Ben senin değerini kaybedince anladım???

Ben olsam engellemem, yazar yazaar cevap vermem :süslü: bu da onu daha çok sinir eder hahahaha yaşasın kötülük :KK62:

O şuan eminim ki acısından yazıyor yarın birini bulsun mesaj atmayıda keser. Ay gerçekten tam anlamıyla unutayım diyorum ben buradayım diyor her seferinde mesajlarınla, hala seni seviyorum diyor hala özlüyorum diyor ben eskisi gibi değilim onu biliyorum içimdeki sevgiyi kendi öldürdü, ilk defa olmucamızı anladım ve mantık doğrultusunda bitirdim bir ilişkimi ve bir ayi geçti arkasındayım kararımın. Zaten şimdi atıyorum sana merak etme atmicam bigün de olacak ama canım yanıyor diyor.

Salla gitsin.
Canı sıkılmış saracak birini bulamamış sana yazmış.
Zamanında bilseymiş ya kıymetini.
Cevap verdikçe uzar.

Salla gitsin.
Canı sıkılmış saracak birini bulamamış sana yazmış.
Zamanında bilseymiş ya kıymetini.
Cevap verdikçe uzar.
Hazmedemiyorum yaptığı şeyi, evet canı sıkıldıkça tek kaldıkça bana sarıyor. Ben mesaj dahi atmak istemiyorum iletişime geçmektee istemiyorum canımi acıtıyor çünkü

Hazmedemiyorum yaptığı şeyi, evet canı sıkıldıkça tek kaldıkça bana sarıyor. Ben mesaj dahi atmak istemiyorum iletişime geçmektee istemiyorum canımi acıtıyor çünkü

Geçme zaten bebeğim.
Klasik erkek davranışı.
Hatta arayınca sıç sıva sinirini boşalt.
Sonra da engelle.

Geçme zaten bebeğim.
Klasik erkek davranışı.
Hatta arayınca sıç sıva sinirini boşalt.
Sonra da engelle.

Evet bende ne var yok sayıyorum ama bi süre sonra sey düşünmeye başladım. " ya ben bu adama geçmişte şunu yaptın şöyle davrandın böyle davrandın diye anlatsam ne fayda sonuçta artık bitti yani diye düşünmeye başladım doğru muyum

Evet bende ne var yok sayıyorum ama bi süre sonra sey düşünmeye başladım. " ya ben bu adama geçmişte şunu yaptın şöyle davrandın böyle davrandın diye anlatsam ne fayda sonuçta artık bitti yani diye düşünmeye başladım doğru muyum

Yani sonuçta öyle ama sinirin geçer hiç değilse.

Çok fazla birine değer verirsen senin değerin yok olur. İnsanlara çok değer vermek çok sevmek iyi bir şey diil aslında çünkü zamanla görevin gibi geliyor karşı tarafa. Eminim çok değiştin de demiştir. Ve insanoğlu kaybedince elindekinin değerini biliyor.
Ama bu herif seni aldatmış şimdi boşta kalmış seni yokluyor artık yazıp çizme sonu yok ! Sen ona yazdıkça kustukça adam ha bak beni seviyor yazıyor cevap veriyor naz yapıyor diye bir algı oluşuyor. Ben olsam telden de onu engellerim hatta çok daha radikal bir karar alırım numaramı değiştiririm hemen şimdi ! O zaman eşekten düşmüş karpuza döner :KK53:
Ay bi de o var dmi, 'cok degistin':KK53:

dediği kadar anlamış olsa geri dönmen için çabalardı.
yaptığı şey bıraktığı yerde olup olmadığını görmek

dediği kadar anlamış olsa geri dönmen için çabalardı.
yaptığı şey bıraktığı yerde olup olmadığını görmek
Dönmesin ya ona açık kapı bile bırakmadım. Dönmesin.. Bana diyor ki merak etme bi süre sonra mesaj da atmıcam diyor şimdi canım acıyor özlüyorum diyor :KK11:

Back
X