• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi kaynanama ne diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olaylar tamamen senin lehine döndü.şimdi taktik sırası sende. kaynanan şimdi iğnesini batıracak yer arıyor.sende aksine iyi davran ona şuanda.özellikle eşinin yanında.oda mutlaka ters davranacaktır.eşin iyice görsün herşeyi. şimdilik evden çıkma konusunda çok üstüne gitme eşinin.o kendisi annesinin tersliklerini görünce çıkalım diyecek sana. sende biraz nazlan eşinin yanında.hamilesin canım çıkar tadını yaa.

o nasıl bir kayınvalide yaaa öyle..
benmkide olsun diye kendini parçalıyor..
hayırlısı olsun cnm..Allah kucağına almayı nasib etsin inşalahhhh

Hayırlı olsun bebişin Allah sana kolaylık versin kayanan konusunda çok zor geçimsiz insanlarla hergün yüzyüze bakmak.​

ben olsam o kaynanaya inat 3 tane doğururdumm..
bişe derse başbakan öyle dedi dersin..
niye korkuyosunuz anlamadım..

Canım Benim Bak Eşin Yanında Durmuş
Bunun Tadını Çıkart Ve Bence sakın eşine annesini kötüleme
Bırak kendisi görsün yumuşak başlı olmaya devam et sen Rol Yap yaniiii sen kazançlı çıkarsın

Rabbim Bebişini Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah :nazar::nazar:

Bu arada gelinlere ızdırap çektirip kişisel tatmin yaşayan despot kayınvalideleri Rabbim nası biliyosa öyle yapsın
Bilmiyorlar mı ki evlatlarının yuvasına huzursuzluktan mutsuzluktan başka hiçbirşey vermiyorlar
Yaa Rabbim Sen Koruuu :nazar::nazar:

İlahi adalet işte bu canım ya.. senin adına gerçekten çok sevindim :) diğer arkadaşlarının dediği gibi kayınvalideciğine daha iyi davran yanlız kaldığında korkuyorsan sana kötü davranmasından, aç telefonunundan ses kayıtı kaydet dinlet eşine ki bence buna bile gerek kalmaz eden nasılda buluyor sen yeterki doğru ol.. şu an tehlikeli dönemdesin kendini sakın yorma eşinede durumu belirt hamileliğin keyfini çıkar hiç bişeyede canını sıkma o kadın moralini bozmaya çalışsa bile sakın sakın moralini bozup hem bebişine hemde kendine zarar verme.. dilerim hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini bebekler kısmetiyle gelir inş. evinize çıkar hep mutlu olursunuz.. olmadı eltinide al yanına kurtulun o evden :D

Başlarda okuduğumda çok üzüldüm, hele de kaynanın seni böyle her an gidecek bir pozisyonda bırakmak
için yaptığı baskıya deli oldum tatlım ama bugünkü haberini okuyunca sanki kendim iyi bir haber almış
gibi sevindim. Rabbim hep gülsün yüzüne, daha çok küçüksün üstelik. Umarım çok güzel günleriniz olur.
Eşinin yanında durması müthiş birşey. Ama sen yine de dikkatli ol, kayınvaliden senin korkularının
farkında olan biri. Üzmeye kalkkarsa falan sakın korkunu belli etme artık. Çünkü başka bir can var
sana emanet. bak eşin de farketmiş olanı biteni, daha cesur görün. Hiç muhaattap olma gerekirse.
Huzurlu, sağlık, mutlu olsun ömrünüz :) :)

reyhancım naptın durumu? doktorda neler oldu? kac haftalıkmış bebiş???
bak ne dıcem kaynanan sana bak sunu ye ıyı gelır, sunu iç ıyı gelır derse. onuun yaptıgı seylerı yıyıp ıcme heee. Allah muhafaza bısey mısey katar. hamıleyken bitki çayı falan ıcme!!! onun elinden hıc bısey yıyıp ıcme :D aman sekerım. kocanın da ustune gıtme ayrı eve cıkalım dıye. anasının yaptıklarını gorucek zaten o cıkalım dıcek sana. ama sen yınede tlf a kaydet arada konusmalarını. tamam mı. hatta kocana dınletırken butun ev ahalisi aynı odadayken ac dınletki herkes gorsun ne mal oldugunu. o kaynın da dınleyınce ders alır belkı bıraz. karısı dovüyormus bıde öküzzz

kaynanan cocuk dogurmadan önce kaynanasina yada baskasinami sormus?HADSIZ kadin...anlattigina göre seni istemiyor bu yüzden esinle aranda bir bag olmasin ki sen ileride rahat bosanda o istedigi kizi ogluna alsin istiyor,
nasil insan bunlar anlamadim,yuva yikmak kurmak oyunmu?
ondan uzak durun esinizide uzak tutmaya calisin,korkulur bunlardan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X