ben, sevgilim ve eski sevgilisi

Kötülememek için kendimi çok zor tutuyorum ama içimdekini çokta tutamayan bir insanım. İlk kez tanışmaya gitceğim gün içerde annesine kızla buluşcağını söylemişti ablası. Artık ben duyayım diye mi yaptı yoksa unuttu farkında olmadan mı oldu bilmiyorum. Ama şimdi bu olaylar gündeme gelince o günüde sorgulamaya başladım.

ablasının bu kadar ince düşüneceğini sanmıyorum erkek arkadaşınızla konuştunuz mu çok takılmayın bence şu an dikkat çekmeye çalışıyo demek ki

Konuştum dedim çok rahatsız edici bir durum. Aynısı senin açından olsa senin tepkin ne olurdu dedim halısın diyor ama ben ne yapabilirimde kalıyoruz. Birşey yapılmıyo olmasıda beni uyuz ediyor

Konuştum dedim çok rahatsız edici bir durum. Aynısı senin açından olsa senin tepkin ne olurdu dedim halısın diyor ama ben ne yapabilirimde kalıyoruz. Birşey yapılmıyo olmasıda beni uyuz ediyor

evet ama yapılacak bişey yok ki malesefff

canım benim erkek arkadaşına doru bir şekilde dile getirmene sevindim ve anlayışlı ve empati yetegi oldu belli olan sevgilin sana hak vermesi senin gibi düşünmesi bunu dile getirmesi bence senin için en güzel şey cogu erkek saçmalama abartma diyerek konuyu savuşturur daha da üstüne gidersen sıkılır kavga çıkar kendini haklı göstermek için ablasına gelince bilerek yapmışsa cok ayıp etmiş sana bir sevi yok saymak gibi olmuş bilmeden öle söleme cabasına girmişsse düşüncesizlik yapmış derim ama sunu bilki kesinlikle ama kesinlikle erkek arkadaşına bu konuyu açıp açıp onu sıkma ve ablasına onu kötüleme oda zaten akıllı birine benziyor neyin ne oldunun farkında sevgilin foto yükle ablasıyla çekil yükle onun görmesini sağla yeter bence derim ben bbirde zaten sevgilinin sana olan sevgisinden ilgisinden eminsen hiç kafanı şüpheyle doldurma ters bişey görürsende kesinlikle nazik bir sekilde dillendirmende fayda var ben böle düşünüyorum yarın birgün artık sabrım biterse olacaklardan ben sorumlu değilim diyerek uyar yarın birgün sen haksız çıkma tatlım

çok haklısınız. çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için

çok sinir bozucu gerçekten o kız bir kere kafayı tekrrdan sevgilinize taktıysa kesin peşinizi bırakmaz.. ablayıda arkasına almış valla işiniz çok zor.. sevgiliniz sizi çok seviyosa zaten korkmanıza gerek yok .... hiç o kızdan bahsedipte sevgilinizin aklına getirmeyin onu beynini sulandırmayın açıkcası... eski duyguları falan tekrar canlanır allah korusun yani hiç gerek yok... ayrıca biz ne çekiyosak böyle yavşak hemcinslerimizden cekiyoruz... çok meraklılar elin kocasını sevgilisini kapmaya... Allah bin bir türlü belalarını versin onların ne diyimmm....... inşallah kötü şeyler yaşamazsınız

lütfen küfürlü laflar kullanmayalım bu siteye daha 18 yasını doldurmamıs insanlarda okuyor düşüncelerinize saygı duyuyorum ve coguna katılıyorum ama kelimelerini daha itina ile secerseniz sevinirim

lütfen küfürlü laflar kullanmayalım bu siteye daha 18 yasını doldurmamıs insanlarda okuyor düşüncelerinize saygı duyuyorum ve coguna katılıyorum ama kelimelerini daha itina ile secerseniz sevinirim

yazımdaki tek bi kelimeden bahsediyorsanız küfür diye (yavşak) .. literatürde her nekadar farklı anlama içerse de bu kavram küfür olarak sayılamaz algılanır.çünkü geçmişteki olaylara kıyasen oluşturulan argo bir tabirdir. siz küfür olarak algılamışsınız ama degill... bunu belirtmek isterim öncelikle.. fikrinize saygım var benimde teşekürler....

4 senedir maalesef ben de eski sevgililerden çekiyorum. Durumumuz aynı erkek arkadaşımın eski sevgilisiyle, görümcem daha öncelerden tanışıyorlardı. Sadece erkek arkadaşım tanıdıklarına yeni bir ilişki yaşayıp eski sevgilisinin hiç bir yerden ulaşmamasını rica edip bütün arkadaşlarından sildirmişti facebooktan. Bence erkek arkadaşına rahatsız ve tedirgin olduğunuzu söyle. Çünkü kafanda kurup kurup erkek arkadaşına patlayabilirsin bu da yanlış anlaşılır konu güven meselesine gelir. Bi zahmet ablasından da rica etsin artık beni sormasın vs vs diye.

Bende oyle dusunuyorum. Ablasiyla konusmasi gerekiyor ama bunu istemek cok mu abartili olur karar veremiyorum

Seytan diyo al karsina senin ailen beni istemiyor mu bu nasil is boyle oldu olacak benm eski erkek arkadasimda , arkadaslarim vasitasiyla bana ulassin de diyo. Yani icime sindiremiyorum bu durumu ablasinada bileniyorum

Seytan diyo al karsina senin ailen beni istemiyor mu bu nasil is boyle oldu olacak benm eski erkek arkadasimda , arkadaslarim vasitasiyla bana ulassin de diyo. Yani icime sindiremiyorum bu durumu ablasinada bileniyorum

Ablasının yaptığı hoş değil,ne olursa olsun laf taşımamalı.
Sorun burda ablasında,erkek arkadaşınız veya o kızda değil.
Ablası izin vermese bunlar olmaz..
Bunu ancak sevgiliniz halleder konuşarak.
Ya da sizde söyleyebilirsiniz kırılıyorum diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oıuuuv cok fena :18: umarım yakıın zamanda tüm eski sevgililer sevgili bulur , başı bağlanır ya da evlenirler

Cok tesekkurler hepinize arkadaslar. Erkek arkadasimlada konustum bu durumu, pek ablasina laf kondurmuyo. Haksiz olma.ihtimallerini gormuyo nedense sacma bi dokunulmazliklari var. Ama durumdan rahatsiz oldugumunda farkinda. Hadi hayirlisi diyip gelen gunler ne getircek merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…