Lanet insanlar!!!!!! Çok sinirliyim arkadaşlar hemde çok..
Sabaha kadar uyku uyumadım. Ağla ağla bi hal oldum. 3 yıllık bi ilişkim var.
Erken diye daha bişey düşünmüyorduk ama millet sağolsun laf yapıp duruyo ya!
babam dışında evde herkez biliyo. babam da şuan öğrenirse bi ton laf yapar bana.
o yüzden söylemeyi düşünmüyordum. en azından okul bitsin,mesleğimde tam gelişeyim fln
sonra söz fln ne gerekiyorsa yaparız diye düşünüyorduk. Gökhan'la beni görenler olmuş. Ahlaksızlık etsem yolda yürürken, yada ne bileyim farklı bir şekilde görseler tmm dicem de sadece yan yana görmüşler
ya hemen babama yetiştirmişler. ve bu kaç oldu. Gökhan değil sadece normal bi arkadaşımı göreyim sadece kafamı meraba anlamında eğsem onu bile yetiştiriyorlar ya! Nasıl insanlık bu anlamadım ya. Kafayı yicem yemin ederim. Yazık ya! Allah'a şükür yanlış bişey yapmıyorum ama niye yanlış olarak
yorumlanıyor bunlar anlam veremiyorum. Ki ben yolda nerede olursa olsunçok dikkat ederim Gökhan'la yürürken. Aramızda hep bi mesafe olur. Bunu öyle bi yorumlamışlar ki.. ''Mine'yi bi çocukla gördük,artık neyse sen daha iyi bilirsin tabi ama bizden demesi'' bu ne demek ya.. babamla ayrı bi konudan dolayı 2 haftadır konuşmuyoruz.Dün ablama bişeyler duydum aslı çıkarsa hesabını senden sorarım dedi.
oda ben bişey bilmiyorum beni karıştırma dedi. bende dedim ne duyduysan bana sor baba
ben doğrusunu söylerim dedi. çekti gitti odasına sormadı bana. gökhan samsun'da ben burda. aydan aya belki görüşüyoruz bu gelen lafların çoğu uydurma. görebilirler ama ben hiç mi kimseyle yolda yürüyemem ya.
çalışıyorum iş arkadaşlarım var. okul arkadaşlarım vs vs.. hemen laf oluyo. ha ama asla kendi ailelerine bakmazlar. gece çok kötü oldum gökhan da dedi biz bekleme kararı aldık ama laf söz bitmiyo dedi. bak başkasıyla da görseler laf yapıyorlar dedi. en iyisi söz yapıp milletin çenesini kapatmak dedi. bende hak verdim. arkadaşlar şimdi annemle akşam konuşmayı düşünüyorum. çünkü inanın çok yoruldum laf sözden. ya bişey yapsam da haber uçursalar tmm ama asla ailemin yüzünü eğecek bişey yapmıyorum. çok da dikkat ediyorum. ama babam çok asabi bi adamdır. bana inanmaz millete inanır hemen. hiç sevmem bu huyunu. önce beni dinle sonra yine inan ya. ama yok hep başkalarına inanır. millet de bi güzel dolduruşa getirir bunu. şimdi ne yapayım anneme nasıl ben sözlenmek istiyorum,laftan sözden kurtulmak istiyorum diyim? bu yaz düşünüyorum çünkü çok yoruldum..