- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
En ufak sorunda agresifleşiyor.Ailesini trafik kazasında kaybetmiş.Hayatta hep olumsuz şeyler olacağını düşünüyor.Ama onu çok seviyorum.Napiyim bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hayatın binbir türlü hali var gerçekten her durumda yanımda mı bunu görmem lazım.Maddi durumu iyi olunca çok pozitif bu aralar biraz kötü gidiyor oda bunu agresif yaptı.Zor bir soru fakat evlilik ciddi bir mesele. Biz kadinlar hep onlarin psikolojilerini düşünür, davranislarina pozitif yaklasimlar sergileriz. Aslinda kendimizi kandırırız. Evet büyük bir aci ailesini kaybetmesi fakat yaşadığımız sürece herşey mümkün. Sen onun yanında dururken o bunu anlamiyor ve agresif davranıyorsa üzgünüm. Ya kabul edip hep alttan alacaksin yada önüne bakacaksın. Evlilik evcilik degil çünkü. Bu hatayi yaparsan ilerde hersey daha zorlasabiliyor, cocuktu, ekonomiydi vs. vs. Yok lohusaydi, yok regl once agresiflikti bunlar kocaman sorunlaroluyor. Cunku en entellektüel erkek bile cok anlayissiz ve bencil olabiliyor. Kadina kibar davranan, şefkatli, vefali biri olmali. Ve sorunlari varsa evvela psikoloğa gitsin once ruh halini düzeltsin yok baktin kendi karakteri bence düşünme. Acilar aksi halde insanı olgunlaştırır.
Ama Turkiye de yaşıyoruz ve hepimizin kosullari belli. Belki daha kötü dönemler yasanacak. Şunu unutma, sadece kendini düşünen ona emek veren birini kırıp doken bir adamın elle tutulur yada savunulacak bir tarafi yok. Bazi insanlar acıdan, olumsuzluktan beslenir aslinda ilgi çekmek yada ne bileyim tanimlayamiyorum. Kisaca tatlım iyi düşün. Hayat güzel ve sen istediğin gibi sekillendirebilirsin. Ama asla baskasini degistiremezsin. Yok evlilik belki, yada cocuk degistirir vs. Hayirevet hayatın binbir türlü hali var gerçekten her durumda yanımda mı bunu görmem lazım.Maddi durumu iyi olunca çok pozitif bu aralar biraz kötü gidiyor oda bunu agresif yaptı.
Aslında biraz dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum.Yoksa onunla ilgilenmediğimi düşünüyor bazen.Bende çalışıyorum sorunlarım var sonuçta.Sürekli duygu sömürüsü de çekilmiyor.Ama Turkiye de yaşıyoruz ve hepimizin kosullari belli. Belki daha kötü dönemler yasanacak. Şunu unutma, sadece kendini düşünen ona emek veren birini kırıp doken bir adamın elle tutulur yada savunulacak bir tarafi yok. Bazi insanlar acıdan, olumsuzluktan beslenir aslinda ilgi çekmek yada ne bileyim tanimlayamiyorum. Kisaca tatlım iyi düşün. Hayat güzel ve sen istediğin gibi sekillendirebilirsin. Ama asla baskasini degistiremezsin. Yok evlilik belki, yada cocuk degistirir vs. Hayirilerde bir cocuk yada iki cocukla yaşamına tek devam etmek yorucu ve zor olabilir, çocukların psimolojisinden bahsetmiyorum
Malesef narsist bir yapıya sahip bu şekilde beni elinde tutacağına inanıyor.Aslında biraz dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum.Yoksa onunla ilgilenmediğimi düşünüyor bazen.Bende çalışıyorum sorunlarım var sonuçta.Sürekli duygu sömürüsü de çekilmiyor.
Yaşım küçük değil 35 yaşındayım.Iyi düşün, büyük sorumluluk bekliyor... yaşında kucuk ise acele etmeTecrübe konuşuyor
Yaş ile ilgili değil aslında mantık evliliği de istemiyorum bununla zor aşamalardan geçtik duygusal anlamda ama seviyorum.Bazen bu davranışları düşündürüyor.O zaman evlensaka tâbi
Degisemiyecegini bilerek hareket et ve surekli birarada olmanın verdiği rahatligi düşün ilişkiler dahada içiçe gececek iste ona gore düşünYaş ile ilgili değil aslında mantık evliliği de istemiyorum bununla zor aşamalardan geçtik duygusal anlamda ama seviyorum.Bazen bu davranışları düşündürüyor.
Beraberken sıkıntı yok mutlu uzaklaşınca böyle oluyor.Degisemiyecegini bilerek hareket et ve surekli birarada olmanın verdiği rahatligi düşün ilişkiler dahada içiçe gececek iste ona gore düşün