Ben,sevgilim ve o.....

Ne öğretmenisiniz çok merak ettim..
Kendi hayatınızda daha olgunlaşamamışsınız
öğrencilerinizi nasıl hayata hazırlıyorsunuz?

kusura bakma ama, ne kadar iyi niyetlisin ya.
Ben sevgilinin de masum oldugunu düşünmüyorum.Arkadaşınında.
İnsan sevdiği insanın mutlu etmek ister ama, gidip de arkadasına hediye alarak seni mutlu etmek istedim demek :S
Bilmiyorum...

sevgilinizde ilişki durumunuzun nasıl oldugunu bilmiyorum, ama bence bazı seyleri takip etmenizde fayda var.

İyi niyetli de olsan esas hata sende. Kız arkadaşını ilişkinin içine bu kadar sokmamalıydın. Belki arkadaşında senin hatanı telafi etmemekle hatalı olabilir. Yani sen kibarlıktan her çağırdığında "tamam" demese daha iyi olurdu.
Erkek arkadaşın da Sen istediğin için bu kadar iç içe olmanıza izin vermek zorunda kalmış.Ha hediye işinde biraz daha denge kurabilirdi. Ona sadece bir gönül alma hediyesi verip olayı kapatabilirdi ama bonkörlüğü tutmuş.
Ama esas büyük ayıp ne olursa olsun verilen hediyeleri denedi diye kavga çıkarıp çöpe attırmak istemen olmuş. Hiç olacak iş mi? Çok yadırgadım. Hele de öğretmenmişsn, yakışıksız bir davranış.

size saçma gelebilir ama dostluğum vardı,yaşanmışlıklarımız vardı.Ben o konuda kendimi suçlamıyorum.Ben üstüme düşeni yaptım.Nasıl ki o beni hiç yalnız bırakmadıysa,ailemin yokluğunu aratmadıysa ben de sevgiliyi görünce onu unutmamalıydım....

kusura bakma ama, ne kadar iyi niyetlisin ya.
Ben sevgilinin de masum oldugunu düşünmüyorum.Arkadaşınında.
İnsan sevdiği insanın mutlu etmek ister ama, gidip de arkadasına hediye alarak seni mutlu etmek istedim demek :S
Bilmiyorum...

sevgilinizde ilişki durumunuzun nasıl oldugunu bilmiyorum, ama bence bazı seyleri takip etmenizde fayda var.

bence hiç çocuğa çamur atmayın
bende onun yerinde olsaydım aynısını yapardım
her seferinde yanına getirdiğine göre demek ki çok değerli bir insan
ayrıca, doğum günü sevgililer günü hariç, 2 kişiden sadece bi tanesine hediye vermek ayıptır, en azından ben kendimi kötü hissederim, sanki o kız bir böcekmiş gibi, hiçbirşey haketmiyormuş gibi hissedecek kendini

bence hata ne sevgilinde ne arkadaşında... hata sadece sende.... ne alaka canım kız arkadaşını her yere götürmen gerekmiyo ki o sadece arkadaş....oysa siz artık çiftsiniz.. bu kadar dibine sokarsan tabii aldırış etmez sana.Dua et sevgilini elinden almamış...

bu yorumun aynısını yazacaktım, kesinlikle katılıyorum.
ne kadar güvensenizde, ne derler bi kızla bir erkeğin olduğu yerde 3. kişi şeytan olur derler,
siz ortam hazırlamışsınız resmen..
arkadaşınızını yeri ayrı sevgilinizin yeri ayrı olmalıydı,
kaldı ki arkadaşınız biraz anlayışlı olsa, benim ne işim var sen git başbaşa kal sevgilinle der, her buluşmaya gelmezdi..
özelliklede yılbaşı gecesi yani..
bundan sonra, arkadaşlarınızın ve sevgilinizin yerini ayırmayı öğrenmelisiniz diye düşünüyorum,
yksa daha çok üzülebilirsiniz :51:

İyi niyetli de olsan esas hata sende. Kız arkadaşını ilişkinin içine bu kadar sokmamalıydın. Belki arkadaşında senin hatanı telafi etmemekle hatalı olabilir. Yani sen kibarlıktan her çağırdığında "tamam" demese daha iyi olurdu.
Erkek arkadaşın da Sen istediğin için bu kadar iç içe olmanıza izin vermek zorunda kalmış.Ha hediye işinde biraz daha denge kurabilirdi. Ona sadece bir gönül alma hediyesi verip olayı kapatabilirdi ama bonkörlüğü tutmuş.
Ama esas büyük ayıp ne olursa olsun verilen hediyeleri denedi diye kavga çıkarıp çöpe attırmak istemen olmuş. Hiç olacak iş mi? Çok yadırgadım. Hele de öğretmenmişsn, yakışıksız bir davranış.

çok haklısınız da allah o durumalara düşürmesin.Söz konusu kıskançlık oldu mu insan kendini kaybediyor.O gece ben bile kendimi tanıyamadım gözüm dönmüştü...

Şimdiden arkadaşınıza ayıp olacağını düşünüyorsun
yarın öbür gün evlenince sen,eşin ve o aynı evde yaşayıp 3 ünüz berabermi uyuyacaksınız arkadaşım ayıp olmasın die?

Geleceginiz emin ellerde merak etmeyin.Onlara SEVGİ ve TOLERANS sahibi olmayı ögreteceğiz ;)

Geleceginiz emin ellerde merak etmeyin.Onlara SEVGİ ve TOLERANS sahibi olmayı ögreteceğiz ;)

ben bu kisinin ne yasina ne de ogretmen olduguna inanmiyorum olgun bir insanin yapacagi is degil bu kesinlikle, hem de ne sebeple olursa olsun. sacmalik, yorum bile yapmaya degmezdi ama ya neyse
Şimdiden arkadaşınıza ayıp olacağını düşünüyorsun
yarın öbür gün evlenince sen,eşin ve o aynı evde yaşayıp 3 ünüz berabermi uyuyacaksınız arkadaşım ayıp olmasın die?

kesinlikle katiliyorum

çok haklısınız da allah o durumalara düşürmesin.Söz konusu kıskançlık oldu mu insan kendini kaybediyor.O gece ben bile kendimi tanıyamadım gözüm dönmüştü...

E madem siz de hoşnut değilsiniz davranışınızdan, düzeltin. Alın karşınıza konuşun arkadaşınızı. Neden hırçınlaştığınızı, nelere kırıldığınızı anlatın, neden öyle davrandığınızı söyleyin. Onun sizi üzen davranışları ne ise sonra da onları belirtin.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, konuşun...
Bundan sonrası içni de arkadaşınızı elbette yalnız bırakmayın, elbette onu deyim yerindeyse ikinci plana atmayın. Ama sevgililik ilişkinizi sevgilinizle arkadaşlık ilişkinizi arkadaşınızla yaşamayı bilin. Onu da ihmal etmeyin ama ilişkinize de sokmayın. Gönlünü alın, onla da vakit geçirin. Hatta siz sevgilinizin ve arkadaşınızın ortak değeri olarak birleştirici oluın; üçünüz birlikte de vakit geçirin... Ama herkes hayatınızdaki rolü olması gerektiği gibi oynasın.

tamam kıza ayıp olmasın diye heryere götürmüşsün ama o da odun mu insan siz tek başınıza gidin lütfen diyebilir demek ki kızda zevk alıyordu bu durumdan iki sevgilinin yanında nasıl rahat ediyorsa çok terbiyesizmiş her çağırmanda sizinle gelmemeliydi zaten iyi bir arkadaş olmadığın oradan belli düşünceli olur biraz insan :47:
ikincisi sevgilin sana aldığı her hediyeden ona alıyormuş senin ne özelliğin kaldı o zaman :53: sana 10 alıyorsa birkere de ona alsa yeter buna onun kırılma gibi bir hakkı yok zaten senin ki de az beri değilmiş kusura bakma :47:
kızın bu durumlar daha çok hoşuna gitmiştir tabi ayrılmaz yanınızdan.

allah allah neden böyle üçlü takılıyorsunuz ki?:44:

arada arkadaşla da bişeyler yapılır ama, çanta gibi sürekli yanınızda ,olmamış..

yüz vermiyecektin?o da bir tuhaf, bir çiftin yanında rahatsız olup, sap gibi hissetmiyor mu kendini?
onada bir arkadaş ayarlayın diye de yapıyor olabilir:23::28:/B]

Ne dostluğu ne arkadaşlığı bir yılda bu kadar yakın mı oluyor. Bu arada hiç yanlız başınıza kalmamışsınız sevgilniz hiç rahatsız olmamış bu durumdan.. Çok yanlış ... Ama iyi yapmışsınız.

Back
X