kızlar iyiki yazmışsınız, ben oğlumu daha evlendiremedim bile, ama şimdiden onun nişanıydı, düğünüydü, çocuğu olacak diye bir yığın hayaller kuruyorum..işte gelinkızım hamile olunca şunu yaparım, lohusa olunca böyle yaparım diye...
şimdi sizin yazdıklarınızı okurken...bir an anne olduğum zamanları hatırladım.. kendi annem sabahın köründe gelirdi, bebek için erken kalktığım için sorun olmazdı sonuçta kendi annem..ama herhalde her hafta sonu onu karşımda görmekten bıkmış olacağım ki..bir gün arkadaşımla konuşurken..." benim annemin yaptığını kayınvalidem yapsa, oğlunu kıskanıyor derdim" demiştim...
ama torun bambaşka bir şey insanın düşünme yeteneğini ortadan kaldırıyor... benimki daha doğmadan hayaliyle içimi sevgiyle dolduruyorsa, sizinkilerin içi kaynıyordur..
durum gerçekten zor, en iyisi her iki aileyle açıkça konuşmak, darılacaklarını sanmıyorum..sadece saçmaladıklarını anlayıp utanırlar biraz..
benmi???:)))) tövbe... ilgisiz olduğum düşünülmesin diye gelinimin fikrini almak daha doğru olacak diye düşünüyorum... ama nasıl isterse öyle davranırım... ama torunun kokusu gelirmiki acebaa diyede burnumu havaya dikerim herhalde..:))))