- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Hmm denemeye değer de ben yalandan davranamam ki yapamam ki yoksa şimdiye çoktan parmagimda oynatirdim da:)benimde bi arkadaşım aynı şeyi demişti,politik olacaksın :)
bende moralım bozukken hiç yalandan gülemem,karakter meselesi.ama arkadasın da dediği bu işler böyle yürüyor.en önemliside surat yaparsan kocanın gözünde sen suçlu oluyorsun hep.ailesinin yanında saygılı güleryüzlü olacaksın,evde de eşine karşı güler yüzlü bi şekilde alttan alttan kızdığın şeyleri kırıldıklarını anlatacaksın.ailesine kızdığına anlarsa eşin daha da gıcığa bindirir.aileyi katmadan,cnm hasta hasta benı bırakıp gittin en azından bı arasaydın gibi..ama ananlarla gezmeye gittin dersen kıyamet kopar tabi
durum idaresi
canım bende yapamam diyordum ama erkekler böyle davranmak zorunda bırakıyor,bu iki yüzlülük değil idare etmek.daha doğrusu kocanın iki tarfı idare etmesine yardımcı olmak da denilebilir:) :)Hmm denemeye değer de ben yalandan davranamam ki yapamam ki yoksa şimdiye çoktan parmagimda oynatirdim da:)
Şuan hic konusmuyorum yavaş yavaş yanaşmayan calisiyor hic yüz vermiyorum bakalim ne kadar devam etcekah şu erkeklerin aileleri ne kadar kıymetli be..evleniyorlar ama kendi evlerinden çok geldikleri eve bağlı oluyorlar maalesef.burnundan getirin bence eşinizin ..ne demek ya ben ve çocuğum hasta ama beyimiz kendi ailesinde oldu canım..
Haklisin canm ne hallere sokuyorlar bizi:)canım bende yapamam diyordum ama erkekler böyle davranmak zorunda bırakıyor,bu iki yüzlülük değil idare etmek.daha doğrusu kocanın iki tarfı idare etmesine yardımcı olmak da denilebilir:) :)
Canim zaten normal zamanda tüm yaptiklarina rağmen gidip gelmesine götürüp getirmesine vb hic bisey demedm ama ben hastayken yapması çok zoruma gitti hala düşündükçe canim aciyo dustugum durumdan dolayıAilesinin ihtiyaci olsa tabi ki yardim eder, etmeli de. Ama bu ihtiyac degil keyfi bir ise donusmus. Ustelik yardima ihtiyaci olan sizsiniz. Sizi kinayanlari anlayamadim dogrusu.
Tabi ki esiniz ailesinin de yaninda olmali ama siz hastayken yatak dosek yatarken ailesine soforluk yapmasi bana da hic hos gelmedi. Haklisiniz.
Arkadaşlar selam siteye yeni üye oldum ve sizden akil istiyorum ben 2 yillik evliym 1 yasinda bebeğim var.kocamla severek evlenmemize rağmen evlendikten sonra içinden ilgisiz umursamaz sadece annesigili düşünen bir hoduk cikti maalesef:s kiz kardeşi ve annesi istiyorlar ki her seyimize kossun her dediğimizi yapsin bizimle otursun kalksin ogullari...
Bu nasil bir mantiktir ben anlamadim çok bunaldim
Son olay da su ben ve oğlum evde hasta yatarken annesi ve bacisini kirk defa bi yerlere götürdü getirdi ve bir kere aramadi ne haldesiniz diye((
Valla keşke tercih yapsa bende nerde olduğumu bilirim boyle boşlukta kalmak daha yipratici inan uzulsem de alisirim ama bi omur bu şekilde geçmez çok dusunmem iyi dusunmem lazim biraz önce bana neden kaç gündür yüzün gulmuyo dedi adam dalgami geciyo yaptiklarinin önemli olmadigini mi dusunuyo anlamadim vallazor durum ya
malesef bazı erkeklerde var bu durum
anne ci olmak güzeldir
ama abartıldığında
kendi hzuurunu böyle kaçırır işte
yapman gereken ailesi ile rekabete girmemek
çünki tercih yapması seni daha çok üzaebilri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?