• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi kaynanama ne diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasıl bir hayat bu kadın resmen sizi esir almış,yok başka eve çıkamazsınız,yok,çocuk yapmayın,bu kadar taviz vermeyin özellikle de eşin ,hiç mi kimse demiyor
bize karışma diye ,neden bu kadar korkuyorsunuz?

madem esimle konustugunla senı suclu cıkarıyor,özellikle esinin evde olmadıgı zaman sana kötü konustugunda telefonun kayıt özelliği varsa kaydet ve esıne dinlet.belkı böylece ınanır esın ve senı korur.

böyle birşeyi de ilk defa duyuyorum..başlığı okuyunca çok kötü birşey yaptınızda nasıl söyleyeceğinizi düşünüyorsunuz sanmıştım.korkmayın,belki bu bebek onun taş kalbini de yumuşatır bilinmez ki..

bak benim aklıma çok güzel bir çözüm geldi:

KAYNANAN SEN EŞİN... TOPLAŞIN BİR ARAYA... KAYNANANA AYNEN ŞÖYLE DE:

ANNECEĞİM SANA ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR... BABAANNE OLUYORSUN :)

vereceği tepkiyi eşinin yanında versin, bakalım ne yapacak?

sebebi belli.kaynanan hala sizin ayrılacağınız umuduyla yaşıyor.siz ayrılınca da çocuk yapmak gereksiz diye düşündü heralde kendi aklınca.oyüzden kaynananızın keyfini beklemek gereksiz.sizin yerinizde olsam zevkle verrdim bu haberi.hayırlı olsun:128::128:

kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam :((

töbe yarabbim ... bole seyler duyunca tepe saclarım cekılıyor yemın ederım. sınırımden dıcek bısey bulamıyorum yahuuu onaneee... ewlılıkte onane laf dusuyor tamam saygı gostermelıyız.. sozlerı cok onemlı bızım ıcın ama bune yaa.. gece yanınızda yatsın olmadı... hıc bırsey yapamaz canım dımdık dur ve ben hamıleyım de.. hamılesın heycanlanman gerekırken sen nelerı dusunuyorsun. boswer hamılesın bundan daha guzel bırsey olurmu dunyada..allahım cocuk yolu bekleyenlerede nasıp etsın senın bu yasadıgını.. senın adına cok heycanlandım allah analı babalı buyutsun.. sen ve esınden bı parca.. :) cok kıymetlı cok degerlııı bırak otekı seylerııı...

8 aylık evliyim kızlar eşim ilk önce dayısının kızıyla nişanlıymış kaynanam çok istemiş ama eşim hiç ısınamamış kıza sonra nişanı atmış biz tanıştık sevdik birbirimizi evlendik ama geldiğim günden beri kan kusturuyo bana neymiş oğlu nişanlıyken tanışmışız biz dayısının kızından ben ayırmışım yeminler ettim öyle bşey yok diye kurana bastım ama yinede beni sevmiyo eşimin yanında iyi davranıyo o yokken yapmadığını bırakmıyo sen nasıl yeğenimden aldıysan oğlumu bende senden alıcam diyo ve bu yüzden çok sıkı tembihledi çocuk olmasın diye doğrusu bende terettütlüyüm bu çocuk konusunda ya gerçekten ayırırsa bizi çocuğum nolucak :((

ya sırf bu yüzden sende kaynanandan korkuyor musun?
O karar veremez sizin bebek yapıp yapmayacağınıza bir
O sırf sizi ayırmak için böyle bir istekte bulunmuşsa sen çekinme göğsünü gererk çık karşısına iki
Artık bir aile olduğunuzu ,olmaya çalıştığınızı anlasın üç
Eşine de söyle imkanınız varsa ayrı bi eve çıkın
Böyle bi insanın yanında ,bu korkularla ömür geçmez

kayınvalidenizi bu konu hakkında konuşturmayın derim...sizin ilk çocuğunuz onuncu çocuğunuz değil ki...zayıflar çocuk doğuramıyor mu sanki..
anladığım kadarıyla eşinizle sizi ilerde ayırmak için böyle bişey yapıyor olabilir...yada eltinde var ev daha da kalabalık olunca mecbur biriniz ayrı eve çıkmak zorunda olacak buyüzden de olabilir... ALLAH YARDIMCIN OLSUN

bence sevinmelisin harika bir durum..eşinin olaya tepkisini merak ettim doğrusu..inşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkar kurtulusunuz..

şu kayınvalideler de bir alem.çocuk olmaz sorun olur,hamile kalırsın sorun olur.ne dengesizlik yaa...kayınvalidenin karışmaya hakkı yok.sen muhatap bile alma onu kendine.eşin söylesin hamile olduğunu.inşallah sağlıkla dünyaya getirirsin bebeğini.

kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam :((

bak canım bunu okurken guzel bı fıkır geldı aklıma:))) kocanla bırlıkte cocugunuzn olcagını beraber söyleyın ozaman sana ve ogluna tımsah gözyasları ıle mutluluk gösterısı yapacaktır:)) ven guzel bombada surda ertesı sabah bas basa kaldıgınız guuun telefonuna kaydet butun kötu sözlerı :32::32::32:sonra kaynananın yanında bak askım su senın ıcın cektıgım :43::43::43:dramatık seslendırmeyı ıyı dınle ve telefonun sesını ıyce ac ve sonra sen yuklen sen gelınce kek gıdınce kekstra dıye bı reklam varya aynısını söyle

böyle baştan istemeyen insanlar bebek doğunca en çok onlar sever merak etme canım .hayırlı olsun bebişin bencede eşinle birlikte söyle .kendin söylersende eğer bu bebeği çok istediğini belirt çok sevindiğini söyle kızsın boşver sen kocanla iyi olda.

ya gercekten aklım almıyor
neden korkuyorsunuz ve cekiniyorsunuz sanki cocuk baskasından

valla bana kaynananm cocuk yapma dese ilk işim cocuk yapmak olur
anlamıyorum kii kimene!!!!

Aman Allah'ım nasıl yaşıyorsun bu kadınla?
Bence de önce eşine söyle sonra beraber annesine söyleyin..
Ha bir de eşine sana yapılanları güzel bir dille anlatmaya çalış,dışarı bir yere çıkın orda söyle.hatta bebek olayı ile birlikte söyle annen istemiyor de.
Ağzım açık kaldı durumun karşısında :53:

ya gercekten aklım almıyor
neden korkuyorsunuz ve cekiniyorsunuz sanki cocuk baskasından

valla bana kaynananm cocuk yapma dese ilk işim cocuk yapmak olur
anlamıyorum kii kimene!!!!

korkak ve ürkek büyümüs üvey baba tarafindan ondan
yasida cok ufak zamanla bunlari asacagini düsünüyorum yas ilerledikce

aaa sastım kaldımm

evlı ınsanlarsınız,neden bukadar cekınıyorsunuz kayınvaldenızden....

Hem ona ne yanı,ıster sımdı yaparım ıster 5 sene sonra....
Zahmetını o mu cekecek....

Bence eşınızın de evde oldugu bır gun esınle beraber soyleyın...

Sana tavsıyem bu kadar tavız verme,
yoksa cok mutsuz olursun....

Tavız tavızı dogurur cunku,ve zamanla ıcınden cıkılmaz bır hal alır alırr gıder...

Bebegın hayırlı olsun.

Sizi hiç istemeyen bir k.valide ile aynı evde yaşamayı kabul etmişsiniz, size kan kusturulan bu evlilikte keşke çocuğu hemen düşünmeseydiniz, önce eşinizi evinize taşınmak için ikna etseydiniz, üzgünüm ama o evde huzurunuz hiç olmayacak gibi görünüyor. Elti, kaynana koloni halinde yaşanılan bir ev, oğullarının gelinlerinin hayatını kendi kontrolüne almış bir kadın, baştan sona yanlışlar silsilesi....

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun bence eşine söyle o annesine söylesin . kayınvalden ne derse desin cvp verme zor ama duymamaya çalış muhattap olma...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X