- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
katiliyorum sana, ama sen simdide bi laf carparsin bana:)
korkma, bugün doğumgünüm o yüzden çok uysalım :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katiliyorum sana, ama sen simdide bi laf carparsin bana:)
kusura bakma ama, ne kadar iyi niyetlisin ya.
Ben sevgilinin de masum oldugunu düşünmüyorum.Arkadaşınında.
İnsan sevdiği insanın mutlu etmek ister ama, gidip de arkadasına hediye alarak seni mutlu etmek istedim demek :S
Bilmiyorum...
sevgilinizde ilişki durumunuzun nasıl oldugunu bilmiyorum, ama bence bazı seyleri takip etmenizde fayda var.
bence hata ne sevgilinde ne arkadaşında... hata sadece sende.... ne alaka canım kız arkadaşını her yere götürmen gerekmiyo ki o sadece arkadaş....oysa siz artık çiftsiniz.. bu kadar dibine sokarsan tabii aldırış etmez sana.Dua et sevgilini elinden almamış...
İyi niyetli de olsan esas hata sende. Kız arkadaşını ilişkinin içine bu kadar sokmamalıydın. Belki arkadaşında senin hatanı telafi etmemekle hatalı olabilir. Yani sen kibarlıktan her çağırdığında "tamam" demese daha iyi olurdu.
Erkek arkadaşın da Sen istediğin için bu kadar iç içe olmanıza izin vermek zorunda kalmış.Ha hediye işinde biraz daha denge kurabilirdi. Ona sadece bir gönül alma hediyesi verip olayı kapatabilirdi ama bonkörlüğü tutmuş.
Ama esas büyük ayıp ne olursa olsun verilen hediyeleri denedi diye kavga çıkarıp çöpe attırmak istemen olmuş. Hiç olacak iş mi? Çok yadırgadım. Hele de öğretmenmişsn, yakışıksız bir davranış.
Ne öğretmenisiniz çok merak ettim..
Kendi hayatınızda daha olgunlaşamamışsınız
öğrencilerinizi nasıl hayata hazırlıyorsunuz?
Geleceginiz emin ellerde merak etmeyin.Onlara SEVGİ ve TOLERANS sahibi olmayı ögreteceğiz![]()
Ne öğretmenisiniz çok merak ettim..
Kendi hayatınızda daha olgunlaşamamışsınız
öğrencilerinizi nasıl hayata hazırlıyorsunuz?
Geleceginiz emin ellerde merak etmeyin.Onlara SEVGİ ve TOLERANS sahibi olmayı ögreteceğiz![]()
Şimdiden arkadaşınıza ayıp olacağını düşünüyorsun
yarın öbür gün evlenince sen,eşin ve o aynı evde yaşayıp 3 ünüz berabermi uyuyacaksınız arkadaşım ayıp olmasın die?
çok haklısınız da allah o durumalara düşürmesin.Söz konusu kıskançlık oldu mu insan kendini kaybediyor.O gece ben bile kendimi tanıyamadım gözüm dönmüştü...
Doğum günün kutlu olsun şekerim ozaman:125:
özelden kutlamak istedim.mesaj kutun doluymuş,mutlu yıllar canım![]()