• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sanırım daha çok konu acacagim

@perlit madem durum bu kadar bunaltıcı bir hale gelmiş (konunuza ekleyin bence sonradan verdiğiniz ayrıntıları) şu halde müstakbel eşinize "Sabrımın sınırındayım, kalp kıracağım artık!" şeklinde ciddi bir uyarı çekeceksiniz.
"Ne yapıyor ediyor, anahtarları annenden alıyorsun" diyeceksiniz. Eşiniz anahtarları alacak.
Baktınız alamıyor, siz alacaksınız.

Baştan mesafenizi ve tavrınızı koyun, kararlı olun.
Kaşlarınızı kaldırmasını da çatmasını da bilin.
Bu tip konularda sabır, kaynanaya "Ses çıkarmıyor, o halde devam edebilirim" mesajı veriyor.

Bak onda da alttan almışsın yine. Hani sanki mecbur olmasan (sipariş verdiğin için) onu dinlermişsin gibi... Çok alttan aldığın için bu kadar tepene çıktı. Nişanlın zaten rahatsız biliyorsun o yüzden bence ona bırakma tamamen, stres olmasın boşuna, kendin hallet sert çık.

Aynen ona üzülüyorum. Babası da kanser. Susup, alttan aliyorsam hep ikisi icindi. Evlerinde hic huzur yok herseylerine her zaman yorum yapar. Kontrol altinda tutmak ister. Kanser hastasi kp bile bu yüzden evden sabah erkenden çıkar, aksam gelir biraz tv izler ve uyur. Nisanlim evde hic vakit geçirmez. Yarim saat sonra konusacagim. Nisanlim evde değil bilerek tek olalim istedim. Nisanlim konusmus tartismislar cocuk hep tedavisinden oluyor. Sakin sakin fikirlerimden hissettiklerimden ve gorduklerimden bahsedecegim.

Ben cevremde çok sabirli ve güler yüzlü olarak taninirim. Yanlis anlamayin ama huzur icin birsekilde olaylari tolere etmeyi yeglerim normalde. Fakat gerçekten kendimi cok gergin ve yorgun hissetmeye başladım, artik eskisi gibi gulemiyorum, is yerinde odaklanamiyorum. Bu perde olayi da cila oldu. Çünkü hep iyi niyetli bakmistim. Fakat nisanlima dedim ben artik iyi niyet goremiyorum çünkü senin yaninda da baska zamanda defalarca söyledim biliyorsun dedim. Nisanlim çok sinirlendi. Ben bile tahammül edemiyorken sürekli kavga halindeyken sen cogu seye sesini çıkarmadin olgunlukla karsiladin teşekkür ederim ben herseyin farkindayim konuşacağım dedi. Ve konusmalari sonucuda baya tartismislar. Istemedigim bir olay ben kimse üzülmesin istiyorum.Allah biliyor nisanlim kac kez konuscakti hep ben dedim az kaldi kalp kirmayalim tamam boyle yapti ama bizde soyle yapariz hep yapici olmaya calistim. Allah Biliyor. Ama artik tahammülum kalmadi. Evet nikah sekerlerimi de almisti ben hic sormayinca bana yaklasik 1 ay sonra gösterdi. Bende evet guzelmis ama bende baska birsey düşünmustum ve siparisini verdim keske bilgi verseydiniz dedim. Halbuki siparis vermemistim :)
Eee bişi demedi mi şekwr olayına?
Başka sipariş verin ama kesinlikle

Aynen ona üzülüyorum. Babası da kanser. Susup, alttan aliyorsam hep ikisi icindi. Evlerinde hic huzur yok herseylerine her zaman yorum yapar. Kontrol altinda tutmak ister. Kanser hastasi kp bile bu yüzden evden sabah erkenden çıkar, aksam gelir biraz tv izler ve uyur. Nisanlim evde hic vakit geçirmez. Yarim saat sonra konusacagim. Nisanlim evde değil bilerek tek olalim istedim. Nisanlim konusmus tartismislar cocuk hep tedavisinden oluyor. Sakin sakin fikirlerimden hissettiklerimden ve gorduklerimden bahsedecegim.
Sen sakin oldukça o senin daha da üzerine gelebileceğini düşünecek. Daha önce de bahsetmiştim. Gelinlik, ev eşya hevesinden daha güçlü bir heves varsa o da çocuk hevesidir. Bir çocğun olsun, bu yumuşaklıkla lohusalığında mahveder bu kadın seni. Şimdiden sert olmak zorundasın. Bütün eşyalarını o alıp gelecek eve sana da oğlumda hevesimi alamadım diyecek. Sonra konu açtığında babaannesi işte bir sürü şey alıvermiş niye dertleniyorsun diyecek herkes. Sen park yatak mı alsam, tahta beşik mi alsam diye hayal kuramadan o bazayı alıp kuracak evine.

Sen sakin oldukça o senin daha da üzerine gelebileceğini düşünecek. Daha önce de bahsetmiştim. Gelinlik, ev eşya hevesinden daha güçlü bir heves varsa o da çocuk hevesidir. Bir çocğun olsun, bu yumuşaklıkla lohusalığında mahveder bu kadın seni. Şimdiden sert olmak zorundasın. Bütün eşyalarını o alıp gelecek eve sana da oğlumda hevesimi alamadım diyecek. Sonra konu açtığında babaannesi işte bir sürü şey alıvermiş niye dertleniyorsun diyecek herkes. Sen park yatak mı alsam, tahta beşik mi alsam diye hayal kuramadan o bazayı alıp kuracak evine.

Çok haklısiniz. Ben herseyin farkindayim. Şimdi geldim onlara. Güzel bir konusma yapacagim.

Merhaba,
Dünden beri uyuyamiyorum. Nisanliyim, 3 hafta sonra düğünüm var. 1 ay önce evin perdelerini beğenmistim. Kv dun ne anneme ne de bana haber vermeden perdeciyi aramış çağırmis ve perdelerimi taktirmis. Halilarimi serdirmis. Okadar sinirlerim bozukki. Ben bunu nisanlimdan öğrendim. Nişanlim öğrendiğinde is isten geçmişti, ben çok sinirlendim. Bana aileme nisanlima haber vermeden kafasina göre hareket etmesine çok bozuldum. Nisanlim benden daha sinirli. Mantıksiz düşüncesiz davranmis diyip duruyor, annesinden açıklama istiyor, annesi sacma sapan açıklamalar yapıyor. Ani oldu diyor devamini getirmiyor. Siz olsaydınız. Kv size bilgi vermeden evinize girip, perdeciyi cagirip perdeleri taktirip halilari serseydi tepkiniz ne olurdu?

Not: kv de ve annemde anahtar var. Biz cok yogun çalıştığımızdan ustalar eşyalar vb seyler geliyor diye anahtar verdik. Herkesin isi bitince kilit degistirecegiz.
tezcanliymis fazla heyecamli oglu bile olsa degmez kimse icin mutluluk heyecan duymaya yakinda ogretirsiniz insaallah ogrenme zorlugu cekmez

Siz hazırlık aşamasında anahtar verip zaten söz hakkı vermişsiniz kusura bakmayın.
Siz bir iki haftasonunuzu feda edip,çok fazla kararsız da kalmayıp evinizi döşeyecektiniz..
Kilidi kesinlikle değiştirin kadın zaten yüz bulmuş,iyice rahatlamasın evinize anahtarla girip çıkarak

Siz hazırlık aşamasında anahtar verip zaten söz hakkı vermişsiniz kusura bakmayın.
Siz bir iki haftasonunuzu feda edip,çok fazla kararsız da kalmayıp evinizi döşeyecektiniz..
Kilidi kesinlikle değiştirin kadın zaten yüz bulmuş,iyice rahatlamasın evinize anahtarla girip çıkarak

Bulundugum yerde ustalar cok yogun. Hafta içine zar zor usta bulmuştuk. Bombos ev guler yuzle ben beklerim dedi. Hic tahmin edemedim boyle yapacagini

Bulundugum yerde ustalar cok yogun. Hafta içine zar zor usta bulmuştuk. Bombos ev guler yuzle ben beklerim dedi. Hic tahmin edemedim boyle yapacagini
Ev yeni yapılıyor anladığım kadarıyla hem de oğlunun evi olacak bu kadın cennete düşmüş:)) bir dahakine güvenipte bir şey teslim etmeyin eğer ki yine bu şekilde kafasına göre hareket edecekse.
Nişanlınız da cam kırmış falan ama bence pohpohlamayın bu hareketini ilerde size kızıp da kırabilir bu camları

Çok incesiniz. Benden önce nişanlım oldukça ağır konusmus ve odanin camini kırmıs :KK43: acik açık sordum. Benle kisisel bir problem var mi dedim yok dedi. Hevesim vardı ama kendimi cok kaptırdım haklisin dedi.
iyi olmanıza sevindim :)) artık herşey yavaş yavaş yoluna girer ohh :))

Merhaba,
Dünden beri uyuyamiyorum. Nisanliyim, 3 hafta sonra düğünüm var. 1 ay önce evin perdelerini beğenmistim. Kv dun ne anneme ne de bana haber vermeden perdeciyi aramış çağırmis ve perdelerimi taktirmis. Halilarimi serdirmis. Okadar sinirlerim bozukki. Ben bunu nisanlimdan öğrendim. Nişanlim öğrendiğinde is isten geçmişti, ben çok sinirlendim. Bana aileme nisanlima haber vermeden kafasina göre hareket etmesine çok bozuldum. Nisanlim benden daha sinirli. Mantıksiz düşüncesiz davranmis diyip duruyor, annesinden açıklama istiyor, annesi sacma sapan açıklamalar yapıyor. Ani oldu diyor devamini getirmiyor. Siz olsaydınız. Kv size bilgi vermeden evinize girip, perdeciyi cagirip perdeleri taktirip halilari serseydi tepkiniz ne olurdu?

Not: kv de ve annemde anahtar var. Biz cok yogun çalıştığımızdan ustalar eşyalar vb seyler geliyor diye anahtar verdik. Herkesin isi bitince kilit degistirecegiz.

Ilk cocugu mu evleniyor peki. Bazi kayinvalideler heyecanli oluyo cunku. Esinde senden yanaysa uzulme degistirirsiniz anahtari olur biter.

Çok heves ediyorsa boşasın kocayı
Bulun bir tane adam evlenecek
Otursun baştan gelincilik oynasın.

Bana çoook mal geliyor böyle kadınlar
Bencil egoistler
Hevesim vardı demiş sana ama hiç mi düşünmemiş senin de hevesinin olabileceğini

Daha karışmaz umarım?!?

Sorun yapacak birsey yok bence benim kayınvalidem de ben gelemediğim icin çoğu şeyi kendi ayarladı.olabiliyor bu tarz şeyler

Sorun yapacak birsey yok bence benim kayınvalidem de ben gelemediğim icin çoğu şeyi kendi ayarladı.olabiliyor bu tarz şeyler

Ev yeni yapılıyor anladığım kadarıyla hem de oğlunun evi olacak bu kadın cennete düşmüş:)) bir dahakine güvenipte bir şey teslim etmeyin eğer ki yine bu şekilde kafasına göre hareket edecekse.
Nişanlınız da cam kırmış falan ama bence pohpohlamayın bu hareketini ilerde size kızıp da kırabilir bu camları

Çok kizdim ve ozur dilemesi icin konuştum. Cozumun bu olmamali dedim.

Back
X