Ben,sevgilim ve o.....

Sene2011

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
105
292
303
34
Erkek arkadasımla tanıstıgımdan beri kız arkadasımı hiç ihmal etmedim.Her buluşmamıza yanımda götürdüm.Üçümüz birlikte yedik,içtik,gezdik,eğlendik.Diğer arkadaslarım bu durumu çok yadırgıyordu.O kızı niye hep yanında götürüyüyorsun diyorlardı ama ben sevgilim yokken o vardı diyordum.Zor anlarımda,sıkıntımda,hastalıgımda hep o vardı.Şimdi sevgilim oldu diye onu nasıl satayım ki zaten yanımda götürmesem onun da zoruna giderdi.
Erkek arkadasım çok kibar ve romantik biri.Beni sevdiğine de inanıyorum.Buluşmalarımızda bana çiçek aldığında ona da alıyordu.Sorduğumda İki bayandan birine çiçek verip diğerine vermemek ayıp olur diyordu.
Yılbaşını yine üçümüz birlikte geçirecektik.Yılbaşından bikaç gün önce size cok güzel hediyelerim var dedi.Daha sonra basbasa kaldıgımızda ona hediye almayı düşünüyorsan sakın alma ben kıskanırım dedim.olur mu askım ayıp olur falan dedi ama sonra almayacak diye anlastık ve konu kapandı.

Yılbaşı gecesi geldi.Oldukça özenli ve heyecanlıydım.Arabaya bindiğimizde ön koltukta büyük bir buket çiçek,iki hediye paketi duruyordu.Arka koltukta ise onun için daha küçük bir çiçek ve bir hediye paketi vardı.Hediyelerimizi açtık.Ona da bana da parfüm almıştı.Bi tek benm ikinci hediyem farklıydı o da çantaydı. Aslında bozuldum ama geceyi mahvetmemek için sustum.Gecenin sonunda sürprizlerim bitmedi dedi ve içinde kazak olan bir paket bana bir pakette ona verdi.Artık sinirimi saklayamadım.Surat astım oturdum.Çok gergin bi hava vardı.İkisi de anladı bir şeyler olduğunu.Sevgillim sürekli ne oldugunu sorarken ben sonra konusacagız diye bağırıyordum kızın yanında.Bizi eve bıraktı.Ben sürekli surat asıyorum ama kız o kadar rahat ki benm yüzümden mi bile demiyor.Oysa ben onu demesini bekliyorum.Ortada hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor ama her şeyin farkında oldugundan öyle eminim ki çünkü beni en iyi tanıyan kişi o.
Odama geldim,o da kendi odasındaydı.Sonra onun odasında bir şey unuttugumu fark ettim odasına girdim ve gördüğüm manzara karsısında sinir krizleri gecirdim.Kız sevgilisinden hediye almıs gibi aynanIn karsısına geçmiş benim sevgilimin aldıgı hırkayı deniyor,parfümü sıkıyordu.O gecemi berbat ettigi için daha ben bile denememiştim sevgilimin aldıklarını.Öfkemi saklayamadım,açık açık konustum.Sana böyle davranması normal mi sen olsan ne düşünürdün çok kıskandım dedim.Benim suçum yok git sevgiline kız dedi.Sevgilimin suçu büyük ama sen de o hediyeleri alırken hiç durumdan rahatsızmış gibi durmuyordun.Hiç tepki vermiyordun.Biz kavga ederken bile benim yüzümden mi tartışıyorsunuz dyp o hediyeleri yüzümüze fırlatmıyordun dedim.Ben su an kıskançlık krizleri içindeyim benim içimin rahat etmesi için o hediyeleri çöpe atacaksın dedim atmadı.Paran mı yok,alamıyor musun,iki hediyeye mi tenezzül ediyorsun at sunları dedim atmadı.Tartıstık ve tartıştıkça gördüm ki o, o kadar cazgırlaştı,basitleşti ki üstüme saldırmalara kadar gitti.Sonunda hediyeleri attıramadan odama indim.
Sevgilime cok kızdım.Onun savunmasıysa sen o kızı cok sevdiğin için onun mululuğundn mutlu olursun diye düşündüm o yüzden aldım oldu.Onun bende bi değeri yok senden dolayı değerli dedi.
O kızı ise hayatımdan çıkardım.Sıradan bi arkadaşlık değildi.ikimizde ailemizden uzaktık ve birbirimize kenetlenmiştik.Bir buçuk yıldır arkadaştık,defalarca evime götürdüm,o beni evine götürdü,birçok yaşanmışlığımız ve gelecek planımız vardı.Onun benden, benim de ondan başka arkadaşım yoktu.Her seyimizi birbirimize anlatırdık,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama hiç düşünmeden, hiç üzülmeden bitirdim arkadaşlığımı.Ben bile sasırdım kendime onu çok sevmeme ragmen bi anda gözden cıkardım ve simdi ona karşı öyle kin doluyum ki

Sevgilimeyse hiç yüklenmedim.Kaldığımız yerden devam ettik ve bu şehirde erkek arkadaşımdan başka hiçkimsem kalmadı.Ailemden zaten uzağım.Dogal olarak sevgilimden beklentilerim de arttı.Beni hiç yalnız bırakmamasını, o kızın yokluğunu hissettirmemesini istiyorum.E bu baskılar altında ilişkimin geleceğinden de endişeleniyorum
Biliyorum bu olayda asıl suçlu sevgilim ama o kız da gerçek dost olsaydı beni üzmez,çocukluk yapmaz,onları çöpe atardı.Yorumlarınız ne kızlar,ne yapmam gerekiyor

canim kusura bakma ama sen hatayi en başta yapmişsin yani arkadaşini okadar dibinize kadar sokmakta.
ne alaka ya tamam hadi bi kere iki kere beraber görüşür, buluşursunuz gayet normal ama sen biraz abartmişsin gibi
mesela yilbaşinda erkek arkadaşinla yanliz geçirseydin, ne gerek var o kiza

peki hala ayni evde mi kaliyorsunuz o kizla ?

bence iyi yapmışın.
izin verdikçe bu durumlara devamı gelecekti.
sevgilinde en azından senin huyunu anlamıştr
her şer de vardr bi hayır diyelim :)

Hayır kalmıyoruz, ben tamamen arkadaslıgımı bitirdim.Bazen çok mu abarttım diye düşünüyorum sizce?

senin abarttığın nokta o kızı her an yanında bulundurman.
bak burda bile okuyoruz kaç gündür,kızcağzın kocası kızın kardeşiyle berabermiş
kaldı ki sen arkadaşını...

sasırdım ben hıc böle bişe yasamadım sevgılın sana deger verır ama arkadasına okdr degerde fazla yani bence sevgılın basta yapmıs hatayı ama en bastada sen yapmıssın hıc kendınıze özel ortam ayırmamıssın onuda dahıl etmişsin oda alısmıs dogal olarak yapmamlıydın hep bir sevıye koymalıydın

Ergen kizlar gibi bulusmaya gittiginde ne diye kiz arkadasinida goturuyorsun, ben 16,17 yaslarimda yapiyordum senin yaptigini.
Kusura bakmada bütün suc sende, ne o kizcagizda ne de sevgilinde suc var, sana hediye aliyor, naziklik edip arkadasinada aliyor. Öp basina koy boyle bir adami.
Ama iste ozguven eksikligi cok kötü birsey.

sevgilime yüklenmeli miyim yoksa o kız yüzünden ilişkimi yıpratmamalı mıyım?bence erkek arkadasım da o kız kadar suçlu çünkü alma dediğim halde aldı onları...

bence hata ne sevgilinde ne arkadaşında... hata sadece sende.... ne alaka canım kız arkadaşını her yere götürmen gerekmiyo ki o sadece arkadaş....oysa siz artık çiftsiniz.. bu kadar dibine sokarsan tabii aldırış etmez sana.Dua et sevgilini elinden almamış...

ilk suç sende,her buluşmanızda onu yanında getirmen,ne kadar yakın olursanız olun...
ikinci suçlu kız arkadaşın,ikinz başbaşa kalın,ben sizinle takılp ne yapıcam demek yerine bu durumdan faydalanmış..
bizde öğrenci olduk,yurtlarda kaldık,en yakın arkadaşımn sevglsı oldu,benım oldu..kimse kimseye böyle şeyler yapmadı....

bence çok saçma bir durum
hareketlerinizde saçma, yani senin ve arkadaşının
ikinizde eşit derecede suçlusunuz
sen onu devamlı yanında götürdüğün için, ve o devamlı senle geldiği için
ben onun yerinde olsaydım gelmezdim sanırım, bi iki defa gelirdim o kadar
hadi götürdün diyelim her seferinde, ve o geldi, ee daha niye kızıyosun tavır yapıyosun be kardeşim????

Canım benim hata sende biraz da. Arkadaşınla ne kadar yakın olursan ol gidipte sevgilinle aynı ortamda devamlı tutamazsın. Sevgilinde baya anlayışlıymış benim sözlüm olsaydı büyük kavga çıkartırdı sen bu kızı nie devamlı getiriyorsun biz baş başa kalamayacakmıyız diye. Senin ki sabırlıymış ama en azından kötü niyetli değilmiş. Yani ben öyle anladım. Karşılaştırmak gibi olmasın ama benimde can ciğer bir arkadaşım var 13 senelik canım ama onla bile toplasan 5 senede 4-5 kez birlikte vakit geçirmişizdir. (sözlümün kankasını benim kankama yapmıştık 2 seferi ordan). Sen gittiğiniz her yere kızıda getirirsen sevgilininde düşüncelik edip ona da hediye alır tabi şekerim. Haa şurda sorun var sen alma demene rağmen almış tamam orda kız bağır alma demişsin çünkü ama o da ayıp olmasın diye yapmıştır büyük ihtimalle.

Ben 15 yaşındayken fln erkek arkadaşım olursa utandığımdan bir arkadaşımla giderdm :) Eşimle sevgiliyken de bir yere giderken neden başbaşa kalmak istemeyim. Mesela siz sinemaya gidince de erkek arkadaşın ortada siz yanlarında mı oturuyordunuz. Yada hiç sarılmıyormuydunuz yani 3 kişilik bir ilişki başlatmışsınız en büyük hata sizde. Benimde 13 yıllık arkadaşım var eşim ben eşimin arkadaşı ve o bir yerlere gidiyorduk 4 kişi yani. ama 3 kişi olamaz.

katiliyorum sana, ama sen simdide bi laf carparsin bana:)

Ben utandıgımdan falan götürmüyordum ki.Yeterince olgunum,öğretmenim o yaşları gectim.Ben sevgilimle buluşmaya giderken onun bütün akşam evde yalnız kalmasına içim elvermyrdu.tamamen iyi niyet...

sevgilimi tanımadan o vardı benim için.her seyime o kostururdu.Nasıl yalnız bırakabilirdim onu.İçim rahat etmezdi bikere

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilimi tanımadan o vardı benim için.her seyime o kostururdu.Nasıl yalnız bırakabilirdim onu.İçim rahat etmezdi bikere

hala sacma. kucuk cocuk degil ki evde yalniz birakamayasin, tamam bir kere goturdun, iki kere goturdun, ama fazlasi olmamis. e simdi ne diye uzuluyorsunuy bir dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…