Ben simdi ne yapmalıyım?

Babaniz da az cakal degilmis. Sanki evlenmemeyi siz tercih etmissiniz gibi olacak akli sira
Bayagi sacmaymis yalniz. Basta anlamadim mi diye düşünüp bir daha okudum. Babanızla tekrar konuşun. Niye istemiyor, niye vazgecmis? Yeni mezun oldugunuza gore yasiniz zaten henuz küçüktür. Biraz zaman verin. Bu arada tekrar tekrar konusun. Zamanla çözülür bence bastan tamam dediyse.

Bu şartı kabul edip (kabul etmiş gibi görünüp) evlenin. Evlenince de çalışmaya başlayın. Babanız sizi zorla boşatacak yada işten çıkaracak değil ya.Kusura bakmayın ama babanız saçmalamış.

benim eşim de çalışmamı istemiyordu ben de yüksek lisans yapmış bi hemşireyken memurluğumu yakıp istifa ettim gayette mutluyum asla eşimden işim için vazgeçmezdim.
Cok yanlis bi karar bence ya :/

Konu sahibi arkadasim meslegini sakin birakma bosuna mi okudun kolay bi bolum bile degil. Isi yokusa surmek icin boyle bi secenek verilmis seviyosan ne sevgilinden ne isinden vazgec ikisi birden olana kadar bekle.

Baban evlenme diye öyle seçenek sunmuş.sevgilinle konuş ben işimi bırakmak istemiyorum de zaten o da seni onaylayacaktir seviyorsa.babana da tamam de evlenince karışamaz nasilsa

Ben de "kaza yapmış adamın biri,yerde yatıken neyin var diye soruyorlar adam da kafası sarılı halde biseyim yok bu arada hukuk okuyorum diyordu ne gulmustum.

Baban evlenme diye öyle seçenek sunmuş.sevgilinle konuş ben işimi bırakmak istemiyorum de zaten o da seni onaylayacaktir seviyorsa.babana da tamam de evlenince karışamaz nasilsa
Kesinlikle ben istemiyormuşum gibi oldu beyefendiye şimdi bende istemiyroum çalışmanı diyor ısrarla babamdan aldiye gazı.Oda beni yalnız bırakabildi böyle bir konuda sağolsun bide başak erkeği ne desem alınıyor yok onunla çalışmayı kıyaslıyormuşum vs.

bence uygun olmaz davu dengi dengine. kesinlikle kültür farkınız olacaktır. bakın size bir ane anlatayım.
bir evli çift tanıyorum. çocuk üniversite mezunu kız değil. çocuğa okuldan arkadaşları mesaj falan atmışlar hep beraber buluşalım diye. karısı kıskançlık krizine girip bıçaklamış adamı kaldı ki sizde ki erkek farklı olan. bence ailenizi dinleyin. onlar olmasını istemiyorlar

Aslında evet babam olmisini istemiyor karşı tarafı çok sevdi belki evlensin çalışırsa arası kötü olmasın diyor.İnanın kendi sınıfımda bile hukuk okuyup öyle boş olan insanlar var ki üniversite eğitimi onlara bilgi dışında bişey kalmamış oluyor karsimdaki insan öyle boş biri değil bir yıl görüştük küçük surtusmeler dışında çok sorun olmadı babamı duyunca oda başladı dediğim dedik erkek modunda.

O zaman bence işini seç. Kolay değil kaç sene okuyup vazgeçmek. Yarın bir gun anlasamayip ayrilirsaniz nolcak? O zaman pişman olursun işini bıraktığına. Hem kendi paranı kazanmak kadar güzel bişey mi var.sevdiğin adam çok mantıksız düşünüyor.seni işinle kabul edecek biri mutlaka cikacaktir karşına

Calismayacaksaniz çalışmayın ona bir sey demiyorum ama asla bu bir baskasi icin olmasin. Ne es ne cocuk. Hic kimse bunun sebebi olmamali. Mesleginiz ne yazik ki evde 10 sene yatayim sonra başlarım denilecek bir meslek degil. Is bulmaniz cok zor olur. Eminim siz de hem mesleginiz sayesinde hem de sosyal hayatinizda gormussunuzdur ki esi yuzunden calismayi ya da okumayi birakan kadinlarin cogu pisman oluyor ve sonra da isler kötü gidince terk edemiyorlar. Esinizi istediginiz kadar sevin, güvenin. O da sizi cok sevsin, tapsin hatta. 20 yil sonra ne olacağının garantisi yok. Tek basiniza ayakta kalmak birincil önceliğiniz olsun. Okumus bir kadin olarak da 'calismani istemiyorum' lafini nasil kaldiriyorsunuz bilmiyorum. Bence de aranizda egitim farki var evet.

Haklısınız beni bu sekilde kabul etmiyorsa yapacak bişey yok birkaç yıl çalışıp Allah çocuk nasip ederse bırakırım dedim öncesinde bu onun için çok iyi birşeyken şimdi onuda istemiyor erkekler hep elde ettiğinin bir fazlasını istiyorlar malesef .

elbette her okuyan harika değil. zaten harikayı bulmak imkansız. ama size denk huyu suyu idare edilebilir anlaşılır birileri vardır. altı üstü de 1 yıl tanımışsınız zaten. ben 5 yıllık evliyim. yaklaşık 7 yıldır da eşimi tanıyorum. inanın son bir yıldır boş boş tartışmalarımız uyumsuzluklarımız oluyor. yani şu an gördüğünüz adam evlendiğiniz zaman aynısı olacak diye bir şey yok.

Sen o adamla denk değilsin asla da denk olamayacaksın. Allah pişman etmesin.

Sakin ha babanizi dinleyip caismaktan vazgecmeyin. Damat universite okusun madem. Neden siz yapiyorsunuz fedakarligi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…