• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi kaynanama ne diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
önce bir yelek giy

kaynanan ögrendikten sonra hamileligini, yanina gitmeden cep telefonunun kayit haline al

git yanina birak konussun, sen herseyi kayit et

aksam kocan gelince hicbirsey söyleme sadece telefon kaydini ac dinlettir kocana:24:

hadi bakalim kaynanatör elmi yaman beymi:21:

allah allaaah kaynanaya bak, rahmimin kahyası mı?:23:
ister yaparım çocuk, ister yapmam..
bi de tembihlemiş..:22:
çocuk olmasın da, ayırabilirsem ayırırım ,
çocuk ortada kalmasının hesabını yapıyor vaaayyyyy..
çifter çifter yap canım,:emir_bebek::emir_bebek:bebişleri..
biri doğunca diğeri..:49:

önce bir yelek giy

kaynanan ögrendikten sonra hamileligini, yanina gitmeden cep telefonunun kayit haline al

git yanina birak konussun, sen herseyi kayit et

aksam kocan gelince hicbirsey söyleme sadece telefon kaydini ac dinlettir kocana:24:

hadi bakalim kaynanatör elmi yaman beymi:21:

ilk 2 sayfayı okudum dayanamadım tam yazacaktım ki sen de yazmışsın..ben de cep telefonuna kayıt etsin dicektim...ne cadoloz bir kadın öyle ya....çek gitsin sesini telefon şöyle bir de yeğenim diye tuttururken kayıt olsun da dinlesin oğlu akşama...inadına da hamileliğnde neşeli ol..ohhh yerimi perçinledim sana inat dermiş gibi..:))))))

eltimi çok seviyorum o çok iyi bir insan ama kelin merhemi olsa kafasına sürer onun durumu bendende kötü kaynım kaç defa eltimi dövdü kaynanam için oda korkuyo bişey derde eşinden yine şiddet görür diye ağzını bile açamıyo eltim diyoki gidelim bir kadın sığınma evine ayrı ev tutana kadar gelmeyelim ama nasıl olurki hiç bir bilgimiz yok

şaka gibi yaaaa :(:( Allah yardımcınız olsun
En iyisi o zaman bi sekilde sesi kaydetmek baska sansın yok canım yaaaa :(:(

Kayınvalideniz aldırmanız için nasıl zorlayacak ki. Eşiniz neden diye sormayacak mı?
Anlattıklarınıza bakılırsa kayınvalidenizin çocukları üzerinde inanılmaz bir otoritesi var.
Eşiniz oldukça sinmiş bir adam. Kendi evinde oturma kararı alamayan bir adam.
Korkusundan annesini haklı gören eşini savunamayan bir adam.
Kayınvalideniz bu çocuk alınacak derse eşinizin tepkisi ne olur en çok merak ettiğim konu bu.
Ve beni asıl korkutan...
Çocuğunuz dünyaya geldiğinde o evde nasıl bir çocuk yetiştireceksiniz.
Söz hakkınız olamayacak sanırım.
Ve bu tür ailelerde yetişen çocuklar son derece problemli oluyorlar.
Anne evde saygı görmezse çocuğu karşısında da pek itibarı olamıyor ne yazık ki..
İçim şişti okurken inanın.
AVllah yardımcınız olsun.
Dilerim bir gün yüzünüz güler.

Allah yardımcınız olsun o bebeği Rabbim nasip etti ise vardır bir sebebi bir süre saklayın söylemeyin kayınvalidenize

kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam :((

:53:ınanamıyorum ya esınız bırsey demıyormu annesıne...sıze ozel hayatınıza ve dogacak cocuguna kımsenın laf soylemeye hakkı olamaz kendınzı bu kadar ezdırmeyın

biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz :((

kadın butun aıleyı hakımıyetı altına almıs kendını dıktator fılan sanıyor sanırım...
emınım gecmıste esıyle benzer problemlerı olmustur smdı hıncını gelınlerden cocuklardan cıkarıyor...
eltınızın cocugu varmı pekı?

canım aslında gözümü ilk günden kırdı ve söylemeye her nekadarda utansamda korkuyorum ondan ve karşılık vermeye cesaret edemiyorum ben üvey baba elinde büyüdüm dayaklarla ve şimdi hiç cesaretim yok kimseye karşı biri elini kaldırsa yanlıuşlıkla köşelere kısılıp kapanıyorum kendini korumayı bile beceremeyen ben nasıl çocuğumu koruyacağım :((

inan şuan tüylerim dikenlendi.
üvey baba ve dayak sonra kaynana ve itilip kakılma.
ne diyim yaradan mevlam büyüktür allaha havale et.
ama sakın ha sakın çocuğunu ezdirme kimseye.
bende çok sakinimdir.çok sabırlıyımdır.
kimseyi ezmem şu hayatta ezmedim de.
am biri bana bu şekilde yaklaşsa valla parçalarım. kimseye yapmadığımı kendime yaptırmam.
kaynanam bana kolay kolay laf söylemez. usluplarımız bellidir.
arada gerginlikler tabi oluyor.

kız ne korkuyorsun o kaynanaysa sende gelınsın.ben olsam ınadına dogururdum pekı esınız sızı korumuyormu yanı kaynanan birsey soyledıgınde sana.

Şoklardayım inanmadım okurken kayınvalidenizde:47: kim oluyormuş kendini ne sanıyormuş seni pasif bulmuşta yapıyor sakın kokrma aksine mutlu ol eşinede kayınvalidenin yanında ilk kez söyle kayınvaliden o şokla sana kızarsa eşinde görmüş olur
kayınvalidenin sana kızdığını eşine ıspatlamanın çok kolay yolu var kayınvaliden sana kızarken ona farkettirmeden sesini teline kaydet bunu farklı günlerde birkeç kez yap ki kayınvaliden bir kere kızdım falan diyemesin böylecce herzaman sana kızdığını eşin anlar o zaman eşin senin tarafına geçerse kayınvaliden istediği kadar evliliğinizi yıkmak istesede başaramaz
kendini bilmez bu tarz insanlara çooook sinir oluyorum şuanda kayınvaliden yanımda olsaydı ya neyse :41:

benim kk'daki yaşımla gerçek yaşım arasındaki uçurum giderek büyüyo zira okuduklarım sayesinde hergün bi yaşıma daha giriyorum
yaa çocuk doğurmana nasıl karar veriyo kadın, seni kocandan ayıracağını açıkça söylemiş sen hala onun suyuna gitmeyemi çalışıyosun kocana anlatsana gerekirse sesini çek yaa bel altı vur sende ömrü billah doğurmıcanmı yani, off laflarım bitti artık

herkese günaydınlar kızlar sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır dün gece neler oldu anlatamam ama inşallah sonunda acısı benden çıkmaz yine dün gece eşim geldi ben sofrayı serdim odamıza çekildim eşimde arkamdan geldi hayrola beni suna gönderdi (yani eltim) dedi bişey söylüycekmişsin dedi bende nasıl söylüyceğimi bilmiyorum ben sana çok güzel bir müjde versem sende günü gelince benim çok istediğim bişey olunca yaparmısın dedim eşimde ne söylüyceğine bağlı dedi ve bende artık 3 kişi olucaz baba oluyosun dedim eşim ilk önce bi durakladı korkudan dizlerim kırıldı istemediğini sandım sonra bağırdı ben babamı oluyorum diye zaten hep içi içini yiyomuş bizim neden çocuğumuz olmuyo diye sevindi sarıldı bana derken kayınpederim kaynanam sesi duyar duymaz kaçıştılar kavga var sandı cümbüş izlemeye geliyo bizi sarılırken yakaladılar kaynanam biz sizi sofraya bekliyoruz siz burda hasretmi gideriyosunuz kaç yıul oldu birbirinizi görmeyeli dedi çekti gitti kayınbabam hayırdır dedi eşim dede oluyosun baba dedi kayınbabam çok sevindi bizden önce haberi verdi kaynanama oda kıpkırmızı oldu ama yinede sevinmiş gibi yaptı yemek bile yiyemedi gece bacısını ve abisinin hanımını felan davet etmiş bugün için kahvaltıda söyledi eşimde ben bugün evdeyim saat 1 de dr gidicez dedi eşimin arkadaşı dr bu arada sen işine git ben götürürüm dedi eşimde hayır ben götürücem dedi çünkü eşimde annesinin geceki tavrından anlamış ben hiçbirşey söylemeden gece odamızda eşim söyledi hergün kurt gibi yemek yiyen kadın bu akşam karıştırdı durdu tabağını dedi bende herşeyi birbir anlattım sen karşılık verme gerekirse odandan çıkma ben üzerime alırım hep yat ben istiyorum derim dedi ve seni yarın ben doktora götürücem dedi bende baktım nazımı çekiyo şimdi senden çok istediğim bişey vardıya onu söyleyimmi dedim tamam dedi bizim evimiz var neden burda kalıyoruz bak çocuğumuzda oluyo dedim çıkalım nolur dedim ama abimde burda ona bakarsan onunda çocuğu var dedi bende hadi onların evleri yok kiraya çıkmıyolar ama bizim evimiz var hemde bize ait dedim ilk önce şu bebek işini halledelim bugün sıra onada gelir canım dedi inanmıyorum olumlu gibiydi konuşması nolur dua edin kızlar bu büyü bozulmasın bugün doktora gidicez ve kaynanam bende sizden gelirim dedi eşimde yok anne sen bugün gelme daha çok gidicez ozaman gelirsin dedi biz bugün reyhanla gezicez yemeğe çıkıcaz dedi kaynanamın yüzünü görmeniz lazımdı ama sessizliğin bide patlaması olucak rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah gelişmelerden yine haberdar ederim sizi eşim şuan banyoda hazırlansın çıkıcaz odamdan bile çıkamıyorum şuan karşılaşırız diye bu mutluluğumun bozulmasınıhiç istemiyorum rabbim isteyen herkese yaşatsın

herkese günaydınlar kızlar sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır dün gece neler oldu anlatamam ama inşallah sonunda acısı benden çıkmaz yine dün gece eşim geldi ben sofrayı serdim odamıza çekildim eşimde arkamdan geldi hayrola beni suna gönderdi (yani eltim) dedi bişey söylüycekmişsin dedi bende nasıl söylüyceğimi bilmiyorum ben sana çok güzel bir müjde versem sende günü gelince benim çok istediğim bişey olunca yaparmısın dedim eşimde ne söylüyceğine bağlı dedi ve bende artık 3 kişi olucaz baba oluyosun dedim eşim ilk önce bi durakladı korkudan dizlerim kırıldı istemediğini sandım sonra bağırdı ben babamı oluyorum diye zaten hep içi içini yiyomuş bizim neden çocuğumuz olmuyo diye sevindi sarıldı bana derken kayınpederim kaynanam sesi duyar duymaz kaçıştılar kavga var sandı cümbüş izlemeye geliyo bizi sarılırken yakaladılar kaynanam biz sizi sofraya bekliyoruz siz burda hasretmi gideriyosunuz kaç yıul oldu birbirinizi görmeyeli dedi çekti gitti kayınbabam hayırdır dedi eşim dede oluyosun baba dedi kayınbabam çok sevindi bizden önce haberi verdi kaynanama oda kıpkırmızı oldu ama yinede sevinmiş gibi yaptı yemek bile yiyemedi gece bacısını ve abisinin hanımını felan davet etmiş bugün için kahvaltıda söyledi eşimde ben bugün evdeyim saat 1 de dr gidicez dedi eşimin arkadaşı dr bu arada sen işine git ben götürürüm dedi eşimde hayır ben götürücem dedi çünkü eşimde annesinin geceki tavrından anlamış ben hiçbirşey söylemeden gece odamızda eşim söyledi hergün kurt gibi yemek yiyen kadın bu akşam karıştırdı durdu tabağını dedi bende herşeyi birbir anlattım sen karşılık verme gerekirse odandan çıkma ben üzerime alırım hep yat ben istiyorum derim dedi ve seni yarın ben doktora götürücem dedi bende baktım nazımı çekiyo şimdi senden çok istediğim bişey vardıya onu söyleyimmi dedim tamam dedi bizim evimiz var neden burda kalıyoruz bak çocuğumuzda oluyo dedim çıkalım nolur dedim ama abimde burda ona bakarsan onunda çocuğu var dedi bende hadi onların evleri yok kiraya çıkmıyolar ama bizim evimiz var hemde bize ait dedim ilk önce şu bebek işini halledelim bugün sıra onada gelir canım dedi inanmıyorum olumlu gibiydi konuşması nolur dua edin kızlar bu büyü bozulmasın bugün doktora gidicez ve kaynanam bende sizden gelirim dedi eşimde yok anne sen bugün gelme daha çok gidicez ozaman gelirsin dedi biz bugün reyhanla gezicez yemeğe çıkıcaz dedi kaynanamın yüzünü görmeniz lazımdı ama sessizliğin bide patlaması olucak rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah gelişmelerden yine haberdar ederim sizi eşim şuan banyoda hazırlansın çıkıcaz odamdan bile çıkamıyorum şuan karşılaşırız diye bu mutluluğumun bozulmasınıhiç istemiyorum rabbim isteyen herkese yaşatsın

canım ne kadar mutlu oldum anlatamam :) gözlerim doldu valla, tam cuma vaktindeyiz, rabbim size mutluluk versin, bebeğinizi de hayırlı etsin. bol bol dua et. eşini de çok zorlama herşeyin zamanı var çünkü. çocuğu kullanıyomuş gibi hissettirme. sadece mutlu bir yuva isteğini dile getir. çok mutlu oldum çok :)

gözün aydın canım çok sevindim umarım ev işinide halledersinizde çocuğunu sessiz mutlu bi yuvada kendi evinde büyütme fırsatın olur :34:

canım ne kadar mutlu oldum anlatamam :) gözlerim doldu valla, tam cuma vaktindeyiz, rabbim size mutluluk versin, bebeğinizi de hayırlı etsin. bol bol dua et. eşini de çok zorlama herşeyin zamanı var çünkü. çocuğu kullanıyomuş gibi hissettirme. sadece mutlu bir yuva isteğini dile getir. çok mutlu oldum çok :)

çok sağol canım ya rabbim sizinde ne diliğiniz varsa kabul etsin inşallah çok sıkıştırmam canım tamam ama inşallah kabul eder ya belki allah bunda sonra benim yüzümü güldürecek çektiklerim onada çok geldi çok mutluyum

Çok sevindim. Hayırlısı olsun.
Ama eşinizin kıskançlığı da çok ürkütücü...
Allah fırsat vermesin ona...

Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı bundan sonra eşinin dediklerini yap muhattap olma, birşey olursa bağırırsa çağırırsa tehdit ederse filan hemen eşine söyle bak o da senin tarafında anlamış anasında birşeyler olduğunu, ev işi de olumlu gibi diyorsun hadi inşallah çıkarda kurtulursunuz. Allah analı babalı büyütsün şekerim :16:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X