- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Şey anlamında söyledim özel şeyler sonuçta yakınlık varsa isteyebilirsin anca koca kadar.. mesela ben babamdan hayatta isteyemem ama kocamdan isterim.. babamla yakin değilmiyim sanki ama baba yeri farklı koca yeri farklı.. Yanı orda demek istediğim kocasıymış sevgilisiymis gibi yakınlık var ki çekinmeden isteyebiliyo kadın.. yoksa o yakınlık isteyemez ki insan.. fön makinesi istemiş o bile abes ken tras bicagi daha abes.. rahatlikla heryerde bulabilecgin birseyken ustelik.. konu sahibini uzmek ismemem ama adam birseyleri gormus sana alalim temizle yada kadin al da temizleyim gibi muhabbet donup de alinmis gibi.. gormus kelimesini de doldurun artikBen kocama da aldırmam ki... o tip şeyleri kendim alırım. Pedden anlamaz ki gider 4 numara alır gelir
O gün zaten ben çok tepki verince gitmedi firma falan değil zaten bir eczaneeşin seni saf yerine koyuyor ve asla masum değil. hele 14 şubat durumu... ben senin yerinde olsam o 14 şubatta o firmaya gider gerçekten sayım var mı diye bakarım.
valla giderse kesinlikle gidin habersizce.O gün zaten ben çok tepki verince gitmedi firma falan değil zaten bir eczane
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum.Sanki al da temizleyelim ya da sen temizle der gibi midem çok bulandı bu konudan sonraŞey anlamında söyledim özel şeyler sonuçta yakınlık varsa isteyebilirsin anca koca kadar.. mesela ben babamdan hayatta isteyemem ama kocamdan isterim.. babamla yakin değilmiyim sanki ama baba yeri farklı koca yeri farklı.. Yanı orda demek istediğim kocasıymış sevgilisiymis gibi yakınlık var ki çekinmeden isteyebiliyo kadın.. yoksa o yakınlık isteyemez ki insan.. fön makinesi istemiş o bile abes ken tras bicagi daha abes.. rahatlikla heryerde bulabilecgin birseyken ustelik.. konu sahibini uzmek ismemem ama adam birseyleri gormus sana alalim temizle yada kadin al da temizleyim gibi muhabbet donup de alinmis gibi.. gormus kelimesini de doldurun artik
Geçen sene öyle olmuştu bu sene için bir şey demedi.Ama asla gönlünü alayım falan diye uğraşmaz zaten oyun bağımlısı birisivalla giderse kesinlikle gidin habersizce.
Suçunu bastırıyor bu şekilde size kızarak yönteminide bulmuş oh ne ala . Siz aynısını yapsanız ne tepki gösterir acabaİnanmadığim için burada size soruyorum zaten.Midem almıyor ve daha önce de saç kurutma makinesi vs almış.Kizdiğim zamab başlıyor işi bırakayim da gör keşke hiç doğmasaydim vs diye
Benim aklima daha cok yatan esin alalim demis ama gordugu icinBen de aynen bu şekilde düşünüyorum.Sanki al da temizleyelim ya da sen temizle der gibi midem çok bulandı bu konudan sonra
Belki bin kere dedim ben de bir dil okulunda çalışıyorum oradan birine aldirsam diye asla cevap vermiyor çünkü normal olmadığının farkındaSuçunu bastırıyor bu şekilde size kızarak yönteminide bulmuş oh ne ala . Siz aynısını yapsanız ne tepki gösterir acaba
Yuh artık ne kadınlar var şu hayatta.. baya baya hanımı gibi ihtiyaçlarını aldırıyor kadın kocanıza.. karşılığında bir şey vermiyordur umarım para harici.Açıkçası bu ilk vukuat değil eşim bu kadına saç kurutma makinesi vs de almış daha önce kendi hesabından ve biz bu konudan çok tartışınca da hesabinin şifresini vs değiştirmiş.Zaten kadınin davranışlarını hiç beğenmiyorum.Aksma vakti arıyor x benim kuşum yem yemiyor ne yapmaliyim falan diyor.Sanki eşim veteriner
Bugün sabah şifresini değiştirmis ve zaten banyoya bile telefonla girdiği için takip edemiyorum kadınla olan her mesajını da silerTakipte kalın bakalım. Şimdi unutmuş gibi yapın. Sessizce takipleyin.
İsin garip tarafı kocam asla bana bu kadar cömert değildirYuh artık ne kadınlar var şu hayatta.. baya baya hanımı gibi ihtiyaçlarını aldırıyor kadın kocanıza.. karşılığında bir şey vermiyordur umarım para harici.
O senin sifreni biliyormu telefonuna bakarmiBugün sabah şifresini değiştirmis ve zaten banyoya bile telefonla girdiği için takip edemiyorum kadınla olan her mesajını da siler
Bakmaz ama telefonumda parmak izi var istedigi zaman karistirabilirO senin sifreni biliyormu telefonuna bakarmi
Aşırı sinir bozucu. Klasik türk erkeği evdekine kötü davranır dışarıdakine kendini hoş gösterir. Bence sert müdahale gerekiyor ikisine de.İsin garip tarafı kocam asla bana bu kadar cömert değildir
Ne ala memleket kendi şifreler değiştiriyorBakmaz ama telefonumda parmak izi var istedigi zaman karistirabilir
Telefonundan onun parmak izini sil ya da onun telefonunda seninde parmak izin olsun ikisinden biriBakmaz ama telefonumda parmak izi var istedigi zaman karistirabilir
Resmen aldatma belirtileri temkinli olun. Sezdirmeden takip altına alın konuyu.Bugün sabah şifresini değiştirmis ve zaten banyoya bile telefonla girdiği için takip edemiyorum kadınla olan her mesajını da siler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?