• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapayım lütfen akıl verin

Açıkçası telefonda veya yüz yüze cinselliği tartışmak konuşmak böylesine duygusal bir olayın tüm elektriğini kaybettirir.
Size de ne haz kazandırır ne bir şey...
Boşa zaman kaybı. Ayrıca bırakın her şey zamanında yaşansın bir sağlık probleminiz yoksa şayet konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ha şaka yapılır gülünür ayrı ama abartmaya gerek yok. :34:

eşinle bilemi...kendimden utandım yaa böle ciddi bişeyi alaylı şekilde nasıl derim....çarşaf konusunu boşver canım konu uzarda uzar kapatalım konuyu canım

Canım sacmalama lutfen nıye kendınden utanıyosun olur mu oyle sey kaldı ki yapabilirsiniz de bunda ne var herkes kendi tercihini yaşar kimsenin yadırgamaya hakkı yok.. :6:
Ayrıca eşinle bile konusmazsan cinsellik nerde kaldı ??? :8:

canım olur ilişkide böyle şeyler bazen bence ikinizde bu konuyu kapatın gitsin birdahada hiç açmayın

e canim sende yani boyle saka yapilirmi hakkaten?
benimde erkek arkadasim bana bunlari dese sonra saka dese
tabiki inanmam!

ama sevgilinin kiymetini bil bence..
ne kadar olgun, sahsiyetli biriymis...bu zamanda
senin bu sozlerine oyle cevap verecek birini bulmak gercekten cok zor..

bence uzatmayin artik,
sevginizin kiymetini bilin
boyle sebeplerden dolayi uzmeyin birbirinizi

Suçlu bağırıp suçsuzun ödünü koparmış gibi bişey olmuş sizinki...
Şahsen bana nişanlım bunu ciddi söylese sonra şaka yaptım dese adamadan şüphe ederim.
Seninki baya iyi bir sevgiliymiş...

Suçlu bağırıp suçsuzun ödünü koparmış gibi bişey olmuş sizinki...
Şahsen bana nişanlım bunu ciddi söylese sonra şaka yaptım dese adamadan şüphe ederim.
Seninki baya iyi bir sevgiliymiş...

işte o da benden şüphe etti.......bu beni mahfetti işte bide şaka deyince çevirme dedi

e canim sende yani boyle saka yapilirmi hakkaten?
benimde erkek arkadasim bana bunlari dese sonra saka dese
tabiki inanmam!

ama sevgilinin kiymetini bil bence..
ne kadar olgun, sahsiyetli biriymis...bu zamanda
senin bu sozlerine oyle cevap verecek birini bulmak gercekten cok zor..

bence uzatmayin artik,
sevginizin kiymetini bilin
boyle sebeplerden dolayi uzmeyin birbirinizi

şaka dedim çok çok sonradan dedim cnm ama benden şüpe etmesi koydu bana

bence senınle ılgılı kotu bır sey dusunmemstr ben senı boyle tanımadım demesı de bu yuzden..bir an sen cıddı bır sekılde sakayı devam ettırınce sasrmıs ve oyle soylemıstır.

bence senınle ılgılı kotu bır sey dusunmemstr ben senı boyle tanımadım demesı de bu yuzden..bir an sen cıddı bır sekılde sakayı devam ettırınce sasrmıs ve oyle soylemıstır.

canım kaç kere sordu ciddimisin dedi evet dedim korunuruz diye saçmaladım ...o anlamda olmasında aman sordum gerçi bunun anlamı ne diye şaşırdım dedi kötü biri gibi düşünsem yanında olurmuyum ne dion sen falan dedi işte öle cnm

Açıkçası telefonda veya yüz yüze cinselliği tartışmak konuşmak böylesine duygusal bir olayın tüm elektriğini kaybettirir.
Size de ne haz kazandırır ne bir şey...
Boşa zaman kaybı. Ayrıca bırakın her şey zamanında yaşansın bir sağlık probleminiz yoksa şayet konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ha şaka yapılır gülünür ayrı ama abartmaya gerek yok. :34:

evet canım büyüsü kaçtı bu işin keşke abartmadan konuşulsaydı herşey

Canim kusura bakma ama senin nisanlin cok sacma davranmis ben halini tavrini hic begenmedim nolur bana kizma ama oyle. Birincisi hem hosuna gidiyor hem kendi de cinsellik konularindan konusuyor sende konusunca ve havaya girince seni yargiliyor hemen dusuncesi degisiyor. 3 senelik birlikteliginiz var elbette birbirinizi arzulayacaksiniz sen ilk gunden bu laflari etmemissin ki sonucta seviyorsun aradan 3 yil gecmis . Seni az cok tanimiyor mu ki iyi bir kiz olup olmadigina karar verememis. Bence sende kendini rahat birakinca ve konusunca kendini hemen kotu hissetmis cunku aradigi saf temiz el degmemis kiz ... Bu kisim bana cok koydu cunku herhalde nisanlin boyle seylere cok onem veriyor fazlasiyle hemde. Senin biraz ona acilman bile onda yanlis dusuncelere sebep olmus. Demekki sen bakire olmasaydin seni istemeyecekti belkide bu devirde bakire kiz zor bulunuyor diyerek ve sende boyle cinsel konulari konusmayan kendi halinde bir kizsin diye bile seni istiyor olabilir. Sana soylemek istedigim sey dikkat et bazen erkekler sirf bakire diye bile evlenebiliyorlar veya o insani tercih etmelerindeki asil sebep bu oluyor ama evlendikten sonrada kesin aldatiyorlar ve evdeki o bakire olarak aldiklari temiz saf kizi begenmiyorlar sebepleri de su kendilerini memnun edemiyormus aralarinda cinsel uyum yokmus vs. Afedersin kendileri kac yil herkesle beraber olup deneyim kazaniyorlar sonra deneyimsiz bir kiz istiyorlar ve ondan sonra sikayet edip begenmiyorlar.

Lutfen bak cok cici bi kizsin safsinda anladigim kadariyla kendini sorgula sen dogrusunu yapmissin onu tabiki isticeksinde 3 yil gecmis ama zamanina sen karar verirsin bunu konusmaniz zaten en dogurusu bunlari kotu yorumlayip seni sorgulamasi aglatmasi afedersin ama cok ayip ben tavirlarindan hoslanmadim nisanlinin

Bence bu bosa zaman kaybi degil gayet normal saglikli birsey aradan 3 yil gecmis ben normal buluyorum. Acikcasi toplumsal olarak kendimizi bastiriyoruz hep mecbur kaliyoruz kendimizi geri cekmeye uzun sureli nisanlisiyla bile bir insan bunu konusamazsa evlenince nasil hemen uyum saglayabilir ki. Ondan sonrada basliyor eslerimiz soylenmeye baska kadinlara bakmaya... bence yasadiklariniz hic sorun degil olmasi gereken aslinda.

seni halen aradığına göre seni gerçekten çok seviyor ve ciddi düşünüyor. Hadi barışın artık:))

bence hiç sorun etme artık takılma da olan olmuş... ayrıca seni böyle tanımadığına da 1 kerede mi karar vermiş sen boşver bence üzerine gitme bu konuyu da kavga sebebini de hiç açma üretip uzatmaya gerek yok... ama helal çocuua sen hadi deyince o hadi dememiş:))))

bence hiç sorun etme artık takılma da olan olmuş... ayrıca seni böyle tanımadığına da 1 kerede mi karar vermiş sen boşver bence üzerine gitme bu konuyu da kavga sebebini de hiç açma üretip uzatmaya gerek yok... ama helal çocuua sen hadi deyince o hadi dememiş:))))

Erkeklerin bazisi inan ki cok akilli ve bu tarz seyleri tuzak sorular olarak algilayip inanki reddedebilecek kapasiteye sahip, cunku kizlarin onlar hakkinda iyi bir dusunceye sahip olacagini dusunuyorlar.Taktik meselesi. Bir kismida gercekten oyle birsey dusunmuyor ki bu grup gercekten azinlikta

neden kaçsın ki büyüsü, siz ilişkinizi bugünlere getirmişsiniz, 3 yıl olmuş..3 yıldan sonra söylediklerinize alınması kızması yanlış anlaması pek iyi değil gibi geldi bana...3 yıllık bir erkek arkadaş..yani yanlış anlamayın örnek vermek istiyorum benim de bir ilişkim var bir buçuk yılı aştık 2 olacağız nerdeyse, biz hep 'aramızda yanlış anlaşılma olmasın olur mu ?' deriz..ben sevgilime şimdi böyle bir talepte bulunsam ya da şakasını yapıyor olsam yani, neden böyle düşündüğümü sorar hemen..uygun bulmazsa kendi fikrini beyan eder ama asla beni yanlış tanıdığını düşünmez..

Back
X