Selam kizlar.Yeni konu acmayip buradan devam edeyim dedim.Kizim okula da gitmek istememeye basladi

Pazartesi gunu pedagoga gittik esimle,buraya yazdiklarimi ve daha bir suru detayi anlattik.Her konu icin cok guzel cozumler sundu aciklamalar yapti,cok onemli iki sorun var.Birincisi uyku saatleri. Kresin ilk aylari 8de uyurdu simdiyse zorla 10da uyutuyoruz,uykusunu almadigi icin hircinmis.Ve kizim 14aylikken ise basladigim icin bana guvenli baglanmadigini soyledi.Basta yapilan hatalarin sonradan duzeltmeye calismnin Cok zor oldugunu,kizimi ilgiye bogmami,4te okuldan alinca yatana kadar is yapmadan onunla ilgilenmemi hatta evin icinde bir yere giderken bile elini birakmamami soyledi.Bunlari yapinca kizimdaki degisime inanamadim,her cumlemde peki guzel annecim canim annecim dedi.
Ama dun yine basa sardik..Onu alirken niye salatalik getirmemisim elma getirmisim..Niye yolumuzu degistirip baska yoldan gitmisim..Arabayi durduracakmisim inecekmis..Kizlar size yemin ederim sinirlenmeden her itirazina aciklama yapmama ragmen oyle bir tepindi ki oto koltuktn cikti tavana bile tekme atti.Koluna vurdum kendimi tutamadim. Kaza ypacaktim sinirden..
Yarin okuldan bagimsiz bir pedagoga gidecegim.Okulda mi problem yasiyor ya kafayi yemek uzereyim