- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Dünyada hangi pisliği, kötülüğü kökünden temizleyebiliyoruz ki? Öyle bir umudum yok. En azından azaltacak çözümleri uygulamaya geçirmek lazım. Ha bizim ülkede bu olabilir mi? Bunu düşünmek istemiyorum ya, cidden içim kararıyor. Bıktım.Olması gereken bu kesinlikle haklısınız. Bu çocuklar herkesten koparılmalı ve tedavi edilmedi. Ama maalesef bu kesin çözüm değil. Bunlar o kadar çok ki.. hangi birine yetişebiliriz?
Bu çocuklar da bir zamanlar bebekti ve gunahsizdi. Nasıl bu hale geldiler onu araştırmak lazım.Bunlar çocuk değil canavar. Ev hapsi filan hafif bile.
Biz denizli çocuğuyuz diye gururla söylüyorlar baksanıza (adanada bir ilçe olan denizli).
Bir dönem oraya polis dahi giremiyormuş diye duymuştum. Varın diğer mahallelileri siz düşünün.
Bunları oraya salan anne babası da zaten biliyor bunların böyle olduğunu.
İçeri girmek ancak bir gurur, deneyim olur onun için. Kimden, neyden çekinsin?
emin olun bnmde amacım kimseyle tartışmak değil amaAmacım olayı adana ya çekmek değildi. Nerde olduğuna bakmadım bile.
Ben haberin linkini kopyaladım sadece. Kendi yazımda adana kelimesi dahi geçmiyor. Hem yeri zamanı kimin yaptığı ne fark ediyor ki. Önemli olan olayın kendisi.emin olun bnmde amacım kimseyle tartışmak değil ama
nerde olduğunu bakmadım bile dediğiniz yer için kalınlaştırdığım ve altı çizdiğim yazınızı okudum
ona istinaden yazdım
emin olun bnmde amacım kimseyle tartışmak değil ama
nerde olduğunu bakmadım bile dediğiniz yer için kalınlaştırdığım ve altı çizdiğim yazınızı okudum
ona istinaden yazdım
Size bir sözüm yokBen haberin linkini kopyaladım sadece. Kendi yazımda adana kelimesi dahi geçmiyor. Hem yeri zamanı kimin yaptığı ne fark ediyor ki. Önemli olan olayın kendisi.
Beni alintilamissiniz amaSize bir sözüm yok
Lutfrn öyle söylemeyin. O çocuklar doğduklarında bu şekilde doğmadılar. Sonradan bu hale geldiler. Çocuklardan ziyade toplum olarak neden bu hale geldik onu düşünmek lazım. Bu çocuklar uzaydan gelmediler sonuçta.Keşke Annesi dogururken o Delikte bogularak ölseydi... en azından toprağa vitamin olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?