Ben,sevgilim ve o.....

kızda baya yüzsüzmüş ama, ben olsam gelmezdim

canım yazdıkların beni çok ilgilendirdi çünkü bir ara benm arkadasımla sevgılımde saçma sapan hareketler yapıyordu. ama ben uyardım ve sakın bırdaha yaparsan suratımı goremezsın dedım. benı bu kadar kıskanan adam benım arkadasıma ole davranamaz kusura bakmasın. benımkı sımdı arkadasımı yolda gorse bıle selam vermez. konusmuyor. konusmakta ıstemıyor. arkadasıma da acıkca konustum. sen benım sevgılımle nasıl bu kadar yakınlasabılırsın dedım. arkadasım haklısın dedı agladı ve özur dıledı. arkadasında hatalı sevgilinde. ama tepkını koymamıssın sende. hadı bu arkadasını sıldın boylece sevgılınden uzak tuttun. ama sen sevgılını hıc bı arkadasınla tanıstıramıcakmısın. boyle ılıskı surebılırmı? ne demek ona hedıye almak. bunun bı mantıklı acıklaması olamaz. ayıp olur falan hıkaye bence. sen sevgılını duzeltmeye bak. duzelmezse boyle bırıne tam olarak guvenemezsın ...:19:

canım yazdıkların beni çok ilgilendirdi çünkü bir ara benm arkadasımla sevgılımde saçma sapan hareketler yapıyordu. ama ben uyardım ve sakın bırdaha yaparsan suratımı goremezsın dedım. benı bu kadar kıskanan adam benım arkadasıma ole davranamaz kusura bakmasın. benımkı sımdı arkadasımı yolda gorse bıle selam vermez. konusmuyor. konusmakta ıstemıyor. arkadasıma da acıkca konustum. sen benım sevgılımle nasıl bu kadar yakınlasabılırsın dedım. arkadasım haklısın dedı agladı ve özur dıledı. arkadasında hatalı sevgilinde. ama tepkını koymamıssın sende. hadı bu arkadasını sıldın boylece sevgılınden uzak tuttun. ama sen sevgılını hıc bı arkadasınla tanıstıramıcakmısın. boyle ılıskı surebılırmı? ne demek ona hedıye almak. bunun bı mantıklı acıklaması olamaz. ayıp olur falan hıkaye bence. sen sevgılını duzeltmeye bak. duzelmezse boyle bırıne tam olarak guvenemezsın ...:19:

işte duymaktan korktugum cvp buydu.çok haklısın:(

başta yaptığın hataymış bari özel günlerde götürmeseydin yanında ama iyi niyet işte sanırım aynı yerde kaldığınız için yanlız kalmasını istemedin ama yaptığın hata en yakın arkadaşına mal olmuş ve nerdeyse sevgilinide kaybedecekmişsin,bence üzerine yürüyecek kadar cazgırlaşan biri zaten senin gerçek dostun olamaz ve senin üzgün olduğunu göregöre odasına geçip ehlikeyf yapan biri asla gerçek dost olamaz,bence sevgilinin suçu yok ama keşke okadar abartmasaymıs bi çiçek veya ufak bi hediye yeterdi okadarına gerek yokmus kötü niyetle aldığını yinede düşünmüyorum belliki çok duyarlı bir insan 3.şahsı hayatından çıkararak en doğrusunu yapmışsın

İyi niyetli de olsan esas hata sende. Kız arkadaşını ilişkinin içine bu kadar sokmamalıydın. Belki arkadaşında senin hatanı telafi etmemekle hatalı olabilir. Yani sen kibarlıktan her çağırdığında "tamam" demese daha iyi olurdu.
Erkek arkadaşın da Sen istediğin için bu kadar iç içe olmanıza izin vermek zorunda kalmış.Ha hediye işinde biraz daha denge kurabilirdi. Ona sadece bir gönül alma hediyesi verip olayı kapatabilirdi ama bonkörlüğü tutmuş.
Ama esas büyük ayıp ne olursa olsun verilen hediyeleri denedi diye kavga çıkarıp çöpe attırmak istemen olmuş. Hiç olacak iş mi? Çok yadırgadım. Hele de öğretmenmişsn, yakışıksız bir davranış.

canım tam düşüncelerimi yazmışşın.aynen katılıyorum:13: konu sahibine gelince ilk suçlu sensin kesinlikle.iyi niyetin olayları karıştırmış. SEN; arkadaşını her seferinde yanında götürmek yerine arada bir 3lü buluşma ayarlayabilirdin ayrıca arkadaşını ihmal etmek istemiyorsan onunlada sevgilinden ayrı vakit geçirebilirdin.ARKADAŞIN; kesinlikle senin her teklifine evet dememeliydi ayrıca sen at dediğin halde atmamsı ayrı knu. aynı olay başıma gelse ben arkadaşının durumunda olsam bana öle çıkışsan yapcağım tek şey al 2 parça şeyi başına çal yazıklar olsun olurdu o olayı dahada iğrençleştirmiş git sevgiline söle almasn, atmıcam vs çok çirkin. SEVGİLİN; kesinlikle sana hayır diyebilirdi ki benim sözlümde bayılır yanımızda millet olsun ben istemesemde çağrır eder arada bi birlikte kalabiliyoruz onda bile kız arkdşımı çağırdığı olmuştur. ama herşey az ve öz olucak. hediye konusuna gelince gerçekten sana o kadar şey alıp ona almaması biraz kötü olurdu. ama aranızdaki farkı ortaya çıkarmak gerekirdi diye düşünüyorum bi çanta olmamıydı o fark. mesela çiçek alması çok gereksin çiçek özel kişilere alınır.ona sadece kazak alsaydı yeterlıydı dıye düşünüyorum. parfümde sevglinin arkdşına biraz fazla bir hediye:44:

gelelim bundan sonra yapman gerekene arkadşınla aranı düzeltceksende daha sevglinle aynı ortama sokma çünkü akıllarında yoksa bile o ışığı yaktın sen onlara kıskançlıkla :20: sevgilinlede aranı bozma eğer seviyorsan ve güveniyorsan çünkü tek hatalı o değil üçünüzde hatalısınız ama en çokta sen:34:

ayrıca hediyeleri at demen çok saçma ve mantıksız bence

kız çirkef sen değilsin öyle mi?
hediyeleri yüzümüze fırlatmadın ne demek yaa fırlatsa mıydı?
sevgilinle hediye almaması konusunda anlaşmışsınız ama adam seni takmamış ve almış ona niye kızmıyosun, alenen o kızı kıskanarak kendinden üstün tutmuşsun

merhaba :) sizde hata var evet ama bi o kadar hata da kız arkadaşınızda var.. benimde en yakın arkadaşımın sevgilisi var ve ben onla bir araya gelmemek için elimden geleni yapıyorum arkadaşımı kaybedemem çünkü. eminim istese o kızda yapar benim yaptığımı .. demek o da istiyo ki her yere sizinle gidiyo.. dediğim gibi arkadaşım bana 3lü takılalım diyo ama ben istemiyorum falan diyorum yani..

Arkadaş öğretmen değil..
Büyük ihtimal öğretmen adayı..
Daha önceki yazığı mesajlarda öğrenci olduğu yazıyor..

kubra3690
user-offline.png

Papatya

Giriş tarihi Jul 2011 Mesajlar 49
[h=2]
icon1.png
[/h]
ben de ara sınıfım dün basvurumu yaptım ama defalarca denedikten sonra basarabildim son asamaya gelince bilgiler silinip gidiyordu sanırım çok yoğunluk var​

demek ki henüz mezun olmamış
zaten mezun olsa yurtta o kız arkadaşıyla beraber olmazdı
hala öğrenciler anlaşılan

Temmuz 2011 de arasınıf olan bir öğrencinin
2012 Ocakta Okulu bitirip, öğretmen olması ne kadar normal değil mi ?
Maşallah ne diyelim:1:

Arkadaşım kusura bakma ama burada en suçlu olan sensin.

Asla arkadaşlarınla sevgilinin samimi olacağı ortam yaratmayacaksın. Herkes yerini bilecek. Sevgilinle başbaşa zaman geçireceğine arkadaşının yanınızda ne işi var. Hadi 1 oldu 2 oldu bu durum hep böyle olmaz. Sonra istemediğin şeylere zemin hazırlarsın. Bu tip şeylerde asla iyi niyetli düşünmeyeceksin kimseye güvenmeyeceksin.

Zararın neresinden dönülse kardır. Zamanında arkadaşın ve sevgilinin arasına mesafe koyabilseydin arkadaşından da olmazdın. Şu dakikadan sonra arkadaşlığını bitirmen doğru olmuş. Ancak suçu arkadaşında değil kendinde ara ki bir daha aynı hataya düşmeyesin.

Kızın yaptıklarına çocukluk basitlik demişsin de en başta çocukça ve basitçe sen davranmışsın bence..

tamam arkadasını dusunuyorsun iyiniyetlisin canım ama bu kadar da olmaz bence hadi tanıstırmak icin 1 buluşursun da bıraz abartmısın neyse artık olan olmus erkek arkadasınla aran iyiyse problem yok

Temmuz 2011 de arasınıf olan bir öğrencinin
2012 Ocakta Okulu bitirip, öğretmen olması ne kadar normal değil mi ?

Maşallah ne diyelim:

canım ben yüksek lisans yapıyorum.egitim durumumu tartısmak yerine açtıgım konuyu tartısırsanız bana gercek anlamda yardımcı olacagınızı sanıyorum:)

bence çok yanlış yapmışssın en basından mesafeni koyman gerekiyordu olabılır her insan kıskanır ama sen fazla abartmıssın basit duruma düşürmüssün kendini

bence çok yanlış yapmışssın en basından mesafeni koyman gerekiyordu olabılır her insan kıskanır ama sen fazla abartmıssın basit duruma düşürmüssün kendini

işte kıskaçlığın vermiş oldugu bir şey:( elimde miydi sanki

Back
X