Ben şimdi ne yapıcam?

bilke

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
14
0
16
İzmir
merhaba kızlar zayıflamak için spor salonuna yazıldım yazılalı 2 hafta oldu.Çalışmalarımda yardım eden spor hocam ilk başta gözüme çok hoş göründü gülüş hal ve hareketleri dikkatimi çekmeye yetti sürekli gidip vakit geçirince hoşlanmaya başladım gece yattığımda gündüz işlerimde sürekli aklıma geliyo ama o bilmiyo yüzük var mı diye kontrol ettim yok evli değil face inceledim kız arkada dair hiç bişi yoktu.Onun ilgisini çekmek istiyorum ama elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum BEN ŞİMDİ NE YAPICAM

merhaba kızlar zayıflamak için spor salonuna yazıldım yazılalı 2 hafta oldu.Çalışmalarımda yardım eden spor hocam ilk başta gözüme çok hoş göründü gülüş hal ve hareketleri dikkatimi çekmeye yetti sürekli gidip vakit geçirince hoşlanmaya başladım gece yattığımda gündüz işlerimde sürekli aklıma geliyo ama o bilmiyo yüzük var mı diye kontrol ettim yok evli değil face inceledim kız arkada dair hiç bişi yoktu.Onun ilgisini çekmek istiyorum ama elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum BEN ŞİMDİ NE YAPICAM

Yüzük olmaması,facebookta ilişkisi var yazmaması hayatında kimse olmadığını göstermez.

O da size karşı boş değilse zaten bir şeyler yapar.

Dipnot : Her ilgiyi aşk sanmayın.:ssz:

Of ne guzel..
Ben sevgilimden yeni ayrildim sayilir bir ay oldu, ama hala hic kimseye erkek gozuyle bakamiorm. kivanc tatlitug gelse, gel kahve icelim "fal bakabiliormusun" diye sorcak haldeyim :37:

Bende yeni birilerinden hoslanmak, kalbimin kapilarini acmak istiyorum ya ufff :52:

Ama ustteki arkadasin dedigi gibi her ilgiyi ask zannetmeyin. :16:

bence ilk önce onu izle sana karşı ve diğerlerine karşı nasıl davrranıyor yani senden hoşlanıp hoşlanmadığını böyle anlarsın sonra zaten zaman içinde olaylar gelişir face ekleyebilirsin snle konuşçakmı bakalım

Onunda size karşı ilgisi varmı ilk önce onu gözlemleyin bence yavaş yavaş...

Back
X