Ben şimdi ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın çok yapiskanmis da bilmem ne.Dukkana bı şeyler alıyorduk o da ekledi onu sepete diyor dün de şifresini falan değiştirmiş
Esinizi siz daha iyi bilirsiniz kotu niyeti var mi yok mu diye. Ama kadın normal degil sanirim. Tıraş bıçağını netten almakta nedir yaa git marketten al yani o kadar acilse. Değilse de git güzellik eşyaları satan yerlerden al bu neymis

Bacimmmmm bu iste bi is var adamin sosyal medyasini fln kurcala bak ben burdan bile anladim burda bi bit yenigi var

Kadin evli mi kesin evlidir bi de

Sen bizimle dalga mı geciyorsun yoksa gercekten bu kadar safmısın ?

Eşime kaç kere dedim ki bu kadından uzak dur ama o ne yapıyor uzak dur dediğim kadına tras bıçağı alıyor

Ya büyük biseyler alsa hani diycem ki belki eski üyelere indirim vardır ondan yararlanmak için rica etmiştir. Ama ne bileyim ucuz bişey neticede . Kadını mi yolmak lazim aceba??
He..burada diye bı siteden almış aslında indirimi falan da yok yani ben aslında buradaki bazılarının dediğine göre salak değilim farkındayım bunun eşimin suçu olduğunun

He..burada diye bı siteden almış aslında indirimi falan da yok yani ben aslında buradaki bazılarının dediğine göre salak değilim farkındayım bunun eşimin suçu olduğunun
Estafurullah niye salak diyorsunuz kendinize. Bazen insan sabreder inanmak ister. Hepimiz bu hataları yapıyoruz görmezden geliyoruz. Sert bı şekilde uyarın gerekirse kadını da uyarın. Onun huzuru kaçsın siz neden evinizin huzurunu kaçırıyorsunuz ki

Çünkü bu kadın hep böyle mesela geçen sene 14 Şubat'ta sayım yapalım diye tutturdu.Her sefer cuma günü yaparlar bu sefer persmbe olsun 14 Şubat diye geçen sene de aynı şekilde davrandı sabah 7:30 8 de filan aradığı olmuştu eskiden de

Kardeşim bariz ortada herşey işyerinden çıktığı gibi konuştuysa bir erkek öyle işyeri dedikodusu için 20 dk konuşmaz ya işten ayrılıp başka iş bulacaksın ya da kadınla münasebetini keseceksin buna beni inandıracaksın yoksa senden boşanacağım deyin

Bi gariplik var bu iste. Işten çıkınca arayıp 20 dk konuşuyor falan da yazmışsınız. Işın asli bunu okuyunca daha çok işkillendim desem yeridir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…