ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
34
Arkadaşlar selam siteye yeni üye oldum ve sizden akil istiyorum ben 2 yillik evliym 1 yasinda bebeğim var.kocamla severek evlenmemize rağmen evlendikten sonra içinden ilgisiz umursamaz sadece annesigili düşünen bir hoduk cikti maalesef:s kiz kardeşi ve annesi istiyorlar ki her seyimize kossun her dediğimizi yapsin bizimle otursun kalksin ogullari...
Bu nasil bir mantiktir ben anlamadim çok bunaldim
Son olay da su ben ve oğlum evde hasta yatarken annesi ve bacisini kirk defa bi yerlere götürdü getirdi ve bir kere aramadi ne haldesiniz diye((

Üstelik aksama kadar ;(annesi bacisi olsa kirk defa arar naptiniz diye bize gelince aramadi çok zoruna gitti çocuğuna yemek yapacak halim bile yoktu öle dirilme kalkip çorba yaptım aksama kadar onunla idare ettik (

Evlenmek demek erkegin ailesinden kopmasi demek degildir ama bazi erkekler evlenene kadar ailesini arayip sormaz ama her ne hikmetse evlendikten sonra birden hafizalari yerine gelir ve birden aileci olurlar. Bu tip erkekler iki taraftaki dengeyi asla kuramazlar. Dengeyi kuramayan erkekler de bir tarafa asiri ilgi gostermeye meyillidir.

Son düzenleme:
Normal bir evlat normal şartlarda ailesinin ihtiyaçlarına koşar, yardımcı olur. Sizin gibi gelinler o evlatların bunu yapmasını engellemeye çalışır. Kılıbıklar karılarının sözüne kanar. Aklı başında adamlar eşiniz gibi ailesinin yanında olmaya devam eder.

Terbiyesiz! Aynısını ona yaşatmak lazım dicem de anasıyla bacısı rahat bırakmazlar koşa koşa gelirler bakmaya. Bi de arkandan laf ederler

Evet
Terbiyesiz! Aynısını ona yaşatmak lazım dicem de anasıyla bacısı rahat bırakmazlar koşa koşa gelirler bakmaya. Bi de arkandan laf ederler
Herkes yanlis anladi sanmistim TSK ederim yorumunun için bnm derdim ailesi filan değil nitekim normalde hic bisey demem gider gelir ama ben hastayken onların keyfi için gidiyorsa üstelik birakip geliyorsa üstelik aramiyorsa ve annesigil de oğlum gelin hasta sen git biz gezecez demiyorlarsa ben bunda art niyet ararim

Ailesiyle hic gorusmezse heralde cok mutlu olucaksin...o annesi tabiki ilgilenicek.
buda karısı ve çocugu arkadaşım nedense erkek milleti önce aileyi tınlamıo evlenince kıymete geçio madem annesinden bacısından geçemicekti ki kimse geçmesini istemez hem ailesinin yerini hemde karısının yerini bilsin cnm eşi hastayken onlarla 40 kez ilgilenmesin 20 kez ilgilensin gerisinide eşiyle çocuguyla ilgilensin biz ailemizden geçioz noluo

B
irakip gelmiyorsa diyecektim

aileler karı kocaya biraz nefes aldırmalı. hoş değil. tabiki yapacak edecek ama kendi evini ihmal etmesi gerekmez bunun için. ihmal ediyorsa küçük de bi bebek varsa o zaman sorun olur. bencillik, en sevmediğim..

Valla ben de ararım.

Onlar ailesi de biz diş kapinin mandalina miyiz dmi

Üstelik bunu kaç kez yaptılar biz bir yere gideceğimiz zaman hemen ya KV de gelir ya gorumcem edemezler ki bunlar evli başbaşa gitsinler

Ki ben ona bile ses cikarmadim hep maaile gittik geldik her yere ama bu son yaptigi çok zoruna gitti en çok da çocuğum perişan halde kaldi ilgilenemdim o hasta ben hasta aksama kadar zirl ziril agladim

Onlar ailesi de biz diş kapinin mandalina miyiz dmi

vala hiçte öle deil benim ailemde onun aileside dış kapının mandalları arkadaşım bir erkek ve kadın ilk önce kendi ailesini düşünmeliki aile olsun ailelerde çocuklarının mutlu olması için geri dursunki aile olsunlar ama yok ogulları hep kendileriyle ilgilendimi mutlu olurlar ama senin karında çocunda var demezler bilmiom oglumda var kızımda var ama ilerde biz nasıl oluruz bilemem bnm oglumda kızımda benim her işime koşmak zorunda deiller benim eşimin aileside hep ogullarıyla yanlız gezmek istediler ama beniö eşim izin vermedi ben varsam eşimde yanımda olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…