Ben seni vursam üzülmem. Kediye mi üzüleceğim????????

Televizyonda her seye sansur uyguluyorlar bu cocuklarin izledigi dizilere dokunmuyorlar neden acaba? Bile bile canilerin yetismesini mi istiyorlar
Keşke sadece sorun Televizyon olsa..

El kadar bebeler de koca koca telefonlar, internet zaten bir facia, aileler bilinçsiz. .

Ćogu 6-7 kardeşin en küçüğü. .Bilinçsizce şımartılmış ve ihmal edilmiş..

O kadını da lütfen burda savunmayın. Bu gençlerin çoğu bunun gibi fenomen geçinenleri takip ediyor..Evet uyuşturucuya özendiren paylaşımları oldu..
O da yaptığının bedelini ödesin diğer suç işleyenler de..

Televizyondaki karadenizlisinden guneydogudakine icanadoludan marmaranin zengin zuppelerine kadar her dizide tokat tabanca kan nefret olursa bunları izleyen cahil ebeveynlerin yetistirdigi hatta beraber izledigi çocukların geldigi nokta.

Çocukken yanlışlıkla çarpışıp sonra ozur dileyen bizler nerde simdiki nesil nerde.

Aklim yapamadiklarimdacilarin videolari ayyy ne komik video diye paylasm rekoru kirarsa bunlarınki de yayınlanır iste.

Önü alinmazsa ilerde iyi bir beyin cerrahi avukat polis olmayacakları kesin. Devlet ev hapsinden ziyade rehabilitasyona almali

Psikopat ruhlu Kişiler çocukken hayvana yapılan iskenceyle ilerde katil tecavüzcü bir sürü pislik şahsiyet olarak toplumun başına bela oluyor sevgisiz yetişmiş aile terbiyesi almamış çocukların yapabileceği şeyler birde ev hapsi verilmiş bugün bir kediye bunu yapan ağzıyla itiraf etmiş bide seni bile öldürürüm kediyemi üzülcem gerçekten bu yaşta bir çocuktan duymak dehşet verici

Neden herkes üreyip çocuk sahibi olmamalı?cevabı niteliğinde ki video bu olmalı.Nasıl bir ana babanın evladı böyle olabilir? insan düşünürken dehşete düşüyor

Ben ne soylediklerini anlayamadim bile, konustuklari anlasilmiyor. Agir siveleri var. O yorenin sivesi demek. Yaziklar olsun bu cocuklara. Hayvan olduren ilerde insan da oldurur. Bildigin cani bunlar. Ne ceza alacaklar ki simdi? Hic. Gider yine bir hayvanin canina kiyarlar kolayca. Ilk vukuatlari da degildir kesin. Bu kameraya takilmis sans eseri.

Şerefsizin oglu demeden gecemedim ya dogurmak marifet degil adam gibi yetistirmek önemli.. aklim almiyor ya izlerken agladim ya o kedinin kopegin bile sucu yok bunlar cocuk gorunumlu seytan.. of yazacak diyecek o kadar sey var ki

Allah.da bin belanızı versin videoyu izlememiştim, o anın görüntüleride varmış hemen kapattım çıkınca, ya asla acımıyorum çocuk değil serseri bunlar. Köpekten bile iğrendim ya bi an. Yanlarındaki polisin gülmesine ne demeli, ya bu ülke saçma sapan insanlarla dolu. Gerçekten ben bu ülkede umut görmüyorum, aramızdakü gereksizler yetmiyordu suriyeliler de eklendi....

Bunlara çocuk demek insanlığa hakaret.
Bunlar varlik bile değil.
İnsan artıkları
Analari babalarida ayni b.k
Devlet bunlari islah evine almali. Bunlar seri katil tipli artıklar.
İslah evinde öyle bir islah edeceksn ki nefes almak için izin alacak.

Olması gereken bu kesinlikle haklısınız. Bu çocuklar herkesten koparılmalı ve tedavi edilmedi. Ama maalesef bu kesin çözüm değil. Bunlar o kadar çok ki.. hangi birine yetişebiliriz?
Aynen katılıyorum maalesef vicdan ve merhamet duygularından yoksun çocuk sayısı artmaya başladı, bu tip vahşetler her şehir ve ilçelerde, mahallelerde yaşanıyor artık ve ne yazık ki bu vahşiliği yapanların çoğunluğu çocuklar, ben şahsen defalarca başını parke taşıyla ezmeye çalıştıkları kedileri kurtardım ellerinden, kimisini kurtaramadım yüzü gözü paramparça olmuş kedileri veterinere götürdüğüm de oldu, karnı kesici bir aletle yarılmış köpekler de gördüm, 2 köpeği birbiriyle çiftleştirmeye çalışan çocuklar da gördüm.

Aile yapıları nasıldır bilemem ama genel itibariyle hayvan düşmanlığıyla büyütüldükleri aşikar çünkü çok şahit oluyorum, sokaktaki kedi, köpekleri kovsun diye bizzat anneler çocuklarının eline sopa verip vur diyor, dokunma onlar pis diyorlar, kimi de çocuklarını uslu dursun diye hayvanlarla korkutuyor.

Birçok konuda 0-18 yaş grubu bireyleri, ki kanunlara göre de 18 yaşına kadar herkes çocuk sayılır, çocuk olarak görüp yaptıkları şeyleri çocukluklarına veririm lakin uzmanlarında belirttiği üzere bir insanın karakteri 6-7 yaşına kadar büyük oranda şekillenmektedir, yani eğer bir çocuğa aile içi eğitim verecekseniz, vicdan, merhamet, dürüstlük, sevgi, saygı gibi birtakım duyguları aşılayacak, öğretecekseniz çocuk daha beşikteyken eğitime başlamanız gerekiyor, velhasıl 13 yaş bir çocuk için bu duyguları öğretmek, aşılamak ya da bu duyguları sıfırdan vermek için geç bir yaş maalesef, iyileştirilebilir mi? Belki ama o da ne kadar etkili olur bilemiyorum.

Bu sebeple Feslegen Kokulu Nane 'ye katılıyorum, eğer saldım çayıra mevlam kayıra diyerek çocuk sahibi olacaksak, iyi bir insan olması için çocuğumuza gerekli eforu sarf edemeyeceksek doğurmayalım zira bir çocuk için sadece yiyecek, giyecek, barınma imkanları yeterli değildir, iyi, ahlaklı, dürüst biri olabilmesi için sabırla ilmek ilmek işlemeniz gerekiyor, bugün hamile bir kediyi öldürmekten zerre rahatsız olmayan, seni öldürsem üzülmem diyen bir çocuk yarın seri katil de olur tecavüzcü de olur, bu çocuklar ev hapsiyle ıslah olacak mı? Aksine haber olmak, dehşet saçtığını, infial yarattığını bilmek daha kötü eylemler yapmaları için tetikliyor onları, korkulan olmak nam salmak onlar için gurur verici, böyle bir çocuk doğurmaktansa doğurmamak daha hayırlı, şahsen ben bu çocukların anne babalarının doğurganlıklarına son verilmesini isterim, hayvan hakları savunucuları ve derneklerinin de devreye girip o köpeği ellerinden almalarını isterim, çünkü evciller birlikte yaşadıkları kişilerin karakterine bürünür, saldırgan birinin elinde saldırgan, seven birinin elinde sevgi dolu olurlar, zavallı köpeği de kendilerine benzetmişler, sinirlensin diye kışkırtmak saldırganlığını tetiklemek için köpeği tekmeliyorlardı.

Anne baba olmak için yeterlilik testi yapılmalı, ciddiyim. Önüne gelen herkes doğurup doğurup ortaya atarsa olacağı bu, ailesi bulunup kısırlaştırılmalı, azalarak bitmeliler, vicdansızlar!!!

O kadar dehşete düştüm ki haberi okuyunca. İnanamadım. Açıklamayı dinleyince daha bir kanım dondu.
Bu ne biçim bir psikoloji hele ki 13 yaşında bir çocuk bu. 18 yaşından öncesine ergen deriz, çocuk deriz ya. Bu nasıl bir çocukluk?
Parçalanarak ölen bir canlıya nasıl böyle vahşetle izleyip bundan nemalanabilirsin?
Ne yaşadın sen çocuk? Ne gördün ailenden de bu kadar kötüleştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…