Ben seni vursam üzülmem. Kediye mi üzüleceğim????????

Olması gereken bu kesinlikle haklısınız. Bu çocuklar herkesten koparılmalı ve tedavi edilmedi. Ama maalesef bu kesin çözüm değil. Bunlar o kadar çok ki.. hangi birine yetişebiliriz?
Dünyada hangi pisliği, kötülüğü kökünden temizleyebiliyoruz ki? Öyle bir umudum yok. En azından azaltacak çözümleri uygulamaya geçirmek lazım. Ha bizim ülkede bu olabilir mi? Bunu düşünmek istemiyorum ya, cidden içim kararıyor. Bıktım.

olayın geçtiği adana'da avukatlık yapıyorum ve mahkemeye gelen çocukların hepsi böyle. hiçbirinin düzeltilecek tarafın yok. başlarda umutluydum kaç çocuğa ablalık yapmaya çalıştım ama kesinlikle iflah olmuyorlar.

bu yaşlarda hayvanlara zarar vermeye başlar, 16-17 gibi torba tutar milleti zehirler, 20-21'inde haplanıp hırsızlığa başlar, sonra bir kızı sever çeker ya onu ya ona yan bakanı vurur, ya da bir abisinin hatrına tanımadığı etmediği adamı vurur...

boşa geçen bir hayat... gerçekten çok üzülüyorum

Amacım olayı adana ya çekmek değildi. Nerde olduğuna bakmadım bile.
emin olun bnmde amacım kimseyle tartışmak değil ama
nerde olduğunu bakmadım bile dediğiniz yer için kalınlaştırdığım ve altı çizdiğim yazınızı okudum
ona istinaden yazdım

nerde olduğunu bakmadım bile dediğiniz yer için kalınlaştırdığım ve altı çizdiğim yazınızı okudum
ona istinaden yazdım
Ben haberin linkini kopyaladım sadece. Kendi yazımda adana kelimesi dahi geçmiyor. Hem yeri zamanı kimin yaptığı ne fark ediyor ki. Önemli olan olayın kendisi.

ona istinaden yazdım

Mahalleli demişim zaten, mahalle demedim. Yani o bölgedeki bu çocukların ağa babalarından bahsediyorum.
Ancak bu mahallelerden adanada 1 tane varsa istanbulda 10 tane var. Olay adana olayı değil kesinlikle. Yanlış anlaşılmak istemem.

Keşke Annesi dogururken o Delikte bogularak ölseydi... en azından toprağa vitamin olurdu..
Lutfrn öyle söylemeyin. O çocuklar doğduklarında bu şekilde doğmadılar. Sonradan bu hale geldiler. Çocuklardan ziyade toplum olarak neden bu hale geldik onu düşünmek lazım. Bu çocuklar uzaydan gelmediler sonuçta.

Yılanın başını küçükken ezeceksin ki dünya yaşanılabilir bir yer olsun. Bunlar eğitilmez tedavi de edilmez. En güzeli itlaf etmek. Bunlar birilerinin canını yakmadan durmazlar, ömürleri boyunca hapse girip girip çıkarlar, hatta bundan gurur bile duyarlar. Bunların aldığı oksijen bile israf.

Allah esirgesin. Biz de cocuk olduk hic boyle seylerimiz olmadi. Iyi cocuklar yetistirmek nasip olur insallah. Biz kedi kopege kiyamazdik, kucagimiza alirdik, severdik, beslerdik. Hasta olsalar bi yerlerine bi sey olsa icimiz giderdi.

Gördüğümden beri ağlıyorum ne vicdansızlık bu O köpekte suç yok ki iyi insanların elinde ne kadar güzel oluyor o köpekler ama böyle vicdansız adilerin elinde telef oluyor yüreğim yandı dün gördüm videoyu bu kadarını yayınlamamışlar.. geleceğin katillerini yetiştiriyoruz el birliğiyle devlet saolsun bi yazar’a attığı tweet yüzünden Uyuşturucuya özendiriyor diye 7 yıl hapis vereceğine böylelerine müebbet verse keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…