- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Kanım dondu resmen.Hamile kediyi pitbulla parçalatan çocuklardan dehşete düşüren sözler: Ben seni vursam bile üzülmem
Adana'da hamile kediyi pitbull cinsi köpeğin ağzına atarak telef olmasına neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 çocuğun adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına söylediği cümleler, duyanları dehşete düşürdü: "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim", "Yaşımızın yetmediği...m.haberler.com
Bu cümleyi söyleyen 13 yaşındaki bir çocuk. EVET DAHA BİR ÇOCUK. Bir anne babanın çocuğu, bir insan yavrusu....
Bunun bir üstü istediği olmayınca anne babasının,kardeşinin, karısının, öz evladının canına kast edecek.
Sevgili anne babalar. Evlatlarımıza sahip çıkalım. Bir evlât kolay yetiştirilmiyor kolay büyümüyor. Tüm kötülüklerden uzak tutalım. Kötü örnek olabilecek bütün internet, dizi, film ne varsa uzak tutalım.
"Eee evlendik, zaman geçmeden bir çocuk yapalım,
Elalem arkamızdan beceriksiz demesin diye çocuk yapalım,
Kaynanam sıkıştırıyor çocuk diye hemen bir tane yapalım,
Yaşlanınca bize kim bakar, üç beş tane olsun bari, hangisi bakarsa,
Benim yaşayamadıklarımı yaşatacağım bir çocuk yapalım,
Gerekli birikim var hemen çocuk yapalım,
Bir tane var, yalnız kalmasın yanına bir tane daha yapalım
Oğlum var bu sefer kız olur hadi bir tane daha yapalım veya tam tersi,
Kocamla aram kötü belki bebek düzeltir, bir tane yapalım,
Eltim doğurdu ben eksik kalmamalıyım, hemen bir tane yapalım,
Ben yapayım nasılsa annem veya kayinvalidem bakacak"
Allah rızası için, vatana millete hayırlı, sevgi dolu, merhametli bir evlat yetiştirmek istiyorsanız 10 tane de evladınız olsun. Ama yukarıdaki saydığım veya sayamadığım sebeplerden dolayı evlat sahibi olmayın. Dünyaya getirip bir köşeye atmayın. Maddi bütün isteklerini karşılayıp onları sevgisiz ve ilgisiz bırakmayın. Bizim bıraktığımız sevgi boşluğunu dolduracak o kadar çok şey var ki etrafta...
Çocuklarını canavara dönüştürmeyi başaran şu anne baba müsveddelerine öyle cezalar verilmeli ki, insanlar çocuk doğurmadan önce yüz kere düşünmeli hakkıyla yetiştirebilecek miyiz diye. Masumiyet çağlarında psikopata dönüşmüş bu çocuklar geleceğin katilleri, tecavüzcüleri, gaspçıları işte. Ve evlatlarımızla yollarının kesişmesi ihtimalini düşünmek bile, o anne babalara nefretimi katmerliyor. İnsan bir kediyi öldürme hissiyle dolu on yaşlarında bir çocuğu nasıl yetiştirir ya? Aklım almıyor.
Denizli İlçesi değil mahallesiBiz denizli çocuğuyuz diye gururla söylüyorlar baksanıza (adanada bir ilçe olan denizli).
Bir dönem oraya polis dahi giremiyormuş diye duymuştum. Varın diğer mahallelileri siz düşünün.
Bunları oraya salan anne babası da zaten biliyor bunların böyle olduğunu.
İçeri girmek ancak bir gurur, deneyim olur onun için. Kimden, neyden çekinsin?
Öyle zaten. Bunları bir anne baba yetiştiriyor. Keşke herkes çocuk sahibi olmasa.Ya ben bu çocuklara suç bulmuyorum. (tabi suçları var da en büyük suç ailede.)
Bu çocuklara terbiyeyi, hayvan sevgisini, vicdanı öğretmeyen anneler suçlu.
Yaptıkları arkadaşlıkları denetlemeyen babalar suçlu. Diyecek söz yok, Allah ıslah etsin. Geleceğin suç makineleri böyle yetişiyor işte.
Amacım olayı adana ya çekmek değildi. Nerde olduğuna bakmadım bile.Denizli İlçesi değil mahallesi
her şehirde olduğu gibi maalesef gelişmemiş ve kötü cahil insanların olduğu gibi tam tersi mazbut ailelerinde yaşadığı bir mahalle
Lütfen bu olayı ADANA ya ADANALIYA bağlamayın
Bir ADANALI olarak esefle kınıyorum....
Utanç verici. İnsanların caniliğin, magandalığın, aylaklığın, kabadayılığın, maçoluğun övünülecek bir şey olduğunu sanacak kadar cahil olmaları utanç verici ve çok çok üzücü. O kedi sana ne yaptı, sokak delikanlılığını masum bir cana kast ederek mi ispatlıyorsun, ah be ah... Yani on yaşlarındaki çocuklar bunlar, tut kolundan at cezaevine de diyemiyorum, çocuk nihayetinde. Başka bir şekilde halledilmeli bu işler. Aileleri büyük cezalar almalı, çocuklar ellerinden alınmalı ve ciddi tedaviler görmeli. Çok korkunç bir şey bu ya.Biz denizli çocuğuyuz diye gururla söylüyorlar baksanıza (adanada bir ilçe olan denizli).
Bir dönem oraya polis dahi giremiyormuş diye duymuştum. Varın diğer mahallelileri siz düşünün.
Bunları oraya salan anne babası da zaten biliyor bunların böyle olduğunu.
İçeri girmek ancak bir gurur, deneyim olur onun için. Kimden, neyden çekinsin?
Denizli İlçesi değil mahallesi
her şehirde olduğu gibi maalesef gelişmemiş ve kötü cahil insanların olduğu gibi tam tersi mazbut ailelerinde yaşadığı bir mahalle
Lütfen bu olayı ADANA ya ADANALIYA bağlamayın
Bir ADANALI olarak esefle kınıyorum....
Utanç verici. İnsanların caniliğin, magandalığın, aylaklığın, kabadayılığın, maçoluğun övünülecek bir şey olduğunu sanacak kadar cahil olmaları utanç verici ve çok çok üzücü. O kedi sana ne yaptı, sokak delikanlılığını masum bir cana kast ederek mi ispatlıyorsun, ah be ah... Yani on yaşlarındaki çocuklar bunlar, tut kolundan at cezaevine de diyemiyorum, çocuk nihayetinde. Başka bir şekilde halledilmeli bu işler. Aileleri büyük cezalar almalı, çocuklar ellerinden alınmalı ve ciddi tedaviler görmeli. Çok korkunç bir şey bu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?