- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 53
- 38
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Esinizi siz daha iyi bilirsiniz kotu niyeti var mi yok mu diye. Ama kadın normal degil sanirim. Tıraş bıçağını netten almakta nedir yaa git marketten al yani o kadar acilse. Değilse de git güzellik eşyaları satan yerlerden al bu neymisKadın çok yapiskanmis da bilmem ne.Dukkana bı şeyler alıyorduk o da ekledi onu sepete diyor dün de şifresini falan değiştirmiş
Bacimmmmm bu iste bi is var adamin sosyal medyasini fln kurcala bak ben burdan bile anladim burda bi bit yenigi varTelefonunu banyoya bile girerken yanında götürür.Ve arama kaydında bir kaç kere rastladim iş yerinden çıkar çıkmaz kadını aramış mesela ve 20 dakika konuşmuşlar diyor ki iş yerinin dedikosunu yaptık
Ben annem bile görsun istemem valla ama psikolog bile böyle diyince ben delirdim artık heralde dedimDimi sadece kocandan isteyebileceğin şeyler bunlar ped örneğin
Sen bizimle dalga mı geciyorsun yoksa gercekten bu kadar safmısın ?Telefonunu banyoya bile girerken yanında götürür.Ve arama kaydında bir kaç kere rastladim iş yerinden çıkar çıkmaz kadını aramış mesela ve 20 dakika konuşmuşlar diyor ki iş yerinin dedikosunu yaptık
Eşime kaç kere dedim ki bu kadından uzak dur ama o ne yapıyor uzak dur dediğim kadına tras bıçağı alıyorEsinizi siz daha iyi bilirsiniz kotu niyeti var mi yok mu diye. Ama kadın normal degil sanirim. Tıraş bıçağını netten almakta nedir yaa git marketten al yani o kadar acilse. Değilse de git güzellik eşyaları satan yerlerden al bu neymis
Aynen baksana tuvalete bile telefonla gidiyomus..Banada öyle geldi sapıkca bi ilişkileri var
Ben eşimin yaptığı açıklamalari olduğu gibi yazıyorum kimseyle dalga geçtiğim yokSen bizimle dalga mı geciyorsun yoksa gercekten bu kadar safmısın ?
Gibisi yok yalan söylüyor açık açık erkekler de hiç akıllıca yalan bulmayı beceremiyorlar herşey ortada nasıl samimiyet var aralarında sepete kafasına göre hem de kadın tıraş bıçağı koyuyor farklı ihtiyaç bişey de değilEsiniiz yalan soyluyor gibime geldi
Üste çıkmaya çalışıp yıldırma politikası uyguluyor tamam bıraksın işiİnanmadığim için burada size soruyorum zaten.Midem almıyor ve daha önce de saç kurutma makinesi vs almış.Kizdiğim zamab başlıyor işi bırakayim da gör keşke hiç doğmasaydim vs diye
Ya birak bi erkek bi kadini kendinden uzak tutmak isterse her turlu becerir sen rahat ol yapiskanlik fln hikayeKadın çok yapiskanmis da bilmem ne.Dukkana bı şeyler alıyorduk o da ekledi onu sepete diyor dün de şifresini falan değiştirmiş
Ya büyük biseyler alsa hani diycem ki belki eski üyelere indirim vardır ondan yararlanmak için rica etmiştir. Ama ne bileyim ucuz bişey neticede . Kadını mi yolmak lazim aceba??Eşime kaç kere dedim ki bu kadından uzak dur ama o ne yapıyor uzak dur dediğim kadına tras bıçağı alıyor
He..burada diye bı siteden almış aslında indirimi falan da yok yani ben aslında buradaki bazılarının dediğine göre salak değilim farkındayım bunun eşimin suçu olduğununYa büyük biseyler alsa hani diycem ki belki eski üyelere indirim vardır ondan yararlanmak için rica etmiştir. Ama ne bileyim ucuz bişey neticede . Kadını mi yolmak lazim aceba??
Evet hemen ölümle tehdit ediyor imalarda bulunuyorNe bu beeeee doğmasaymış, doğumunda beşi bi yerde mi taktınız nasıl aptalca bir cümle bu böyle
Psikoloğun erkek olduğunu tahmin etmiştimCidden öyle eşim sanki ben delirmişim gibi davranıyor gittiğim psikolog da erkekti heralde ben deliriyorum dedim çünkü o da abartiysoun dedi
Hiçbir şeyi açık bırakmıyor ki kadın bekar sevgilisi varmış güyaBacimmmmm bu iste bi is var adamin sosyal medyasini fln kurcala bak ben burdan bile anladim burda bi bit yenigi var
Kadin evli mi kesin evlidir bi de
Estafurullah niye salak diyorsunuz kendinize. Bazen insan sabreder inanmak ister. Hepimiz bu hataları yapıyoruz görmezden geliyoruz. Sert bı şekilde uyarın gerekirse kadını da uyarın. Onun huzuru kaçsın siz neden evinizin huzurunu kaçırıyorsunuz kiHe..burada diye bı siteden almış aslında indirimi falan da yok yani ben aslında buradaki bazılarının dediğine göre salak değilim farkındayım bunun eşimin suçu olduğunun
Çünkü bu kadın hep böyle mesela geçen sene 14 Şubat'ta sayım yapalım diye tutturdu.Her sefer cuma günü yaparlar bu sefer persmbe olsun 14 Şubat diye geçen sene de aynı şekilde davrandı sabah 7:30 8 de filan aradığı olmuştu eskiden deEstafurullah niye salak diyorsunuz kendinize. Bazen insan sabreder inanmak ister. Hepimiz bu hataları yapıyoruz görmezden geliyoruz. Sert bı şekilde uyarın gerekirse kadını da uyarın. Onun huzuru kaçsın siz neden evinizin huzurunu kaçırıyorsunuz ki
Kardeşim bariz ortada herşey işyerinden çıktığı gibi konuştuysa bir erkek öyle işyeri dedikodusu için 20 dk konuşmaz ya işten ayrılıp başka iş bulacaksın ya da kadınla münasebetini keseceksin buna beni inandıracaksın yoksa senden boşanacağım deyinTelefonunu banyoya bile girerken yanında götürür.Ve arama kaydında bir kaç kere rastladim iş yerinden çıkar çıkmaz kadını aramış mesela ve 20 dakika konuşmuşlar diyor ki iş yerinin dedikosunu yaptık
Uyurken gir telefonuna bu geceHiçbir şeyi açık bırakmıyor ki kadın bekar sevgilisi varmış güya
Bi gariplik var bu iste. Işten çıkınca arayıp 20 dk konuşuyor falan da yazmışsınız. Işın asli bunu okuyunca daha çok işkillendim desem yeridir.Çünkü bu kadın hep böyle mesela geçen sene 14 Şubat'ta sayım yapalım diye tutturdu.Her sefer cuma günü yaparlar bu sefer persmbe olsun 14 Şubat diye geçen sene de aynı şekilde davrandı sabah 7:30 8 de filan aradığı olmuştu eskiden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?