Ben şimdi ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kocama da aldırmam ki... o tip şeyleri kendim alırım. Pedden anlamaz ki gider 4 numara alır gelir
Şey anlamında söyledim özel şeyler sonuçta yakınlık varsa isteyebilirsin anca koca kadar.. mesela ben babamdan hayatta isteyemem ama kocamdan isterim.. babamla yakin değilmiyim sanki ama baba yeri farklı koca yeri farklı.. Yanı orda demek istediğim kocasıymış sevgilisiymis gibi yakınlık var ki çekinmeden isteyebiliyo kadın.. yoksa o yakınlık isteyemez ki insan.. fön makinesi istemiş o bile abes ken tras bicagi daha abes.. rahatlikla heryerde bulabilecgin birseyken ustelik.. konu sahibini uzmek ismemem ama adam birseyleri gormus sana alalim temizle yada kadin al da temizleyim gibi muhabbet donup de alinmis gibi.. gormus kelimesini de doldurun artik

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum.Sanki al da temizleyelim ya da sen temizle der gibi midem çok bulandı bu konudan sonra

İnanmadığim için burada size soruyorum zaten.Midem almıyor ve daha önce de saç kurutma makinesi vs almış.Kizdiğim zamab başlıyor işi bırakayim da gör keşke hiç doğmasaydim vs diye
Suçunu bastırıyor bu şekilde size kızarak yönteminide bulmuş oh ne ala . Siz aynısını yapsanız ne tepki gösterir acaba

Suçunu bastırıyor bu şekilde size kızarak yönteminide bulmuş oh ne ala . Siz aynısını yapsanız ne tepki gösterir acaba
Belki bin kere dedim ben de bir dil okulunda çalışıyorum oradan birine aldirsam diye asla cevap vermiyor çünkü normal olmadığının farkında

Takipte kalın bakalım. Şimdi unutmuş gibi yapın. Sessizce takipleyin.

Yuh artık ne kadınlar var şu hayatta.. baya baya hanımı gibi ihtiyaçlarını aldırıyor kadın kocanıza.. karşılığında bir şey vermiyordur umarım para harici.

Adam alenen aldatıyor
Birgün iş çıkışı eşine sezdirmeden kadını takip et sonra karşısına çık
X hanım eşimin alışveriş listesinde sizin traş bıçağınızın ne işi var? Size lazer öneriyorum aksi halde o traş bıçağı sizi çok tahriş edecek de anlar o
Tabi eşin de tam bi ş.siz
Sense sabır taşısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…