- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Hayir mutlu olmayacagim ama beni hasta birakip kardeşini annesi gezmeye götürmek için şoförlük yaparsa da kizarim ksbAilesiyle hic gorusmezse heralde cok mutlu olucaksin...o annesi tabiki ilgilenicek.
Üstelik onlar keyifleri için gezerkenHayir mutlu olmayacagim ama beni hasta birakip kardeşini annesi gezmeye götürmek için şoförlük yaparsa da kizarim ksb
Arkadaşlar selam siteye yeni üye oldum ve sizden akil istiyorum ben 2 yillik evliym 1 yasinda bebeğim var.kocamla severek evlenmemize rağmen evlendikten sonra içinden ilgisiz umursamaz sadece annesigili düşünen bir hoduk cikti maalesef:s kiz kardeşi ve annesi istiyorlar ki her seyimize kossun her dediğimizi yapsin bizimle otursun kalksin ogullari...
Bu nasil bir mantiktir ben anlamadim çok bunaldim
Son olay da su ben ve oğlum evde hasta yatarken annesi ve bacisini kirk defa bi yerlere götürdü getirdi ve bir kere aramadi ne haldesiniz diye((
Herkes yanlis anladi sanmistim TSK ederim yorumunun için bnm derdim ailesi filan değil nitekim normalde hic bisey demem gider gelir ama ben hastayken onların keyfi için gidiyorsa üstelik birakip geliyorsa üstelik aramiyorsa ve annesigil de oğlum gelin hasta sen git biz gezecez demiyorlarsa ben bunda art niyet ararimTerbiyesiz! Aynısını ona yaşatmak lazım dicem de anasıyla bacısı rahat bırakmazlar koşa koşa gelirler bakmaya. Bi de arkandan laf ederler
buda karısı ve çocugu arkadaşım nedense erkek milleti önce aileyi tınlamıo evlenince kıymete geçio madem annesinden bacısından geçemicekti ki kimse geçmesini istemez hem ailesinin yerini hemde karısının yerini bilsin cnm eşi hastayken onlarla 40 kez ilgilenmesin 20 kez ilgilensin gerisinide eşiyle çocuguyla ilgilensin biz ailemizden geçioz noluoAilesiyle hic gorusmezse heralde cok mutlu olucaksin...o annesi tabiki ilgilenicek.
irakip gelmiyorsa diyecektimEvet
Herkes yanlis anladi sanmistim TSK ederim yorumunun için bnm derdim ailesi filan değil nitekim normalde hic bisey demem gider gelir ama ben hastayken onların keyfi için gidiyorsa üstelik birakip geliyorsa üstelik aramiyorsa ve annesigil de oğlum gelin hasta sen git biz gezecez demiyorlarsa ben bunda art niyet ararim
Evet
Herkes yanlis anladi sanmistim TSK ederim yorumunun için bnm derdim ailesi filan değil nitekim normalde hic bisey demem gider gelir ama ben hastayken onların keyfi için gidiyorsa üstelik birakip geliyorsa üstelik aramiyorsa ve annesigil de oğlum gelin hasta sen git biz gezecez demiyorlarsa ben bunda art niyet ararim
Onlar ailesi de biz diş kapinin mandalina miyizbuda karısı ve çocugu arkadaşım nedense erkek milleti önce aileyi tınlamıo evlenince kıymete geçio madem annesinden bacısından geçemicekti ki kimse geçmesini istemez hem ailesinin yerini hemde karısının yerini bilsin cnm eşi hastayken onlarla 40 kez ilgilenmesin 20 kez ilgilensin gerisinide eşiyle çocuguyla ilgilensin biz ailemizden geçioz noluo
Onlar ailesi de biz diş kapinin mandalina miyizdmi
Üstelik bunu kaç kez yaptılar biz bir yere gideceğimiz zaman hemen ya KV de gelir ya gorumcem edemezler ki bunlar evli başbaşa gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?