Ben simdi ne yapacagim?????

cikolatali pasta

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
178
63
98
Herkese selamlar,

Daha önce buraya bununla ilgli konu acmistim. En iyi dostum olarak gördügüm bir erkek arkadasimin bana asik olmasindan süpheleniyordum. Gelen yorumlar da bu yönde idi. Ama ben buna inanmak istemeyip bu konuyu kafamda kapatmistim.

Ama artik gercek oldugundan eminim. Arkadasim sürekli üzgün, ben de üzerine gittim anlatmasi icin. Yine anlatmadi ama "bunlari nasil söyleyecegimi bilmiyorum, bana biraz zaman ver" tarzinda seyler söyledi. Aylardir bu konuya üzülüyorum dedi. Zayiflamis, cok kilo vermis. Yemiyo, uyumuyo, sürekli düsüncelerde.

Ben simdi ne yapacagim? Ben onu sadece dostum olarak görüyorum. Gözümün önünde en iyi arkadasim eriyip gidiyo benim yüzümden, kendimden nefret ettim.....

Konu güncellemesi:

Arkadasim dayanamadi ve bugün itiraf etti "galiba sana asik oluyorum" diye. Bana söylemek istememesinin sebebi beni kaybetmek istememesiymis. Bende cevap olarak kafasinin karisik oldugunu ve hislerinin bence ask olmadigini ve sadece yanildigini söyledim. Hic karsi gelmedi, hakli olabilecegimi söyledi. Sonrasinda bir sey olmamis gibi davranmaya calistik. Bundan sonra ne olacak hic bir fikrim yok. Cok huzursuz hissediyorum, ve eminim ayni sey onun icin de gecerli.

Son düzenleme:
Ben anlatmak istedigini anliyorum galiba ama olucak birsey degil ben o gözle bakmiyorum istersen bir süre görüsmeyelim de..

Yavaş yavaş uzaklaşarak ilişiğini kes ki bi an evvel unutup toparlasın bence. Bu şekilde devam ederseniz dahaçok üzülecektir.

evet cok haklisiniz, en iyisi bu. Ama ayni üni de ayni sinifta nasil olacak bu, hele hele bugüne kadar birbirimizin en iyi dostu iken... Nasil olacak bilemiyorum, ama yavas yavas uzaklasmak zorundayim sanirim

Ben anlatmak istedigini anliyorum galiba ama olucak birsey degil ben o gözle bakmiyorum istersen bir süre görüsmeyelim de..

offff, öyle mi desem??? Kafam karmakarisik..... "Anlatmak istedigini anliyorum" demeyi gecirdim aslinda aklimdan, ama cevap olarak"sen beni yanlis anladin" gibi bir seyin gelmesinden korkuyorum (yanlis anlamadigimdan eminim bu arada)

Son düzenleme:
offff, öyle mi desem??? Kafam karmakarisik..... "Anlatmak istedigini anliyorum" demeyi gecirdim aslinda aklimdan, ama cevap olarak"sen beni yanlis anladin" gibi bir seyin gelmesinden korkuyorum (yanlis anlamadigima eminim bu arada)
senin bu hareketlerin benim anladigim seyi gösteriyor de madem yanlis anladiysam ozaman dogrusu ne ise biran önce söyle halledelim su konuyu sende yanlis anlasilmaktan kurtul de,, asiksada söylesin neyi bekliyor cesareti yoksada ortaligi bulandirmasin

Tam olarak neyi oldugunu söyleyecekmis hazir oldugunda, zaman istedi ve ilk olarak bana anlatacagini söyledi. Iste ben ondan sonra olacaklari merak ediyorum. Bunu söyledikten sonra ben nasil davranmaliyim ona karsi, nasil cevap vermeliyim? Ve konusmadan sonraki günlerde ne yapacagim ayni üni de, nasil davranacagim???

madem o söyleyene kadar sen herzaman nasil davraniyorsan öyle davranmaya devam et hatta ona o gözle bakmiyorsan dahada cok dostun oldugunu hareketlerinle iyice belli et,, ve eger sayet seni sevdigini söylerse istemiyorsan söyle uzamasin düsündügün ne ise acikca konus,, o sana artik dostca davranamazsa araya mesafenizi koyun bu onun icinde iyi olur eskisi gibi samimi olmak zorunda degilsiniz ve zaten eger onda bir duygu olusmussa olamazsinizda zaten bakalim bi acilsinda durum ona göre sekillenir

Lisede ki kankam dedigim cocuk bana mektupta anlatmisti aşık oldugunu
Lisedeyken hemde ben tek kelime etmedim ama konusmayi da kesmedim normal olmamis gibi davrandim o da durumu anladi. Cok iyi vakit geciriyorduk.
8 sene oldu. Hala hergun olmasada konusuruz. Bir ara bana seninle gorusmek istemiyorum dedi gorusmedik sonra kendi geldi. Her geldiginde de normal konusurum arkadasim gibi. Eski gunleerden falan. Simdide bana boş olmadigini biliyorum. 8 senedir hic acilmadi o konular ve yanlişi asla olmadi. Simdi sevgilisi var :) taktik falan istiyo benden :)
Ha evliyim bu arada 2 senelik. Esimde karistirmasada arada bakiyor mesajlarimiza..
Cok mesafeli konustugumuz icin birseyde demiyor.
Eger icinde birsey yoksa ona karsi duymamazliktan gel benden sana tavsiye. Ve o sana soylemeden ne kadar iyi arkadas oldugunuzdan ve yillar gecsede bunun boyle kalacagindan bahset

Tesekkür ederim, dediklerinizi dikkate alacagim. Tavsiyelere cok ihtiyacim var, cünkü bu konuda cok tecrübesiz biriyim. Ne söylenir, ne yapilir hic bir fikrim yok. O yüzden buradaki bütün yorumlari bana yardimci olarak kullanacagim.

Inanamiyorum, tam da ayni seyleri yasayip benim yapmayi düsündügüm seyleri yapmissiniz :)) Ben de bir sey olmamis gibi davranmayi düsünüyordum ayni sizin yaptiginiz gibi. Ama dogru olur mu bilemedim, o yüzden mesafe koymayi düsünmeye baslamistim. Ama anlasilan sizde ise yaramis

Seni kaybetmemek için kabulleniyo sende net olursan sıkıntı olmuyo ama bazen gel gitler de oluyo o zaman kendi haline birakin.
Yani gitmek istiyorsa zorlamayın. Geldiginde de olmamış gibi davranın cnku aşık cnku seviyor sizi kiskaniyor bunlari da yediremeyince bari unutayim deyip sizden uzaklasiyor...
Benim kankam benden uzaklasip tekrar gelenlerden.
Mesaj atip bi kızı kankasi kıza aşıkmış sence ne yapsin kanki mi desem acaba ? :)

eğer kesinlikle birşey hissedemem diyorsan uzaklaş..ama iyi arkadaş olduğumuz gibi iyi sevgilide olabiliriz dersende bir şans ver...en azından denemiş olursun...

Birebir aynı olayı lisede yaşamıştım. En yakın arkadaşım, dostum bir erkekti ve bana aşık olmuştu. Red ettim, bu sefer benimle konuşmamaya, kendini benden uzak tutmaya çalıştı. Gözümün önünde acı çekiyordu. Ve sınıfımdaki herkes çektiği acıdan beni sorumlu tutuyordu. Dediğin gibi eriyip bitiyordu.. Ve bende onun dostluğunu her geçen saniye özlüyordum. Bu sebeple asla flört etmeyeceğim bir insan olmasına rağmen sırf dostluğunu özlediğim için yeniden eskisi gibi yakın olmak adına teklifini kabul ettim. Yaptığım en büyük hata oldu. 9 ay boyunca ona aşık olmamama ve sadece dost olarak sevmememe rağmen ilişkimi devam ettirdim. Sevmediğim içinde 9. ayda kalbimi başka birine kaptırdım. Hem onu yaralamış oldum, hem sevmememe rağmen ilişki sürdürüp onu kandırmış oldum. İşin sonu acı bir terkediliş yaşattım. Onu kaybetmemek adına daha da kaybettim.. Hala bir pişmanlık olarak anımsarım. Ne gerek vardı yani bir insanı böyle yaralamaya, ne cahilmişim derim. O yüzden sana sözüm; siz ne sevgili olabilirsiniz, ne dost kalabilirsiniz. Benim yaptığım hatayı yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…