat edersiniz,
Sakin olun, enerjinizi bozmayın,nişanlınız da mahçup olmuş zaten üzerine gitmeyin,
Kolaylıklar dilerim :))

Tamam bozulabilirsiniz de bu derece takmaniz gereksiz bence.

Davetiyeme kadar karışan biri. Herseyi kendi yapmak kendi ilgilenmek istiyor. Cogu seyi hicbirimize haber vermeden yapiyor.Ben perdeleri değil gelecegimi takiyorum kafama. Ben kendimi ezdirmem o ayrı, nisanlimda laf soyletmez. Iki aile de benim icin ayni, değerli. Kotu birsey soylemek istemiyorum sadece biraz saygı istiyorum.

Ben hepinize teşekkür ederim. Ya ben kendimi anlatamadim. Yada bende bir yanlışlık var diyecegim ama nisanlim bana bunu anlatirken bile kendi sinirlenmisti. Sanirim ben tam olarak aktaramadim. Herkese teşekkürler iyi geceler
hayır aktardında bunda öyle woohooo aman tanrm denilecek bir durum yok. ama evli olsan gelse girse otursa temizlik gunu ayarlara yuhhhh deriz.
sıkıldıgına tatlı cannıı üzdügüne degmez şeyler bunlar. evlenince girmesin.

Merhaba,
Son derece haklısınız ev sizin perde sizin halı sizin keyif sizin anahtar sizin hayat sizin,
Kv niz karar vermiş ve uygulamış fakat size sonuçlandığında bile bilgi vermemiş oysa bu kararı birlikte vermeliydiniz
Bu herşeyin iyisini bilirim baskın karakterim mesajıdır direk bana göre fakat siz anahtarı verirken annecim bişey yapmadan önce karşılıklı konuşalım benim de haberim olsun diye uyarıda bulunmadıysanız ve o da buna gerek bırakmayacak düşüncesizlikte bi yapıya sahipse ne söyleseniz haksız ve suçlu pozisyona düşersiniz
Perde ile ne değişiklik yaptıracaksanız bunu iletin o değişikliği yaptırsın mesuliyet kendisine ait istemediğiniz şekilde hiçbişey kullanmayın baktıkça sinirlenirsiniz
Anahtarı alabiliyorsanız nişanlınız alsın,alamıyorsanız da telefond değil karşınıza alıp samimi tatlı bi şekilde gözünün içine bakıp sonra da sarılarak kırgınlık yaratmadan konuşun
Herkes şimdiden sınırlarını öğrenirse evlenince daha rahat edersiniz,
Sakin olun, enerjinizi bozmayın,nişanlınız da mahçup olmuş zaten üzerine gitmeyin,
Kolaylıklar dilerim :))

Çok teşekkür ederim. Yorumunuz gerçekten çok iyi geldi. Çok baskın bir karakter ve bana hep ben kötü birsey yapmam diyip duruyor. Sinirlerim gerçekten çok bozuk. Is yerimde zaten cok yogunum birde bunlarla uğraşmak henuz evlenmeden yordu beni. Ben maddi manevi hicbirsey istemiyorsun sadece saygi istiyorum

yanarım yanarımda, sizin gibi nazlı olamadığıma yanarım..
ne olmuş yani perdeleri takdırdıysa ???
ucunda adam ölümümü var, anahtarı zaten vermişsiniz .
dünden beri uyuyamadığınız konu bumu ??

allahın gönlüne güç gider, dert diye dertlendiğiniz şeye bakın ..

Back
X