Ben simdi ne yapacagim?????

Haha, kesin kendi anilari canlanir gözünün önünde sormaya kalksan:))

saka bir yana bugün konustuk. Dediklerinin aynisini tipa tip bende yasadim bugün. Beni kaybetmemek icin söylememis. Bi ara o da uzaklasmaya calismis seninki gibi. "Galiba sana asik oluyorum" dedi. Ben kabul etmedim, asik falan degilsin dedim. Sana öyle geliyor, kötü bir zamandan geciyorsun dedim. Ve üst üste gelen olaylarin onu yanilttigini, sahte duygular yarattigini falan söyledim.
Hic itiraz etmedi, hakli olabilecegimi söyledi. Hatta kendisinin bile bazen böyle düsündügünü söyledi. Ve ona kizmadigima cok sevindi. Kafasini dagitmasi icin gittik biraz dolastik. Aramiz bozulmadi. Ama bana kalirsa gercekten asik, kafa karisikligi falan yok ortada, sadece ben öyle olduguna inanmasini istiyorum aramizin bozulmamasi icin. Acaba durum güncellemesi mi yapsam?? :)

eğer kesinlikle birşey hissedemem diyorsan uzaklaş..ama iyi arkadaş olduğumuz gibi iyi sevgilide olabiliriz dersende bir şans ver...en azından denemiş olursun...

Yok sevgili olamayiz, ama uzaklasamam da. Herhangi bir arkadas olsa bu kadar kafaya takmazdim zaten, ama en iyi arkadasim... :/

Durumunuza cok üzüldüm, cok kötü bitmis. Sonrasinda araniz düzelmistir umarim eski günlerin hatirina.
Ben sevgili olmayi asla düsünmüyorum, böyle bir sey olsa zaten ayni sizinki gibi olacaktir sonu, bundan eminim. Ama arkadas kalmayi düsünüyorum, konustuk zaten. Belki de ask degildir, kafan karisiktir dedim. O da hic karsi gelmedi, konuyu kapattik. Ileride ne olur bilemem gerci. Ben arkadasligimi yürütürüm yürütmesine ama ayni sey onun icin gecerli mi bilemiyorum.

Yaptıklarımdan sonra aramız nasıl düzelsin ki.. Düzelmedi. Olayın üzerinden 5 6 yıl geçmiştir. Ortak bir arkadaşım geçen görüşmüş kendisiyle. Hala seni unutamamış bence dedi.. Didiklemedim tabi. İnsanları üzüp kıracağın davranışlarda bulunma, adımlarını ona göre at. Dünyada en kötü şey; karşındakine umut verip sonra o umutlarını darmaduman etmektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Gercekten yorumlariniz bana cok yardimci oluyor. Yani arkadas olarak kalirsam, umut mu vermis olurum acaba? Umut olmasa da aliskanlik yapiyorum galiba. Her seyi kafasina takan biri. Üniversite bittiginde herkesin yollari ayrilacak, ama bunu ciddi anlamda dert ediyor anladigim kadariyla. Bu yüzden biliyorum ki aslinda simdiden uzak durmak daha iyi gercekten, en azindan sonrasi daha kolay olur. Ama bunu yapmak icin gec kaldim sanirim....

Çocuk sana tüm duygularını kabak çiçeği gibi açmış.. Bu saatten sonra nasıl arkadaş kalabileceğinizi düşünüyorsun ki ? O bir risk aldı, ya olumlu dönüt alıp bir ilişkiye başlayacaktınız (tabi sende ona o gözle bakabiliyorsan), yada aranızdaki tüm ilişkiyi ne var ne yoksa bitirecektiniz. 2. ihtimal gerçekleşti. İstediğiniz kadar arkadaş kalmaya çalışın, kalamazsınız. Ya ona o gözle bakabiliyorsan bir ilişkiye başlayacaksın, yada var olan tüm iletişiminizi kesmek zorunda kalacaksın. 3. bir ihtimal yok malesef..

Erkeklerden dost olamiyacagini birkez daha gördük aklı başka şeylere gidiyor

Hakikaten olmuyormus ya erkeklerden arkadas, ben kendimizi sayili örneklerden görüyordum halbuki. "Demek ki kizlarla erkekler dost olabiliyormus" diyordum daha düne kadar. Ve bugün düstügümüz hale bak. Hayatimin sokunu yasadim resmen, ne diyecegimi bilemedim.

Ben aslinda 3. ihtimali, yani arkadas kalmayi gerceklestirmek istiyordum. Belki hakikaten kafasi karisiktir ne bileyim... Ben mi kendimi kandiriyorum acaba? Bir taraftan asik oldugu cok belli, öbür taraftan hala hislerinde yaniliyo olabilme ihtimali var. Kendini yanliz hissediyor sanirim. En iyi anlastigi kisi de ben oldugum icin ask sandi herhalde. Eger durum böyleyse arkadasligimizi silip atmak istemiyorum aslinda.... bilemiyorum ben de cok karistim. Hala tam olarak ne hissettigini anlayamiyorum bir türlü. Gercek Ask mi? Yoksa gecici bir yanilgi mi?

Iyi yapmışşın. Insanlari bize aşık oldugu icin yargilamak bana gore degil. Cnku bu elden gelen birsey degil. Uzaklasmak yerine onun uzaklasmasini beklemek daha mantikli geliyor

Iyi yapmışşın. Insanlari bize aşık oldugu icin yargilamak bana gore degil. Cnku bu elden gelen birsey degil. Uzaklasmak yerine onun uzaklasmasini beklemek daha mantikli geliyor

Iyi yapmişim degil mi? :/ hala icimi huzursuz eden bir seyler var sanki. Cok haklisiniz bu arada, ayni beni tarif ediyorsunuz yorumlarinzda. Bencede onun uzaklasmasi lazim; kirmak, yargilamak bana göre degil. Arkadasiz evet, ama insan kime asik olacagini kendi belirleyemiyor sonucta. O yüzden hic suclamadim kendisini. Umarim aci cekmez de böylece arkadas olarak kalabiliriz belki. Hayirlisi....

İyi anlaştığın sevdiğin biriyse, neden denemiyorsun sevgili olmayı? Belki çok mutlu olacaksınız.

Acayip iyi anlastigim birisi. Ama sevgili olmayi deneyemem maalesef. Onun beklentileri farkli benimkinden. O resmen ciddi. Ben mesela evlilik falan düsünmüyorum. Ona kalsa üni den hemen sonra evlenip beni de kaldigi sehire alir. Bunlar bana göre degil. Bu sadece bir örnek, daha baska ayri oldugumuz konular da var tabi.....

Kardeş değilsiniz neden olmasın
Ama asla istemiyorum diyorsan da ilişkini kes bence, öyle daha çok umutlanır

Evet, olabilirdi aslinda. Kafamiz cok uyuyo, konusmadan bile birbirimizi anlayabiliyoruz, üzgünmüyüz, bir sorun mu var hemen anliyoruz bir bakista. Ama arkadasliktan öteye gidebilecek bir sey degil. Dün arkadas kalmayi sectik. Umutlanma yok, hatta biraz önce yazdi ve eskisinden daha mesafeli sanki. Oyun mu yapiyor bilemiyorum ama "iki yeni yabanci" olduk sanki. Sanirim eskisi gibi sadece arkadas oldugumuzu göstermeye calisiyor. Eski halini özleyecegim sanirim.....

Benzerini yaşadım
Bana en azından 'o eskidendi lütfen benle görüşmeyi kesme, artık hislerim yok eskiden platonikti ' dendi
Bende şu an bişey yok madem arkadaşça görüşmeye devam edebiliriz diye düşünmüştüm
O görüşmeyi kesmemem için 'eskiden' demiş, hala aynıymış hisleri
Ben o kişiyle evliyim şu an
Bir de kızımız var
Gaz vermek gibi olmasın ( :

Seninki de duygulaır karşılıklı değil diye morali bozuk ondan soğuk bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…