• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi bu insana ne yapayım?

Beyfendi bu aksam dugune gitmis ve benim haberim yok annesine sordum nerde telefona bakmiyo dedim
Tam da bu sebepten haber vermemiş size.
Adam bunaltıyorsun demiş zaten.
Bir de düğün işini söylese bu sefer de kiminle gidiyorsun?Beni niye götürmüyorsun?Ne zaman döneceksin?.....gibi sorularla adamı iyice bunaltacağını bildiği için haber vermemiş sana.
Telefonu da o yüzden açmamıştır.
Rahat bırak adamı biraz.

Gerçekten annesini aramak nedir yani, sevgilinizin hayatından şüphe ediyorsanız aranır ancak,kaza felan olmuştur eve gidememiştir gibi... Arkadaşınız için aramışsınız açmamış,duyunca açar diyeceksiniz arkadaşınıza. Annesinin yanındaysa zaten arkadaşınıza faydası olmayacağı için aramamalıydınız annesini.

Herkese iyi geceler merhaba
Sinirden icim icimi yemekte suan konu sevgilim.
Bugun kendisiyle tartistik, onu sıktığımı anlayissiz oldugumu soyledi sebebide buraya da konu acmistim arkadaslari guvenilir insan degil diye arkadaslari mevzusuna öyle davrandim bende kabul ediyorum sıktım ustunede cok gittim biraz atıştık öyle
Beyfendi bu aksam dugune gitmis ve benim haberim yok annesine sordum nerde telefona bakmiyo dedim dugune gittigini daha 5 dk once konustuklarini soyledi eee ben aradigimda bakmadi bakmiyo ama .
Şuan cok sinirliyim ani kararla hareket de etmek istemiyorum mantiklica davranip konusmak istiyorum ne yapayim benim aradigimda acmamasi cok sinirlendiriyor şuan beni.
bir erkeğin arkadaşlarına karışmayacaksın. genelde erkekler arkadaşlarının yanında sevgililerinin telefonunu açıp kılıbık erkek tarzı görünmek istemez klasik erkek dşüncesi

evli değilsin daha. bu söylediklerimiz kulağına küpe olsun. Kayınvalideyi aranıza bu kadar çok sokmayın.
sinir olduğu için öyle davranmış zaman ver.

Back
X