- 1 Haziran 2012
- 7.279
- 25.311
- 798
- Konu Sahibi denizz2013
-
Şöyle söyleyeyim işinden firsat bulduğu her dk orda kendi evinizi otel olarak kullaniyoBu olay çok sık mı oluyor ? Yani eşiniz ailesine çok sık gidiyor mu sizi bırakıp ?
Burada yazdıklarınıza göre pek yorum yapamam belki ama çok sık oluyorsa bu tip şeyler hoş değil...Doğru o insanlar da onun ailesi ama siz de onun ailesisiniz artık.Çocuğu olmuş adamın bunun farkına varamaması çok garip gerçekten.Bu konudaki fikirlerinizi eşinizle paylaşın bence.
Aynenaaa annesi o tabi gidecek! diyen hanımlar hasta yatarken kırılırken eşlerinin annesi gezmek isteyince aşkımm sen git onların işini halletmi diyorlar merak ediyorum..nasılki o hastayken ben gözlerinin içine bakıyor onu yalnız bırakamıyorsam kimse kusura bakmasın efendim oda gidemez.
Kaç kere bunun kavgasini yaptim ama değişen bir şey yok onlar naparsa yapsin bastaci ki gorumcemin kocama neler dediğini ben bilirim ama ben bisey desem kotu oluyorumaaa annesi o tabi gidecek! diyen hanımlar hasta yatarken kırılırken eşlerinin annesi gezmek isteyince aşkımm sen git onların işini halletmi diyorlar merak ediyorum..nasılki o hastayken ben gözlerinin içine bakıyor onu yalnız bırakamıyorsam kimse kusura bakmasın efendim oda gidemez.
Canim gecmis olsun kirilmakta haklisiniz esinizle konustunuz mu bu durumu kv gezmeyi versin gelin torun evde hasta oglunu cagiriyor gezmeye gitmek icin affedersin ama kv yaptiklarinin altinda art niyet ararim benB
irakip gelmiyorsa diyecektim
Bence eşin dengeyi kuramıyor. Annesini kardeşini düşünürken sizi ihmal etmiş. Hem size hem ailesine vakit ayırsın. Eşi ve çocuğu hastayken o da bi zahmet evinin başında olsun. Gezmelere gitmesin. Allah'ım akıl ver bu kocalara
Şöyle söyleyeyim işinden firsat bulduğu her dk orda kendi evinizi otel olarak kullaniyo
Evliliğin bir sorumluluğu var. Eğer hem bir eş hem de bir kocaysan evine barkına sahip çıkacaksın. Öyle otel gibi nedir bu ya. Sanki hizmetçisi var evde. Yemeğini ye yat uyu. Oh ne ala!!! O kadının ihtiyaçlarını hiç düşünme. O çocuğu h düşünme sonra gel ben erkeğim ben kocayım de. Oldu!!!!O zaman konuşun ciddi bir şekilde.
Madem böyle bir adammış niye evlenmiş ki o zaman ailesiyle otursaymış bütün ömrü boyunca.Eve gel yemeğini ye uyu başka da bir fonksiyonu yok herhalde eşinizin evde.Çocuğu var adamın koskoca adam artık işten sonra 5 dk uğrar görür ailesini anlarım da evi otel olarak kullanmak da neymiş...
kadın annesiyle hiç görüşmesin demiyorkı,sadece dengeyi kursun diyor.k.bakmayın ama evlendıkten sonra öncelikli olarak kendi ailesine bakacak sonra iki tarafında ailesiyle ilgilenecek.iyi valla kadın hasta çocuk var,fuzilide bişey gezmek anne eşim rahatsız sonra götüreyim de diyebilir.götürmesin demiyoruz bakın sadece hasta kadını çocukla bırakıp gitmek olmamısNormal bir evlat normal şartlarda ailesinin ihtiyaçlarına koşar, yardımcı olur. Sizin gibi gelinler o evlatların bunu yapmasını engellemeye çalışır. Kılıbıklar karılarının sözüne kanar. Aklı başında adamlar eşiniz gibi ailesinin yanında olmaya devam eder.
Kesinlikle bunu söylemeye çalışmıyor. Bebegiyle evde hastayken annesi toplu taşıma aracı kullanabilirdi.Ailesiyle hic gorusmezse heralde cok mutlu olucaksin...o annesi tabiki ilgilenicek.
Abartiyor cok belli.acitasyon yapiyor.kadinlar evlenince eslerinin anneleriyle ilgilenmesini istemiyor kisjaniyor nedense .ne garip. Bana annem gel beni bi yere götür derse giderim kimseyi dinlemem .kimsede bana bu konuda emir veremez.erkek olsamda degismezdi bu.Kesinlikle bunu söylemeye çalışmıyor. Bebegiyle evde hastayken annesi toplu taşıma aracı kullanabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?