- 13 Mayıs 2017
- 90
- 37
- 3
- Konu Sahibi Hepgulelim
-
Ben çalışmak istiyorum karşı tarafı da seviyorum istişörtüm diyorum hayır ya evlilik ya çalışma diyorlarKusura bakma ama kimmiş onlarda senin çalışıp calismamana karar veriyorlar. Ee sen niye izin veriyorsun buna
Cok yanlis bi karar bence ya :/benim eşim de çalışmamı istemiyordu ben de yüksek lisans yapmış bi hemşireyken memurluğumu yakıp istifa ettim gayette mutluyum asla eşimden işim için vazgeçmezdim.
Ben de "kaza yapmış adamın biri,yerde yatıken neyin var diye soruyorlar adam da kafası sarılı halde biseyim yok bu arada hukuk okuyorum diyordu ne gulmustum.Kızmayın ama siz hukuk okuduğunuz belirtince aklıma direkt sosyal medyadaki "Ama ben hukuk okuyorum" capsleri geldi.
"Ferhat şirin için dağları delmiş aşkım senin için dağları bile deldim demiş şirin demişki sağol hayatım bu arada hukuk okuyorum."
Baban evlenme diye öyle seçenek sunmuş.sevgilinle konuş ben işimi bırakmak istemiyorum de zaten o da seni onaylayacaktir seviyorsa.babana da tamam de evlenince karışamaz nasilsa
Kesinlikle ben istemiyormuşum gibi oldu beyefendiye şimdi bende istemiyroum çalışmanı diyor ısrarla babamdan aldiye gazı.Oda beni yalnız bırakabildi böyle bir konuda sağolsun bide başak erkeği ne desem alınıyor yok onunla çalışmayı kıyaslıyormuşum vs.Babaniz da az cakal degilmis. Sanki evlenmemeyi siz tercih etmissiniz gibi olacak akli sira
Bayagi sacmaymis yalniz. Basta anlamadim mi diye düşünüp bir daha okudum. Babanızla tekrar konuşun. Niye istemiyor, niye vazgecmis? Yeni mezun oldugunuza gore yasiniz zaten henuz küçüktür. Biraz zaman verin. Bu arada tekrar tekrar konusun. Zamanla çözülür bence bastan tamam dediyse.
Ben de "kaza yapmış adamın biri,yerde yatıken neyin var diye soruyorlar adam da kafası sarılı halde biseyim yok bu arada hukuk okuyorum diyordu ne gulmustum.
Aslında evet babam olmisini istemiyor karşı tarafı çok sevdi belki evlensin çalışırsa arası kötü olmasın diyor.İnanın kendi sınıfımda bile hukuk okuyup öyle boş olan insanlar var ki üniversite eğitimi onlara bilgi dışında bişey kalmamış oluyor karsimdaki insan öyle boş biri değil bir yıl görüştük küçük surtusmeler dışında çok sorun olmadı babamı duyunca oda başladı dediğim dedik erkek modunda.bence uygun olmaz davu dengi dengine. kesinlikle kültür farkınız olacaktır. bakın size bir ane anlatayım.
bir evli çift tanıyorum. çocuk üniversite mezunu kız değil. çocuğa okuldan arkadaşları mesaj falan atmışlar hep beraber buluşalım diye. karısı kıskançlık krizine girip bıçaklamış adamıkaldı ki sizde ki erkek farklı olan. bence ailenizi dinleyin. onlar olmasını istemiyorlar
O zaman bence işini seç. Kolay değil kaç sene okuyup vazgeçmek. Yarın bir gun anlasamayip ayrilirsaniz nolcak? O zaman pişman olursun işini bıraktığına. Hem kendi paranı kazanmak kadar güzel bişey mi var.sevdiğin adam çok mantıksız düşünüyor.seni işinle kabul edecek biri mutlaka cikacaktir karşınaKesinlikle ben istemiyormuşum gibi oldu beyefendiye şimdi bende istemiyroum çalışmanı diyor ısrarla babamdan aldiye gazı.Oda beni yalnız bırakabildi böyle bir konuda sağolsun bide başak erkeği ne desem alınıyor yok onunla çalışmayı kıyaslıyormuşum vs.
Kesinlikle ben istemiyormuşum gibi oldu beyefendiye şimdi bende istemiyroum çalışmanı diyor ısrarla babamdan aldiye gazı.Oda beni yalnız bırakabildi böyle bir konuda sağolsun bide başak erkeği ne desem alınıyor yok onunla çalışmayı kıyaslıyormuşum vs.
ben hukuk okusaydim,nickim bile hukuk okuyorum olurdu fazlaca mutevazisiniz.Suan bende çok guldum ama hukuk okudum :)
Aslında evet babam olmisini istemiyor karşı tarafı çok sevdi belki evlensin çalışırsa arası kötü olmasın diyor.İnanın kendi sınıfımda bile hukuk okuyup öyle boş olan insanlar var ki üniversite eğitimi onlara bilgi dışında bişey kalmamış oluyor karsimdaki insan öyle boş biri değil bir yıl görüştük küçük surtusmeler dışında çok sorun olmadı babamı duyunca oda başladı dediğim dedik erkek modunda.
Merhaba ben bir süredir üye girişi yapmadan konuları ara ara okuyordum ve kk uyelerinin yorumlarını önemsiyorum.Ülkemiz şartlarında iyi bir üniversitede hukuk fakultesinden mezun oldum ve bu yıl staja başlayacağım.Benim 4 yıldır tanıdığım ve 1 yıldır gorusuyor olduğum İstanbul'da kendi işini yapan lise mezunu bir sevgilim var ailemle konuştum en basinda sorun çıkarmadilar aileler tanıştı .Dün akşam tekrar geldiler ve isteme konusu açıldı babam onceden ilimliyken birden anlasamazlar ya benim kızım calismayacak evlenecekler ya da bu iş olmaz dedi ve karşı tarafın ailesi de babamla aynı görüşte olduğundan onayladı suan beni bir tercih yapmaya zorluyorlar ya çalışmaktan vazgeç ya da karşındaki kişiden diye ben 8 yıldır ailemden ayrı şehirlerde eğitimimi devam ettirdim tam hedefime ulaştım derken bana bu yapılan haksızlık gibi geliyor ama karşımdaki beyle arada zitlassakta iyi anlaşıyoruz ve gercekten seviyorum şimdi oda baban madem böyle dedi beni secmeyerek sen bitiriyorsun bu ilişkiyi diyor ben nasıl karar vermeliyim yıllardır hayalim olan ise tam kavuştum derken bu yasatilanlarin altından kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?