Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yazdıkların beni çok ilgilendirdi çünkü bir ara benm arkadasımla sevgılımde saçma sapan hareketler yapıyordu. ama ben uyardım ve sakın bırdaha yaparsan suratımı goremezsın dedım. benı bu kadar kıskanan adam benım arkadasıma ole davranamaz kusura bakmasın. benımkı sımdı arkadasımı yolda gorse bıle selam vermez. konusmuyor. konusmakta ıstemıyor. arkadasıma da acıkca konustum. sen benım sevgılımle nasıl bu kadar yakınlasabılırsın dedım. arkadasım haklısın dedı agladı ve özur dıledı. arkadasında hatalı sevgilinde. ama tepkını koymamıssın sende. hadı bu arkadasını sıldın boylece sevgılınden uzak tuttun. ama sen sevgılını hıc bı arkadasınla tanıstıramıcakmısın. boyle ılıskı surebılırmı? ne demek ona hedıye almak. bunun bı mantıklı acıklaması olamaz. ayıp olur falan hıkaye bence. sen sevgılını duzeltmeye bak. duzelmezse boyle bırıne tam olarak guvenemezsın ...![]()
İyi niyetli de olsan esas hata sende. Kız arkadaşını ilişkinin içine bu kadar sokmamalıydın. Belki arkadaşında senin hatanı telafi etmemekle hatalı olabilir. Yani sen kibarlıktan her çağırdığında "tamam" demese daha iyi olurdu.
Erkek arkadaşın da Sen istediğin için bu kadar iç içe olmanıza izin vermek zorunda kalmış.Ha hediye işinde biraz daha denge kurabilirdi. Ona sadece bir gönül alma hediyesi verip olayı kapatabilirdi ama bonkörlüğü tutmuş.
Ama esas büyük ayıp ne olursa olsun verilen hediyeleri denedi diye kavga çıkarıp çöpe attırmak istemen olmuş. Hiç olacak iş mi? Çok yadırgadım. Hele de öğretmenmişsn, yakışıksız bir davranış.
korkma, bugün doğumgünüm o yüzden çok uysalım :44:
Temmuz 2011 de arasınıf olan bir öğrencinin
2012 Ocakta Okulu bitirip, öğretmen olması ne kadar normal değil mi ?
Maşallah ne diyelim:
canım ben yüksek lisans yapıyorum.egitim durumumu tartısmak yerine açtıgım konuyu tartısırsanız bana gercek anlamda yardımcı olacagınızı sanıyorum:)
bence çok yanlış yapmışssın en basından mesafeni koyman gerekiyordu olabılır her insan kıskanır ama sen fazla abartmıssın basit duruma düşürmüssün kendini