Ben şimdi bu insana ne yapayım?

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
Herkese iyi geceler merhaba
Sinirden icim icimi yemekte suan konu sevgilim.
Bugun kendisiyle tartistik, onu sıktığımı anlayissiz oldugumu soyledi sebebide buraya da konu acmistim arkadaslari guvenilir insan degil diye arkadaslari mevzusuna öyle davrandim bende kabul ediyorum sıktım ustunede cok gittim biraz atıştık öyle
Beyfendi bu aksam dugune gitmis ve benim haberim yok annesine sordum nerde telefona bakmiyo dedim dugune gittigini daha 5 dk once konustuklarini soyledi eee ben aradigimda bakmadi bakmiyo ama .
Şuan cok sinirliyim ani kararla hareket de etmek istemiyorum mantiklica davranip konusmak istiyorum ne yapayim benim aradigimda acmamasi cok sinirlendiriyor şuan beni.

şimdi böyle yapan ileride neler yapmaz

Adam bunaldim diyor azicik uzaklasayim diyor siz inadina annesine kadar ariyorsunuz ben burda darlandim. Bu kadar totolarini kaldirmayin şunlarin az umursamaz olun.

Kaynana adayida gururlaniyordur bak oglum ben arayinca aciyor kiz arayinca sallamiyor diye. Yani kadinin gozunde de degersizlesiyorsunuz bunu yapmayin.

Arkadasim aradi beni arkadasimda evli eşiyle benim sevgilim yakin arkadaslar beraber dugune gitmisler esinin telefonu kapaliymis merak etmis bana sordu telefonu kapali seninkine sorsana nerdelermis dedi bende oyle aradim sevgilimi aradim aradim acmadi annesine sordum bende bugun tartistiktan sonra kendisini hic aramamistim zaten

Ben kendisini durduk yere keyfime aramadim tartistiktan sonrada aramamistim kendisini de arkadasim aradi ve arkadasim evli esiyle sevgilim yakin arkadaslar beraber gitmisler dugune esinin de telefonu kapaliymis arkadasim beni aradi seninkine sorsana nerdelermis telefonu kapali esimin dedi bende o durum yuzunden kendisini aradim acmayincada annesini aramak zorunda kaldim arkadasim hamile ve merakta kaldi

Eski konunuzu da biliyorum, genel olarak adamın üstüne düşüyorsunuz. Yapmayın bu kadar, annesini açıp sizi açmadıysa ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir. Detayına inmiyorum.

Baksana o sebeple aradıysan bile aramanı beklemiyormuş demek ki.
Ay kız profil resmin de bi tuhaf gece gece ürperdim sanki çocuğu deşecekmişsin gibi bir hava yarattın iyice sakin kal hep olur mu

Haklisiniz uzaktan bakincada oyle de ben o kadar sıkan biri degilim durduk yere aramadim kendisini dugund gittigi arkadasi evli eşi beni aradi kocasinin teli kapaliymis bana sordu nerdeler diye bende sevgilimi aramak zorunda kaldim acmadi annesini aradim oda biz yeni konustuk dedi ben arayinca acmadi durum bu yani benim kafama takilan da bu annesi aradi acti ben aradim acmadi

Baksana o sebeple aradıysan bile aramanı beklemiyormuş demek ki.
Ay kız profil resmin de bi tuhaf gece gece ürperdim sanki çocuğu deşecekmişsin gibi bir hava yarattın iyice sakin kal hep olur mu
Benim kafama takilan ben aradigimda acmadi annesi aradiginda acmis eve gec kalmam vs demis ama benim aradigimda neden acmadigi ben keyfime aramadim arkadasim hamile esi benimkinin yaninda kiz da evde yalniz merakta kalmis ondan aradim zaten fotograftaki durumdayim bi gorsem parcalicam veya bitecek bu iş

Ve şimdi arkadasim aradi eşi eve yeni gelmiş benimki ve eşi yolda birileriyle kavga etmişler konu ne bilmiyoruz ama sevgilimin telefonu hala da kapali

Eski konunuzu da biliyorum, genel olarak adamın üstüne düşüyorsunuz. Yapmayın bu kadar, annesini açıp sizi açmadıysa ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir. Detayına inmiyorum.
Bende bu yolunda gitmeyen ne onu anlamaya calisiyorum canim evlenmek istedigim insan o yuzden ustune dusuyorum evet ama kimse vazgecilmezde degil baktimki boyle bu sorumsuzca davraniyor inceldigi yerden kopar biter benim ona gebeligim muhtacligim yok seviyorum askla bagliyim ama annesinin telefonunu acip anne eve gelicem gec kalmam vs deyip benim telefonumu neden acmiyor amacini cozemedim onuda gectim arkadasim aradi az once eşi eve gelmis ve benimkiyle yolda birileriyle kavga etmisler ne oldu ne bitti hic bilmiyorum ve kendisinin telefonu hala da kapali

Düğünde birilerini bulmuş da olabilir, rahatsız etme diye kapatmış olabilir, bence olabilir yani Neden hala ayrılmadınız?
Arkadasim aradi kocasi eve gelmis ve sevgilimle arkadasi yolda birileriyle kavga etmisler sevgiliminde hala teli kapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…