ben şimdi ne yapayım?

artık boğulmaya başladım. ne yapsam suç işlemişim gibi olmaya başladı. sanki hiç bişeye hakkım yokmuş hissi veriyorlar evde. yabancı muamelesi görüyorum. idamlık insanlar gibiyim ya. artık diyorum en azından bi söz yapayım. laf gelince de kızım sözlü desinler. laf diyenler de kalsın öyle olduğu yerde. en azından az da olsa kafam rahatlar ya. kim ne derse desin sözlümle gezip tozuyorum derim. yaşantıma devam ederim. böyle nefes alamıyorum. yaşayanlar bilir. anlar beni. ama tek sorun annemle nasıl konuşacağım, damardan girmem gerek konuya ooffff offfff

artık boğulmaya başladım. ne yapsam suç işlemişim gibi olmaya başladı. sanki hiç bişeye hakkım yokmuş hissi veriyorlar evde. yabancı muamelesi görüyorum. idamlık insanlar gibiyim ya. artık diyorum en azından bi söz yapayım. laf gelince de kızım sözlü desinler. laf diyenler de kalsın öyle olduğu yerde. en azından az da olsa kafam rahatlar ya. kim ne derse desin sözlümle gezip tozuyorum derim. yaşantıma devam ederim. böyle nefes alamıyorum. yaşayanlar bilir. anlar beni. ama tek sorun annemle nasıl konuşacağım, damardan girmem gerek konuya ooffff offfff

söz yapınca milletin ağzı kapanacak mı sanıyorsun

bu sefer nişan ne zaman diye soracaklar bayramda ne takacaklar diye merak edecekler

nişanlanacaksın düğün ne zaman diye soracaklar bu işler bitmez milletin de ağzı kapanmaz

sen takmamayı öğreneceksin ve babanla aranda ki mesafeyi kapatmaya bakacaksın

onunla konuşabilmek yada annenin arayı bulması gerekiyor

tatsız şeyler olmuş ablan açısından belki bu yüzden bile problem yapabilir bence de sen bu konuyu açınca bile yine aynı şeyler olacak mı gibi korkusu da oalbilir canım yani insanlık hali

evet de yani ablamın başına geldi diye bana da mı aynı şeyler olacak. bu korkuyla nereye kadar yaşanır ki. bunu düşünmeleri gerekmiyo mu. böyle olursa bu bana haksızlık olmaz mı ya

canım böyle işlerde olay anne babada bitiyor maalesef. anne baba kızının arkasında olacak ve milletin çenesini kapatacak. yani kapatması gerekir. ama söz için, sırf elalem ne der diyerek söz olayına girmeyin bence. akraba akreptir diye boşa dememişler zaten.

annenle konuş, babanın bundan haberi olsun ve milletin çenesini kapatsın. ancak o zaman rahata erersin.

benimle altı yıllık bir ilişkim var. son iki yılında anneme söyledim, o da babama söyledi. şimdi istediğim gibi dolaşıyorum aman biri görür korkusu olmadan. çünkü ailem biliyor, bizim niyetimizi biliyorlar. kalkıp biri babama söylese de başım ağrımaz.

ama burada iş annene düşüyor, anneler babaları yumuşatır. benim annem öyle yaptı çünkü.

ilk aşama bende sanırım. ama ciddi bişey olmadan da babam asla kabullenmez bi erkek arkadaş. söz olsa hakkı olmaz karışmaya. sözlüsü der. benim önce annemi yumuşatmam, ikna etmem şart.. yoksa başım bayağı bi dertte ya..

,kimin laf söz ettiğini bilsem bende gidip yapışacam yakasına.. diyorum laf duyunca yüzleştir beni diye.. en azından kendimi aklarım.. yanlış bişey yapmadığım çıkar ortaya.. ama öyle bir dolduruyorlar ki babamı.. akla zarar yaa...

evet canım babalar boyle seylere cabuk ınanırlar anneler oyle degıl ama .

benım babam zaten tam komsulara gore hayat yasayan bır adamdır .

"onu gıyme kolu komsu ne der ,su saatte gelme kolu komsu bu kız bu saat de neren gelıyor der

oradan yurume kolu komsu yanlıs anlar"v.s.. yahu bıktım vallahı babamın bu komsularından ben .

adam resmen komsulara gore hayat duzenı kuruyor .senın baban da sımdı boyle bırsey duydu ıse

emınım demıstır ;"kolu komsunun dılıne dusurdun bızı "der yanı ,benım babam duysa kesın derdı cunku:9:

Her aile de var böyle densizler :19:

Benim ablam eniştemle sözlüyken (sözlüyken bak), yolda normal yürüyorlarmış elele bile değil (ki olsa ne yazar), amcam arabayla geçerken görüyor ikisini (Eniştemde eve gelmiş ablamı almış ve çıkmışlar biraz yürümüşler o esnada görüyor amcam). Sonra bir hızla bizim eve geliyor. Anneme başlıyor konuşmayı, o kızın ne işi var da bilmem ne de. Annem bir güzel azarlıyor amcamı " benim iznim var, sana ne, sana mı sorucam kızımı gönderirken" diye bir sürü laf sayıyor gönderiyor amcamı :27: Aslında her eve annem gibi cazgır bir hatun lazım da işte :52:

Sende hiç sıkılma güzelim yaa, her şey hallolur. İlk önce annenle konuş, ileri de istemeye gelecekler ama şuan da okul olduğu için erteliyoruz de o babana münasip bir dille durumu anlatsın.. En azından dışarıdan duyduklarına Fransız kalıp siniri zıplamaz..

evet canım babalar boyle seylere cabuk ınanırlar anneler oyle degıl ama .

benım babam zaten tam komsulara gore hayat yasayan bır adamdır .

"onu gıyme kolu komsu ne der ,su saatte gelme kolu komsu bu kız bu saat de neren gelıyor der

oradan yurume kolu komsu yanlıs anlar"v.s.. yahu bıktım vallahı babamın bu komsularından ben .

adam resmen komsulara gore hayat duzenı kuruyor .senın baban da sımdı boyle bırsey duydu ıse

emınım demıstır ;"kolu komsunun dılıne dusurdun bızı "der yanı ,benım babam duysa kesın derdı cunku:9:

kesinlikle canım. çünkü adam resmen elaleme göre yaşıyor. aha onu yapma şu bişey der, o ne öyle git çıkar o bişey der vs vs vs vs.. Allah'ım ya gelde sinirlenme işte. Ki zaten dikkat ederim giydiğime, yaptığıma.. ama batıyo yinede herşey..:14:

evet de yani ablamın başına geldi diye bana da mı aynı şeyler olacak. bu korkuyla nereye kadar yaşanır ki. bunu düşünmeleri gerekmiyo mu. böyle olursa bu bana haksızlık olmaz mı ya

elbette haksızlık olur da. temkinli davranmaya çalışırlar diyelim tabi ki ikiniz de bir değilsiniz. umarım bu olayı tatlı bir şekilde çözersin :34:

canım normalde kimse görmemiş olsaydı, hayatını düzene kurup öyle söyle derdim. ama sen sürekli duyulursa, şöyle olursa böyle olursa diye her gün korku ve sinir içinde yaşayacaksın.

belki hayatının en berbat konuşması olacak ama anneni yalnız yakala ve anlat hayatında biri olduğunu. şimdi çok zorlanıyor olabilirsin, seni anlıyorum çünkü ben de çok zorlanmıştım.

söylemen bile önemli çünkü en azından annen biliyor olacak. yani en azından birinden birşey saklamamış olacaksın, bilen biri olacak.

canım normalde kimse görmemiş olsaydı, hayatını düzene kurup öyle söyle derdim. ama sen sürekli duyulursa, şöyle olursa böyle olursa diye her gün korku ve sinir içinde yaşayacaksın.

belki hayatının en berbat konuşması olacak ama anneni yalnız yakala ve anlat hayatında biri olduğunu. şimdi çok zorlanıyor olabilirsin, seni anlıyorum çünkü ben de çok zorlanmıştım.

söylemen bile önemli çünkü en azından annen biliyor olacak. yani en azından birinden birşey saklamamış olacaksın, bilen biri olacak.

annem biliyor zaten canım. ve karşı da değil bize. her zaman yanındayım diyor. ama yetmiyo onun yanımda olması. o bilse bile babam sorun yapıyo. annem de nereye kadar dur diyeblir ki.

Back
X