ben senin sevgine aşığıım????????

HawinK.

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
207
5
118
İstanbul
kızlarr hepinizden acil yorumlar bekliyorum........................

benim 3 yıllık bir ilişkim var düşe kalka bugünlere geldik ama çok sewdim Allah var geçen konuşuyoruz sevgilimle bikaç kere ayrıldık hep o döndü hep ama ben hiç aramadım herseferinde.. ama şu var ilişkide hep veren taraf bendim acayip ilgi gösterdim sevdim çok inatçı bir insan olmama rağmen ona pek öle inat yapmadım fedakarlıklar yaptım ve geçen bana laf arasında konuşurken bişey oldu dediki ben sana ve senin sevgine aşığımm. O an varya sanki dünya başıma yıkıldı yaaa anlatamam o anı dedim ne diyosun sen yaa demek sen beni sevmiyorsun benim sana olan ilgime sevgimemi şey yapıyosun nasıl bağrdım çağırdım saçmalamaa canm ne alaaka onu demek istemedim falan diye düzeltmeye çalıştı ama gerçkten içim kırıldı gittii çok kafama taktım ya (( gerçkten beni sevmiyormu acaba sadece benim ona ilgim hoşunamı gidiyor of allamm

bilemicem canim...ayni sözleri banada diyen olmusdu...agizda sevdigini söylüyordu ama gercekden sevdigini hal ve hareketlerinden görmedim...ayrilidik..

bunda acaip bişey yok bence. senin onu sevme tarzına aşık olmuş olabilir. öyle sevilmekten hoşlanıyo olabilir. demek ki senin sevgin ona iyi geliyo. bu sence kötü bişey mi ?

saçmalamışsın ama ne var bunda boşuna çocuğun kalbini kırmışsın ben olucam daha mutlu olurum dio ki yani sana seni deli gibi seviorum ve ,seninde beni deli gibi seven o yüreğini seviorum dio cıkcık yazık yani

bence de doğru düşünmüş. durup dururken senin sevgine aşığım demesi de nerden çıkıyor.. hem bu sevilmek çok güzel bişey gibi bi anlam ifade etmiyor resmen çok sevildiğim için seviyorum demek oluyor.
sen onu sevmesen kötü davransan da seni sever mi buna inanıyor musun?

iyide ben SANA ve senin sevgine aşığım demiş sana da aşık işte ne güzel bunda ne varki

düşündüğün olabilir. erkeklere güven olmaz-tatlicadiarzu-

sana ve senin sevgine asigim demis ya.

neden dunya basina yikiliyo anlamadim
:bbo:

saçmalamışsın bence
çocuk sana ve sevgine aşığım diyor
sadece sevgine demioki ne var bunda ben anlamadım herşeyin altında bişey arama lütfen yani

hem senin sevgilin asker miydi ben mi yanlış hatırlıorum

sen beni sevmesende seni sevicem demesinimi istiyorsunuz
bence bi sorun yok yani aşıkmıış daha ne

ne var bunda kuzum yahu Ben de hep söylerim sevgilime " senin Beni sevmene aşkımızın arkasında dağ giBi duruşuna Bana kendimi prenses giBi hissettirmene aşiğim" diye. hiç de dünyası Başına yıkılmaz.. senin de yıkılmasın.. Bence kendinle gurur duy, demek gerçekten aşkınız için her şeyi yapiyosun ve sevgilin seninle gurur duyuyor.. sence sen onu sevmesen Bu aşk için mücadele etmesen seni nereye kadar tek taraflı sever ? aslında hepimiz ilişkilerimizde "sevildiğimiz" için daha çook sever , "sevilmediğimizi" düşündüğümüzde ise soğumaya Başlarız.. sen o lafı "Ben sen Beni seviyosun diye seviyorum" seni olarak yorumlamışsın ama Bence yanlış yorumlamışsın.. seni sen olduğun için sevmese sen ona dünyaları da versen gözü sende olmaz, peşinde koşmaz ayrildiğinizda.. ama senin ona olan sevgin onda sana karşı var olan aşkı daha da perçinliyor ve ilişkinizi sağlamlaştiriyor.. bunu demek istemiş çocuk.. üzülme ve kafanda Başka yorumlar kurma canım.. Ben de Buna Benzer laflar duyduğumda hoşuma gidiyor, Ben iyi Bir sevgiliyim demek ki diyorum.. ama adam Beni sevmese dünyaları sersem gözü görmez, ama sevdiği için Ben de sevdiğim zaman daha çok Bağlanıyor Bana..

iyide bunda ne var kiii
geçen gün nişanlımda bana biliyormusun senin bana düşkünlüğüne sevgine çok aşığım dedi
bence abartılcak bişey yok bende onun bana sevgisine aşığım

evt canm sevgilim asker benim bide asker yolu bekledim bekliyorum hala....
Kızlar hepinizee çook teşekkür ederim gerçkten içinizden geldiği gibi yorumlarda bulunmuşsunuz:asigim: çok ufak bişey gibi görünüyor ama benim içime oturdu dedikleri ben senin sevgine aşığım falan dedikten sonra onun şokunu atlatmadan ikinci şok yaşadım gelmiş diyo ben hata yapsamda geliyorum gönlünü alıyorum hemen barışıyosun ağzını burnunu yerim onun falan telefonu kapatcaktım bidaha hiç açmamak üzere dedim allam acaba benmi büyütüyorum bunları omu diyor falan kendimi çok kötü hissettim kızlar ufacık bişey gibi görmeyin .... böyle diyor ama bırakmaya kalksam onu varya allahhh dünya ayağa kalkıyor öldürüyor asıyor kesiyor falan asıl vazgeçemeyen o ama beni öyle görüyor ama şu var sanki bu sözlerden sonra çok soğudum yaa ben herşeyi sevgim için yaptım evet ama bu kadar basit görülmemeli heleki sevgine Aşığım demek ne demek allam düşündükçe deliriyorum evt bazılarınız çok doğru demiş insan hiç sevmese dünyayı sersek önüne gözü görmez ama zaten güzel kız işte her dediğimide yapıyor bundan iyisi bulunmaz diyemi üç yıldır beraberiz bu kadar çok şey yaşadık diyorum hiç düşünmediğim şeyleri düşünüyorum şu günlerde yaa kafayı yicemmmmmmmmmmmafoldumben

sen beni sevmesende seni sevicem demesinimi istiyorsunuz
bence bi sorun yok yani aşıkmıış daha ne

bunu deseydi keşke ozaman dünyalar benim olurdu herhalde sen beni sevmesende bırakıp gitsen bile ben seni hep sevicem .... ozmn derdimki bu adam beni gerçkten seviyor .(

Valla bnde aynen senin gibi düşünüyorum.. Üstelik bir de 3 yıllık bir beraberlikmiş kolay mı öyle bu zamanda bi ilişkiyi 3 yıl sürdürmek? birbirini deli gibi sevenler yapamıyo ki sevmeyen nasıl yapsın dimi ama? Hiç üzme bnce kndni sorun yok :)

dünyan basinami yikildiii????
cocuk sana ve senin sevgine asigim demis
ne varki bunda??
sadece senin sevgine asigim deseydi anlardim
ama sana demis
bence biraz sacmalamissin

of offf kızlar herşeyi büyütüyorum çok stres yapıyorum asker beklemek çok zor allahım ya günler geçiyor ama bide nasıl geçiyor 2ay kaldı gelmesine ama daha yeni yollamıştan beterim gücüm kalmadı artık msnde falan görebilsem gene içim rahatlar biraz ama 6 aydır yüzünü görememek varyaa of offf dertlendim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…