Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam(
8 aylık evliyim kızlar eşim ilk önce dayısının kızıyla nişanlıymış kaynanam çok istemiş ama eşim hiç ısınamamış kıza sonra nişanı atmış biz tanıştık sevdik birbirimizi evlendik ama geldiğim günden beri kan kusturuyo bana neymiş oğlu nişanlıyken tanışmışız biz dayısının kızından ben ayırmışım yeminler ettim öyle bşey yok diye kurana bastım ama yinede beni sevmiyo eşimin yanında iyi davranıyo o yokken yapmadığını bırakmıyo sen nasıl yeğenimden aldıysan oğlumu bende senden alıcam diyo ve bu yüzden çok sıkı tembihledi çocuk olmasın diye doğrusu bende terettütlüyüm bu çocuk konusunda ya gerçekten ayırırsa bizi çocuğum nolucak(
kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam(
ya gercekten aklım almıyor
neden korkuyorsunuz ve cekiniyorsunuz sanki cocuk baskasından
valla bana kaynananm cocuk yapma dese ilk işim cocuk yapmak olur
anlamıyorum kii kimene!!!!